Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Ocak 2018, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Karşınızdakini incitmek istemiyorsunuz, ama ne yapsanız olmuyor. Bugün yine küçük bir tartışma yaşayabilirsiniz. Yeni bir ilişkinin ihtiyacı içinde olduğunuzun siz de farkındasınız.

Hayalini kurduğunuz projenin gerçekleşmesine çok az zaman kalmış olması ve bunun farkında olmanız, yaratıcılığınız ve enerjinizi had safhaya ulaştırıyor. Bugün yakın bir arkadaşınızla hayallerinizi paylaşabilirsiniz.

Gelirinizin artacağını bilmek sizi mutlu ediyor. Yine de şimdiye kadar verdiğiniz açığı kapatmak kolay olmayabilir. Bazı ödemelerinizin ertelenmiş olması önümüzdeki günleri kolay geçirmenize yardımcı olacak.

Temel değişikliklere kalkışmak, hayatı motive edici olduğu kadar stres de yaratabilir. Sinirlerinize hakim olmaya çalışmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hareketli ve heyecanlı günler sizi bekliyor. Özel yaşamınızda ise bazı engellerle karşılaşabilirsiniz. İş yaşamınızda yaşayacağınız değişikliklerin yanı sıra, özel yaşamınızda da yeni arayışlara girmeyi düşünüyorsunuz. Değişiklik yapmak gözünüzü korkutsa da bu konuda çevrenizden yeterince destek göreceksiniz. Bugün bu konuda gelişmeler olabilir.

15 Ocak 2018, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar yeni haftamızı, saat 04:49 Ay-Satürn kavuşumuyla karşılıyoruz. Duygular biraz mesafeli olabilir. Bunun nedeni, unutmak istediğiniz, sizi zorlayan ve içinde bir türlü çıkamadığınız sorunlardır. Ya bir şeylerle meşgul olursunuz veya mecbur olduğunuz işlere ağırlık verirsiniz. Saat 10:00 Güneş-Chiron görünümü, iç dünyanızın içinde, ne yaşıyor olursanız olun yaralarınızı sarma arzunuzu gösteriyor. Kol kırılır yen içinde kalır misali, siz de şifa bulmak için yöntem deneyebilirsiniz. Ritüeller, zikir, meditasyon, yoga çalışmaları için gayet uygundur. Saat 10:02 Ay-Merkür kavuşumu kendinizi ciddi biçimde ele aldığınızı, dış ortamlarda titiz bir şekilde kendinizi ifade ettiğinizi, çalışıp çabaladığınızı, eksiklerinizi gözden geçirdiğinizi gösteriyor. Saat 23:38 Ay-Neptün olumlu görünümü, duyguları bir miktar ciddileştirir. Biraz geriye çekildiğimizi hissederiz. İnsanlar, ortamlar, yaklaşımlar bize itici gelir. Ancak çok değer verdiğimiz, bizim için kıymetli olan bir şeyler veya birileri varsa, onlarla bağlantı kurarız.

15 Ocak 2018, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çevrendekilerle yaptığın konuşmalarda şaşırtıcı bilgiler öğrenebilirsin. Elektronik eşyalarına dikkat etmelisin.

15 Ocak 2018, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün aşk ve ilişkiler üzerine önemli bir takım gelişmeler söz konusu olacaktır. İlişkileriniz adına hayatınızı şekillendirmek isteyebilir bununla ilgili karşı taraftan bir beklenti içine girebilirsiniz. Partnerinizle aranızda sevindirici, uzun vadeli bazı gelişmeler olabilir. Yeter ki siz sevgiye ve saygıya dayalı bir ilişki kurun. Gerisi kendiliğinden gelecektir.

15 Ocak 2018, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gizli kalmış olaylardan dolayı stresler yaşayabilirsiniz. Yaşanan olayları kabullenmek zorunda kalabilirsiniz. Yaşadığınız içsel süreçler sizi zorlayabilir. Çalışma hayatınızdaki sorumluluklarınızı bitirmek için zaman harcayabilirsiniz. Sevdiğiniz kişilerle plan yapabilirsiniz. Kişisel konularda aldığınız destekler sizi zor duruma düşürebilir.

15 Ocak 2018, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün aldığınız bir haber sizi çok mutlu edecek. Çalışkan olmanız üstleriniz tarafından taktirle karşılanıyor. Özlem duyduğunuz kişilerle bir araya geleceksiniz.

15 Ocak 2018, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bu dönem etrafınızda olup bitenleri daha iyi anlamak, sezmek, izlemek, farkında olmak açısından oldukça etkili ve verimli bir dönem. Ancak hayatta kendinize çizdiğiniz yön, kariyer, planlarınız ve programlarınız açısından yaptıklarınızı, başka deyişle ektiklerinizi göz ardı etmeyin, zira bu yönde yatırımınız son derece güçlü.

15 Ocak 2018, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kendinizi gergin hissedebilirsiniz. Kafanız belirli konulara takılacak ve olayları büyütmeye meyilli olacaksınız. Kişisel isteklerinize yoğunlaşmanıza çok az bir zaman kaldı.

15 Ocak 2018, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Oğlak burcundaki seyahati sizin bilinçaltınızı harekete geçirecek. Rüyalarınızdaki realiteyi gerçek yaşamınıza taşımak istersiniz. Metafizik ve okült bilgiler, spiritüel konular, astroloji bugün ilginizi çeker. Bu konularda uzmanlaşmış bir kadından destek alabilirsiniz. Kolektif bilinciniz açık bir gün haydi ne yeni geliyorsa hayatınıza dahil edin.

15 Ocak 2018, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Haberleşme ve insan trafiği oldukça yoğun olabilir;temponuzun artması mümkün. Zihninizi çalıştırmak için çeşitli fırsatlar yaratmaya çalışabilirsiniz. Dış etkenlere ve etrafınızdaki insanlara karşı duyarlı olacaksınız.

15 Ocak 2018, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 23' 01" R
Ay
Koç
07° 56' 03"
Merkür
Koç
19° 43' 35"
Venüs
Boğa
07° 17' 47"
Mars
Koç
03° 39' 38"
Jüpiter
Boğa
25° 09' 13"
Satürn
Balık
17° 00' 42"
Uranüs
Boğa
22° 38' 27"
Neptün
Balık
29° 03' 29"
Plüton
Kova
02° 06' 09"
Chiron
Koç
20° 56' 37"
Lilith
Başak
23° 54' 17"
True Node
Koç
15° 24' 39"
Son Güncelleme : 05/05/2024 12:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>