Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Ocak 2019, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Karşınızdakini incitmek istemiyorsunuz, ama ne yapsanız olmuyor. Bugün yine küçük bir tartışma yaşayabilirsiniz. Yeni bir ilişkinin ihtiyacı içinde olduğunuzun siz de farkındasınız.

Hayalini kurduğunuz projenin gerçekleşmesine çok az zaman kalmış olması ve bunun farkında olmanız, yaratıcılığınız ve enerjinizi had safhaya ulaştırıyor. Bugün yakın bir arkadaşınızla hayallerinizi paylaşabilirsiniz.

Gelirinizin artacağını bilmek sizi mutlu ediyor. Yine de şimdiye kadar verdiğiniz açığı kapatmak kolay olmayabilir. Bazı ödemelerinizin ertelenmiş olması önümüzdeki günleri kolay geçirmenize yardımcı olacak.

Temel değişikliklere kalkışmak, hayatı motive edici olduğu kadar stres de yaratabilir. Sinirlerinize hakim olmaya çalışmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hareketli ve heyecanlı günler sizi bekliyor. Özel yaşamınızda ise bazı engellerle karşılaşabilirsiniz. İş yaşamınızda yaşayacağınız değişikliklerin yanı sıra, özel yaşamınızda da yeni arayışlara girmeyi düşünüyorsunuz. Değişiklik yapmak gözünüzü korkutsa da bu konuda çevrenizden yeterince destek göreceksiniz. Bugün bu konuda gelişmeler olabilir.

15 Ocak 2019, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, Boğa burcunda seyrine devam ederken, sizlerin de aile ve ev konularını gündeme getirebilir. Ailenizle ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz. Bu bir aile bireyinin sağlık problemi olabilir. Şifa bulduğuna dair bir gelişme yaşayabilirsiniz. Evinizde de küçük değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz. Sağlık durumunuzla ilgili gelişme yaşayabilirsiniz. Bir tahlil sonucu rahatsızlığınızın gerçekte daha farklı bir boyutta olduğunu gösterebilir. Duygusal hayatınızda kafanız karışık olabilir. Gerçekçi olmanız tüm soru işaretlerini kaldıracaktır. Sevgiler, Astromeri

15 Ocak 2019, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün ruh hali: Duygularını açıklamaktan hoşlanmıyorsun!Ekonomik açıdan ödemelerini geciktirmemen zihnini rahatlatıyor. Kariyerin açısından süper bir haber gelebilir. İş arayanlar bugün telefonunu kontrol etmeyi unutmasın. Mevcut bir işin varsa da, çalışma ortamındaki düzenlemeler senin daha etkin bir konuma gelmeni sağlayabilir. Dışarıdan ne kadar umursamaz görünsen de aslında her şeyi içinde yaşamayı tercih ediyorsun. Herkese duygularını kolay kolay açıklamaktan hoşlanmayabilirsin. Senin yapına benzer biriyle tanıştığında ise uzak durmanın sebebi nedir? Geçmişte yaşadıkların aynısını yaşar mıyım diye geleceğe bakamazsın. Yeni insanlara da şans vermen gerektiğini unutma. Soğuk algınlığına dikkat etmelisin. Kronik rahatsızlığı olan bir Kova burcuysan, soğuk algınlığına karşı daha da dikkatli olmalısın.

15 Ocak 2019, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Özgürlük duygunuzun daha da artacağı bugün, ikili ilişkilerde ifadeleriniz daha sert algılanabilir. Sizi birilerinin baskılıyor olma fikrinden vazgeçmelisiniz.

15 Ocak 2019, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Maddi kaynaklar ve evinizle ilgili güven arayışı içinde olabileceğiniz durumlar var. Yeni başlangıçlar yapmak için kendinizi hazır hissedebilirsiniz. Bu konuda yeteneklerinizi kullanmanız işleri yoluna koyacaktır. Harcamalarınızı gözden geçirmek isteyebilirsiniz. Çalışma hayatınızdaki olaylara karşı sakinliğinizi korumaya çalışın.

15 Ocak 2019, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Dik bir tavır sergiliyorsunuz. İş yerinizde size verilen talimatları çok iyi dinleyin ve uygulayın.

15 Ocak 2019, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Korkularınız var. Tam olarak neden korktuğunuzu bilmiyorsunuz. İsmi yok. Ancak tedirginsiniz. Endişelisiniz. Maddi anlamda veya başkalarının kaynaklarından faydalanma konularında zorlanıyor olabilirsiniz. Şifanız, korkularınızı iyileştirecek gelişmeler yanı başınızda. Endişeye gerek yok. Çok güzel kazançlar elde edeceksiniz.

15 Ocak 2019, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bilip görmezden geldiğiniz konularda tedbir almak gerekebilir. Gün boyu göz önünde olabilirsiniz. Sağlık sorunları gelişebilir. İç dünyanızdaki değişimlere paralel olarak koşullarda değişimler söz konusu.

15 Ocak 2019, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Boğa burcundaki seyahati ev meselelerine dikkatinizi yöneltecek. Taşınma, tadilat, elektronik aletlerin değişimi, elektrik kablolarındaki arızaların giderilmesi için uygun bir gündesiniz. Evde misafir ağırlayabilir, keyifli davetlere imza atabilirsiniz. Evde dekorasyon değişikliği yapabilirsiniz. Cam aksesuarlar satın alabilirsiniz. Evde orijinal fikirlerin konuşulduğu sohbetler hoşunuza gider.

15 Ocak 2019, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Haberleşme ve insan trafiği oldukça yoğun olabilir;temponuzun artması mümkün. Zihninizi çalıştırmak için çeşitli fırsatlar yaratmaya çalışabilirsiniz. Dış etkenlere ve etrafınızdaki insanlara karşı duyarlı olacaksınız.

15 Ocak 2019, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 49' 31" R
Ay
Kova
29° 41' 19"
Merkür
Koç
18° 02' 39"
Venüs
Boğa
04° 02' 46"
Mars
Koç
01° 37' 49"
Jüpiter
Boğa
24° 32' 06"
Satürn
Balık
16° 47' 25"
Uranüs
Boğa
22° 29' 20"
Neptün
Balık
28° 58' 54"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 47' 51"
Lilith
Başak
23° 36' 43"
True Node
Koç
15° 21' 21"
Son Güncelleme : 02/05/2024 21:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>