Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Ocak 2019, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Gözü karalık ve cesaretsizlik, yüreğinizde sürekli yer değiştiriyorlar. Çok heyecanlı bir fırtınanın içine girip girmemekte kararsızsınız. Gönlünüz ve vicdanınız bugünlerde çatışma içinde görünüyor.

Bugün içinde insan unsurunun olmadığı bazı olumsuz gelişmeler, bir kez daha düşünmenize neden olabilir. Pek bilgi sahibi olmadığınız bir işe, içinde fazlaca güven beslediğiniz kişilerin bulunması nedeniyle, küçük çapta ortak olmayı düşüneceksiniz.

Kabullenemediğiniz nedenlerle, çok düzenli bütçe hesabınızdaki oynamalar canınızı sıkıyor. Geçenlerde elinizden çıkan büyük miktardaki para, bütçenizdeki etkisini bir süre daha sürdürecek gibi görünüyor.

Göstereceğiniz hassasiyet, sonradan yaşayabileceğiniz bazı üzüntülerin önünü kesebilir. İletişim konularını biraz daha dikkate almanız yarar var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün umutlarınız yeniden yeşermeye başlayacak. Ama derin bir çelişkiniz var. Çok özel bir konuda düştüğünüz bu çelişkiyi kafanızda çözemiyorsunuz. Bu karışık konuda, aynı şeyleri yaşamış deneyimli birilerinden yardım alabilirsiniz. Yeni tanıştığınız biri değişik fikirleriyle sizi çok etkiliyor. İş yaşamınızda bu görüşlerden çok yararlanacağınızı düşünüyorsunuz.

11 Ocak 2019, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Parayla ilgili işlerinize yoğunlaşabilirsiniz. Yeni bir yatırım düşünebilirsiniz. Fakat bugün maddi konularda riskli bir gündesiniz. Elinizdeki paradan çok daha fazlasına borçlanırsanız, kapatmakta zorlanabilirsiniz. Maddi değeri olan eşyalarınıza da dikkat edin. Güneş-Plüton kavuşumu sizi birkaç konuda etkiliyor. Öncelikle sağlığınıza dikkat etmelisiniz. Kendinizi güçlü hissetmenize rağmen ufak bir ihmalkarlık hastanede vakit geçirmenize neden olabilir. İlacınızı ve kontrollerinizi ihmal etmeyin. Bunlara dikkat ederseniz tam tersine zinde ve sağlıklı bir döneme gireceksiniz. Duygu durum değişiklikleri yaşayabilirsiniz. Bu görünüm bilinçaltınızdaki olayları ya da kişileri silmeniz için bir fırsat verecektir. Fakat silmek yerine daha da üstelerseniz, Plüton'ın etkisiyle saplantı haline getirebilirsiniz. O yüzden bu kavuşum aslında doğru tercihler yaparsanız ruhsal olarak arınmanızda sizi destekleyecektir. Güneş-Plüton artık sizleri değiştirmeye dönüştürmeye geliyor. Küllerinizden doğmak için, yeni bir hayata başlamak için sizi destekliyor. Sevgiler, Astromeri

11 Ocak 2019, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün ruh hali: Gerçekçi davranıyorsun!Şaşırtıcı gelişmelerle dolu bir gün seni bekliyor. Ay?ın konumu sende bireysel hareket etme isteği uyandırabilir. Örneğin, öğrenci yurdunda kalan bir Kova burcuysan ya da ev arkadaşların varsa ortak harcamalar yapmak yerine, kendini onlardan soyutlayabilirsin. Sürekli birileriyle iç içe olmak bir zaman sonra seni boğuyor. Şu günlerde, odaklanmak istediğin tek şey kendin? İkili ilişkilerde sabretmek ve cesaretini toparlamalısın. Eski aşklar sana geri dönüş yapsa bile, daha gerçekçi yaklaşımlar sergileyeceksin. Kariyer hayatında, farklı alanlarda çalışmalar yapabilirsin. Uzman olmadığın konular seni biraz korkutabilir. Zor işlerin ustası olduğunu hatırla ve elindeki işleri bugün özellikle yarım bırakma.

11 Ocak 2019, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Maddi konularınızla ilgili sorunları çözümlemek için harika etkiler altındasınız. Borç ve alacak dengesini oluşturabileceğiniz güzel bir gün.

11 Ocak 2019, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Maddi kaynaklarınızla ilgili konular gündeminizi oluşturabilir. Kişisel donanımınızı kullanacağınız işlere yönlenmek sizin için daha iyi olabilir. Gün içindeki ufak tefek işlere zaman ayırmak isteyebilirsiniz. Başkalarından alacağınız destekler günü daha rahat geçirmenize neden olabilir. Hayatınızda gizli kalmış olaylara karşı dikkatli olmanızda fayda var.

11 Ocak 2019, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün sizi yormayacak olan işlere zaman ayırın. Böylelikle sevdiklenizle sakin kafayla vakit geçirebilirsiniz.

11 Ocak 2019, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca patronlarınız, aile büyükleriniz ve kurumlarla ilgili problemlere açık bir enerjiden geçerken, toplum içinde kendinizi nasıl ifade ettiğinize özen göstermelisiniz. Ruhunuzu dinlendirmek, ev ve aile ortamına zaman ayırmak için ideal bir zamandasınız.

11 Ocak 2019, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Finansal konularda objektif olun. Gün boyu riskli harcamalardan kaçınmak önemli. Ailenizin sağlık sorunlarıyla meşgul olabilirsiniz. Olaylara fazla tepkisel olmadan, objektif yaklaşmak faydalı olur. Sağlık sorunları açığa çıkabilir.

11 Ocak 2019, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Güneş ile gücü dönüştürme ve düzen değiştirme gezegeni Plüton bugün birlikte hareket edecekler. Bugün bilinçaltınız sizi zorlayabilir. Geçmişten gelen bir takım korkularınız su yüzüne çıkacaktır. Eskiden beri görüşmediğiniz kişilerle karşılaşabilir ya da gizli niyetleri hakkında bilgi edinebilirsiniz. Soğukkanlılığınızı elden bırakmamakta fayda var.

11 Ocak 2019, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Uzun vadede gerçekleştirmeyi düşündüğünüz planlarınızı şu günlerde tatbikata geçirme fırsatı yakalayabilirsiniz. Bu fırsatı iyi değerlendirin. İnsanın eline böyle önemli şanslar geçmez. Hayatınızı biraz renklendirin. Arkadaş ortamlarına katılın. İş ve aşk birarada yürümez demeyin.

11 Ocak 2019, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 34' 44" R
Ay
Koç
10° 53' 31"
Merkür
Koç
19° 52' 22"
Venüs
Boğa
07° 32' 40"
Mars
Koç
03° 48' 55"
Jüpiter
Boğa
25° 12' 03"
Satürn
Balık
17° 01' 41"
Uranüs
Boğa
22° 39' 08"
Neptün
Balık
29° 03' 49"
Plüton
Kova
02° 06' 08"
Chiron
Koç
20° 57' 17"
Lilith
Başak
23° 55' 37"
True Node
Koç
15° 24' 45"
Son Güncelleme : 05/05/2024 17:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>