Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Ocak 2019, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşka bakışınızla ilgili bazı operasyonlara ihtiyacınız var. Aşk ilişkilerindeki bazı katı prensiplerinizden vazgeçmeden kalıcı bir beraberlik yaşayamayacaksınız gibi görünüyor.

Yakında size yapılacak birtakım teklifler olabilir. Değerlendirebilmeniz için kuşkucu özelliğinizden arınıp biraz değişime açık olmanız gerekiyor. Aranılan birisiniz, bu özelliğinizin hakkını yeterince veremiyorsunuz.

Önümüzdeki günlerde sevineceğiniz bir para haberiniz olacak. Dostlarınıza karşı çok gönlü zengin davranıyorsunuz. Konuk ağırlamalarınızdaki masraflar hayli ağır.

Önümüzdeki günlerde, kariyerinizi etkileyecek bir gelişme yaşayabilirsiniz. Buna hazırlıklı olmanız gerekiyor. İş yaşamınızdaki özgün fikirleriniz sizi, bazı gözlere batacak kadar ilgi çekici yapabiliyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İnsanların tatmin biçimlerini ve tercihlerini bu kadar sorun etmeyebilirsiniz. Yarım yamalak yaşanmış birçok şeyin, zaman içersinde hoş anılar olarak anılması sizde şaşkınlıklar yaratıyor. Yakın çevrenizdeki bu tür yad edişleri sahtelik gibi görüyorsunuz. Ortak zevkleri paylaştığınız dostlarınızla bu gibi konularda ortak görüşler içinde olamayışınız, sizde bir tür yalnızlığın nedeni olabiliyor

8 Ocak 2019, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, sizin burcunuzda hareket etmeye devam ediyor. Güzel bir enerjiyle güne başlıyorsunuz. Enerjiniz yerinde, kendinize güvenen bir ruh haliniz var. Saçınızda veya stilinizde değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz. Bugün kendinize vakit ayırmanız psikolojik olarak da size iyi gelecektir. 3. Şahıslara enerjinizi harcamak yerine, bugün sadece size iyi gelecek şeylere enerjinizi harcayın. Bazen kendinizi agresif hissedebilirsiniz. Özellikle birlikte çalıştığınız kişilerle fikir ayrılıklarına düşebilirsiniz. Çevrenizdekilere fazla baskı yapmamaya özen gösterin. Elektronik aletlerinize de dikkat edin. Geçmişteki birinden haber alabilirsiniz. Sevgiler, Astromeri

8 Ocak 2019, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün ruh hali: Konuşmaların etkisinde kalıyorsun!Oldukça hareketli geçecek bir güne merhaba de. Pratikliğin sayesinde yakın çevrende de aranılan kişi sen olacaksın. Dikkat etmen gereken konu ise konuşma tarzın. Ani çıkışlar yapman yanlış anlaşılmalara sebep olabilir. Gün içerisinde tanışacağın kişinin konuşmalarının etkisinde kalabilirsin. Bu günlerde hayatına dâhil ettiğin şeylerin önemi senin için büyük olacaktır. İlişkisi olan ya da evli bir Kova burcuysan, değer verdiğin kişiyle arkadaşlarınızla bir araya geleceğiniz akşam yemeği organize edebilirsiniz. Eğer aklında araba ya da benzer büyük bütçeler gerektiren eşyalar almak varsa bugünden itibaren etrafına alıcı gözle bakmanı tavsiye ederim. Umduğundan daha uygun fiyata bulabilirsin? Ama şimdilik kredi işlerine girmemen gerektiğini söylemeliyim.

8 Ocak 2019, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinizi oldukça şanslı ve pozitif hissedeceğiniz bir gün. Beklentilerinizi şekillendirebilir ve sosyal çevrenizle aranızda bir yardımlaşma bilinci içerisinde olabilirsiniz.

8 Ocak 2019, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün farkında olmadan harcamalarınızı abartabilirsiniz, ödemelerinize dikkat etmeniz gerekebilir. Öğlene kadar işlerinizi toparlamakta fayda var, işleriniz istediğiniz hızda gelişmeyebilir. Kişisel yeteneklerinizi kullanarak yararlı işler yapmak isteyebilirsiniz. Hayaller içinde olup, işlerinizi aksatmayın. Karar vermeniz gereken konularda daha özenli olmalısınız.

8 Ocak 2019, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yabancılar veya yabancı ülkelerle ilgili bir gün geçirebilirsiniz. İş bağlantıları, yatırımlar, yurtdışındaki mesleki eğitim programları hep günün konuları arasında olacak.

8 Ocak 2019, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Büyümek, geleceğe yol almak için hayat fırsatlarınızın arttığını fark edeceksiniz. Gelişmek isteyen, öğrenmek isteyen, yüksek lisansa veya yeni uğraşlara girişmek isteyen Kova burçlarının dönemi değerlendirmesini tavsiye ediyorum. Eğer siz zihnen ve kültürel anlamda büyümek isterseniz evren sizi destekleyecektir.

8 Ocak 2019, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gün boyu Satürn ve Pluto arasında sıkışan Güneş sebebiyle yoğun baskı hissedebilirsiniz. Kendinizi adayarak çalışma ve üretme arzunuzu artıran bu baskı, ruh beden dengesini bozan rutinleri açığa çıkarıyor. Bağımsız çalışma imkanlarına yönelmek isteyebilirsiniz.

8 Ocak 2019, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün ikili ilişkilerinize mesafe koyun! Özellikle kardeşinizin anlamsız ego ve kibirli davranışları sizin de sabrınızın taşmasına neden olur. Hiç kimse biricik değildir. Bunu yakın akrabalarınıza tatlı dille anlatmaya çalışsanız da çözüm elde edilmesi zor bir gün. En iyisi yalnız vakit geçirerek gelecekle ilgili kalıcı planlar yapmaktır.

8 Ocak 2019, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş hayatınızdaki olumlu gelişmeler karşısında sizin de keyfiniz yerine geldi. Bundan sonra herşey daha da yolunda gidecek. Planlarınızı da bu sayede gerçekleştirebileceksiniz. Dost sandığınız bir insanın tutumu sizi oldukça şaşırtacak. Ani duygulara kapılmadan sağlıklı bir karar vermelisiniz.

8 Ocak 2019, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 56' 34" R
Ay
Yay
21° 19' 35"
Merkür
Koç
16° 10' 48"
Venüs
Koç
27° 51' 04"
Mars
Balık
27° 45' 14"
Jüpiter
Boğa
23° 21' 44"
Satürn
Balık
16° 20' 48"
Uranüs
Boğa
22° 12' 06"
Neptün
Balık
28° 49' 46"
Plüton
Kova
02° 05' 53"
Chiron
Koç
20° 30' 50"
Lilith
Başak
23° 03' 15"
True Node
Koç
15° 27' 54"
Son Güncelleme : 27/04/2024 20:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>