Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Tempon Yoğun Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Mart 2023, Çarşamba

Aşk 100%
Para 80%
Sağlık 70%

Eğer hoşlandığın kişiyi göreceğin bir ortama gireceksen sinirlerinin gerilmemesine dikkat etmelisin. O kişiyi görmek sende anksiyete yaratabilir. Bunu çözmek için kendine vakit ayırmalı ve bu insanın seni neden bu kadar etkilediğini sorgulamalısın.

Akşama doğru biraz yorulacaksınız ama bütün işlerin altından kolayca kalkmış olacaksınız. Bugün en çok zamansızlıktan yakınabilir, aynı anda pek çok işle birden meşgul olmak zorunda kalabilirsiniz.

Bugün parasal konulara bakış açında bir değişiklik olabilir. Parasal konulara verdiğin değeri tekrar gözden geçirebilir ve para ile olan ilişkini değiştirebilirsin. Maddi konulardan daha fazlasına odaklanacaksın bugün.

Yediklerine dikkat etmelisin bugün. Her yediğinin bünyeni etkilediği bir gün olacak. Sindirim sistemini yormamalı ve yağlı yiyeceklerden uzak durmalısın. Böylece daha rahat ve hafif olacaksın bugün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün güzel bir gün geçireceksin. İş konularında yeni fikirler veya fırsatlar bulabilirsin. Kendini ifade etmede bir zorluk yaşamayacak ve bol bol eğleneceksin. Bugün olabildiğince iletişim kanallarını açık tut!

15 Mart 2023, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kova burçları, sabahın erken saatlerinde sürpriz bir ziyaretçiyle güne başlayabilirsiniz. Bu ziyaretçinin, ilginç haberler veya cesaret verici sözler şeklinde bir tür hediyelerle gelmesi muhtemeldir. Dikkatlice dinleyin ve cesur bir şekilde hayatınızı değiştirmek için adımlar atın.

15 Mart 2023, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ayakların yere daha sağlam basıyor. Kariyerinle ilgili atacağın adımlarda kendinden emin tavırların ile dikkat çekeceksin. Çalışma temposunun yoğun oluşundan çok etkilenmiyor olabilirsin. Fakat ister istemez yaşadığın stresten kaynaklı, ailenle kötü bir iletişim kurabilirsin. Aklını duygularının önünde tutarak, kontrol sağlamaya çalışacaksın. Evli arkadaşlarından güzel bir haber alabilirsin.

15 Mart 2023, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Rutinin dışına çıkmak sizin her zaman yaptığınız bir şey olsa da bunu bugün daha farklı alanlarda değerlendirebilirsiniz. Sanatsal faaliyetler, insan ve toplumla ilgili öğretiler dikkatinizi çekebilir. Becerilerinizi göstermek konusunda kararsızlık yaşasanız da bir yerden başlamanız gereken bir gündesiniz.

15 Mart 2023, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde planladığınız konularda sıkışıklıklar olabilir. Sorumlu olduğunuz işleri bitirmek için yardım alabilirsiniz. Fırsat buldukça arkadaşlarınızla zaman geçirebilirsiniz. Akşam saatlerinde kendi iç dünyanıza çekilmek isteyebilirsiniz. Etrafınızdaki insanlara karşı tepkisel davranmayın. Kendinizi rahat hissettiğiniz kişilere zaman ayırabilirsiniz.

15 Mart 2023, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bu aralar idealist yönünüzün bir süredir sizinle gelmesinden ötürü aşk konularına mesafe koymuş olsanız da partneriniz sizden artık ilgi bekleyebilir.

15 Mart 2023, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İş ortamlarında iletişime çok daha dikkat etmen gerekebilir. Kelimeleri daha doğru seçmen ve yapıcı olman gerekecek. Davranışlarının yapıcı olması ve uzlaşmacı olman bir şeyleri çözmeni kolaylaştırabilir.

15 Mart 2023, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Çok fazla çaba harcamadan normalden daha fazlasını başarabilirsiniz. Bugün, değerinizin her kuruşunu almanızı sağlamak istiyor! Son zamanlarda gösterecek çok şey olmadan çok çaba sarf ettiyseniz, bu her an değişebilir ve değişmese bile, bu size daha iyi ödeme yapan bir gelecek fırsatı aramanız için ilham verebilir.

15 Mart 2023, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yapılması gereken görevler konusunda, kendinizden emin bir şekilde duygularınızı ortaya koyuyorsunuz. Kendisini sizin kadar iyi ifade edene az rastlanır. Aşkta gerçekten iyi niyetlisiniz. Anlaşılmaya ihtiyacınız var.

15 Mart 2023, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu anda her şey her zamankinden çok daha kolay geliyor, yaptığınız işlerden gerçekten keyif alıyorsunuz. Bunun yaparken arkanızdan karizmatik bir iz de bırakıyorsunuz. Tanıdığınız kişiler gelip sırlarını veya gizli fikirlerini sizinle paylaşırlarsa şaşırmayın. Kibirli davranmayın – farklı projelere gerçekten de katılın, bunlar kendi planlarınız için de esin kaynağı olabilir.

15 Mart 2023, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sizden çok farklı olan biriyle heyecan verici, ilginç bir diyalog geliştirebilirsiniz. Bu durum ilk başta sizi de heyecanlandırabilir. Ancak bu diyaloğun uzun süreli olmasını planlıyorsanız, üzerine biraz düşünmekte fayda var.

15 Mart 2023, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Özel hayatınızda değiştirmek istediğiniz, sizi rahatsız eden konuları yumuşak bir dille anlatmayı denerseniz, karşınızdaki kişi de çözüm üretici tavırda olacak. Sert bir tepkiyle yaklaşırsanız üzülen siz olabilirsiniz. İşinizde size vaat edilenler gerçekleştirilmiyor. Adaletsizlikle karşı karşıyasınız, sakin olun. Zaman içinde sakinliğinizin yardımıyla olayların seyrinin değişeceğini göreceksiniz. Kenara köşeye para koyma alışkanlığınızın olmaması sizi zorluyor.

15 Mart 2023, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 33' 47" R
Ay
Terazi
07° 17' 29"
Merkür
Boğa
04° 22' 36"
Venüs
Boğa
24° 05' 26"
Mars
Koç
14° 05' 39"
Jüpiter
Boğa
28° 22' 10"
Satürn
Balık
18° 01' 17"
Uranüs
Boğa
23° 25' 56"
Neptün
Balık
29° 24' 32"
Plüton
Kova
02° 02' 33"
Chiron
Koç
21° 39' 37"
Lilith
Başak
25° 25' 04"
True Node
Koç
14° 56' 30"
Son Güncelleme : 19/05/2024 04:09

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>