Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Yeniden Doğmuş Gibi Hissedeceksin Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Mayıs 2023, Pazartesi

Aşk 70%
Para 100%
Sağlık 90%

Aşk konularında kara kara düşünmek yerine keyfini yerine getirecek şeylere odaklanabilirsin. Eğer hayatında kimse yok ise bugün romantik komediler izleyerek kendi enerjini kendin yükseltebilirsin.

Yüklendiğiniz önemli sorumluluklarınız var. Söz ve karar yetkinizi sorumluluklarınızla denk düşürmeye çalışmalısınız. İş yaşantınızda başarılı, sevilen birisiniz. Yakında sizi sevindirecek gelişmeler olabilir.

Bugün maddi konularda aceleci davranmaman gerekecek. Ani harcamalar ve gereksiz masraflar seni biraz zorlayabilir. Düşünmeden para harcamamalısın.

Yediklerine dikkat etmeli ve düzenli bir yeme planı oluşturmalısın. Vücudun için daha dikkatli tercihler yapman gerekebilir gıdalar söz konusu olduğunda. O yüzden sağlığına iyi gelecek gıdalar seçmen gerekecek bugün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yeni şeyler öğrenmek bugün senin için bir öncelik olacak. Hayatında önem vermek istediğin konulara odaklanmak için daha fazla fırsat ve kaynak bulabilirsin. Bugün yeni bir dil öğrenmek, bir enstrüman çalmak gibi konularda başarılı olacaksın.

15 Mayıs 2023, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ne tahrikler olacak bugün ne! Haritanın dışına çıkacak, güzergahınızı belirleyecek, atacağınız adımları tanımlayacak ve kendinize bir program ayarlayacaksınız! Hareket halinde olma arzunuz neredeyse çok yüksek, sadece nereye gitmek istediğinizin tam olarak emin değilsiniz! Bir hafta kadar beklemeyi deneyin. Planlarınız o zamana kadar netleşecek ...

15 Mayıs 2023, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Maddi açıdan kendini güvende hissetmek isteyeceksin. Aldığın destek ya da ek ödemeler Nisan ayını temkinli geçirmene neden olacak. Eğer öğrenci bir Kova burcuysan yapacağın ödevlerde ya da sunumda özenli olman gerekebilir. Öğleden sonra romantik bir karşılaşma yaşayabilirsin. Uzun zamandır görüşmediğin bir eski dost ya da sevgiliden mesaj ya da buluşma teklifi gelebilir. Teknik becerilerin bugün işe yaratacak.

15 Mayıs 2023, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sesinizi duyurabileceğiniz bir mecra seçmek, böyle bir alanda yer almaktan çekinmemelisiniz. Sadece bilginizi değil üslubunuzu da buna uyumlu hale getirdiğinizde olumlu karşılıklar alabilirsiniz. Hayatta her şeyin bir tecrübe olduğunu fark ederek ilerlediğinizde yanlışların bile doğru yola evirilebileceğini bilmelisiniz.

15 Mayıs 2023, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerinde işlerinizde finansal açıdan iniş çıkışlar yaşanabilir. İşle ilgili konularda acele karar almaktan çekinmelisiniz. Başkalarından yardım almanız gerekebilir. Yetenekli olduğunuz konularda ilerlemek isteyebilirsiniz. İlerleyen saatlerde iletişim trafiğiniz hızlanabilir. Kardeşler, kuzenler ve yakın çevreniz ile bir araya gelebilir, telefonda konuşabilir yazışabilirsiniz. Eğitim ile ilgili konular da önünüze çıkabilir.

15 Mayıs 2023, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Eleştirilere dayanmanız ve insanları idare etmek zorunda kalmanız gereken bir gün olabilir. Bugünlerde herkes sizinle ilgili fikirlerini dışarıya açık edebilir

15 Mayıs 2023, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kendini bir karmaşa içinde bulabilirsin bugün. Kontrol edemediğin olaylar için üzülmeyi bırakmak senin için daha faydalı olabilir o yüzden. Ortalığın sakinleşmesini beklemek sana daha çok şey kazandırabilir, bugün biraz rahat olmaya çalışmalısın.

15 Mayıs 2023, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bu kendi mutluluğunuzu takip etme zamanı. Zihninizi, bedeninizi ve ruhunuzu iyi beslemek bugün önceliğiniz olmalıdır çünkü bu, yaratıcı düşünme ve problem çözme becerilerinizin zirveye çıkmasını sağlayacaktır. Hayatın herhangi bir yönündeki amacınız, yalnızca ilham vermekle kalmayan, aynı zamanda her gün ilham almaya istekli, kendini ifade eden, yaratıcı bir ruh olmaktır. Deneyimlerinizin ileriye giden yolu şekillendirmesine ve değişim dalgaları yaratmasına izin verin. Siz hem öğretmen hem de öğrencisiniz, bu yüzden etiketler olmadan kendinizi zamanda süzülmeye bırakın.

15 Mayıs 2023, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sevdiklerinizin fikri sizin için çok önemli. Daha bağımsız olmaya çalışmalısınız. Bugün, girişimci yönlerinizi özgürce kullanmak isteyecek ve kendinizi ifade ederken, yakın çevrenizin olumlu yönlerinden faydalanacaksınız.

15 Mayıs 2023, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bir süredir her şey yolunda gidiyordu ama şimdi önünüzde bir şey veya bir kişi engel olarak duruyor. Bu engellerin üzerinden atlamak için ne kadar güce ihtiyacınız olacağını hesaplayın veya bunlardan kaçınmanın daha kolay olup olmayacağını dikkate alın. Gücünüzü akıllıca kullanmanız gerekiyor. Küçük olayların sizi oyalamasına veya dikkatinizi dağıtmasına izin vermeyin. Enerjinizi ve kapasitenizi tek bir yöne odaklayın.

15 Mayıs 2023, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Kova; bugün para, kazançlar gündeminize gelebilir. Ev, aile, gayrimenkul konularında kararlarınız, iletişim veya tutumunuz sorunlara yol açabilir. Sakin kalabilirseniz güzel gelişmeler sizinle olacak. Gününüz harika geçsin.

15 Mayıs 2023, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Düşüncelerinizi belli bir süzgeçten geçirmeden konuşmak istemiyorsunuz. Bugün, takıldığınız konularda yoğunlaşmak isteyeceksiniz. Soğuk ve mantıklı düşündüğünüz zaman, olayların odak noktasını çok çabuk kavrayabiliyorsunuz. Karışıklıklara neden olan her türlü problemleri kolay bir şekilde çözümleyebileceğiniz bir gün.

15 Mayıs 2023, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 13' 46" R
Ay
Terazi
03° 11' 04"
Merkür
Boğa
03° 54' 02"
Venüs
Boğa
23° 39' 51"
Mars
Koç
13° 49' 50"
Jüpiter
Boğa
28° 17' 16"
Satürn
Balık
17° 59' 55"
Uranüs
Boğa
23° 24' 44"
Neptün
Balık
29° 24' 04"
Plüton
Kova
02° 02' 42"
Chiron
Koç
21° 38' 35"
Lilith
Başak
25° 22' 46"
True Node
Koç
14° 56' 10"
Son Güncelleme : 18/05/2024 19:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>