Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Ocak 2019, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgiliniz ve arkadaşınız arasındaki geçimsizliği, haklı üzüntünüzün ötesinde hayati bir sorun gibi yaşamamalısınız. İlişkinizde bağışıklık kazandığınızı düşündüğünüz tartışmalar, olumsuzluk anlamında belirleyici değil.

Akşama doğru bir görüşme yapacaksınız. Verimli olabilir. Bugün fazla yorulmak istemiyorsunuz. Beyninizdeki bir sürü sorunun verdiği yorgunluğu kafi görüyorsunuz.

Sonuç beklediğiniz bir para meseleniz var. Bu sonuç, biraz uzun vadeye yayılmış görünüyor. Paranızı idare konusundaki beceriniz, kendi kişisel harcamalarınızda zaaflar gösterebiliyor.

Uzak bir olasılık diye değerlendirdiğiniz görüşme, önümüzdeki günlerde sizi masaya oturtabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aşırı duyarlılığınız çoğu zaman karşılığını bulamıyor. Bu, insanların çok candan davranışları hak etmediği inanışına götürmemeli sizi. Bugünleri, hayata daha geniş bakan insanlarla bir arada geçirmelisiniz. İçinizde barındırdığınız endişeler sizi yaşama karşı isteksiz yapacak şeyler değil. Birkaç gün içinde sonuçlanacak beklentileriniz var.

7 Ocak 2019, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sabah 09:20-09:45 arası boşlukta ilerleyen Ay, 09:45 itibariyle Kova burcuna giriş yapıyor. Bugün enerjik, kendine güvenen bir ruh haliniz var. Pozitif gelişmeler yaşayabilirsiniz. Stilinizde değişikler yapabilirsiniz. Ay'ın Venüs ve Mars ile olumlu açıları aşkta da bir hayli şanslı olduğunuzu gösteriyor. 14:17 itibariyle Venüs, Yay burcuna geçiyor. Sevgiler, Astromeri

7 Ocak 2019, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün ruh hali: Birikimlerini değerlendiriyorsun!Aşk gezegeni Venüs, bugün itibari ile burç değiştiriyor ve ateş burcunda hareket etmeye başlıyor. Hiçbir şeyin uzun bir süre boyunca sorun olarak kalmasına kolay kolay göz yumacak biri değilsin. İş hayatında yenilikçi yapın dikkat çekebilir. Kazancın da çalışma azminden kaynaklanan tempon iyi sonuçlar almana yardımcı oluyor. Bu yaptığın birikimi değerlendirmek isteyebilirsin. Çalışma ortamında oldukça iyi fikirlere sahip kişiler ile uyumlu olacaksın. Bu kazanımlarınızı boş yere harcamaman gerektiğinin sen de farkındasın. Eğer sevgilin varsa, onunla iletişim problemi yaşayabilirsin. Artık çevrendeki insanların, hayatındaki rolünü belirlemelisin. Evliliğine dair yepyeni kararlar alman an meselesi!

7 Ocak 2019, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kava burçları haftaya hem çok şanslı hem de çok enerjik başlıyorlar. Bir tarafınız evde miskinlik yapmak isterdi tabi ki; ancak siz zamanlamanın gücünü bilen insanlarsınız. Her ne kadar son dönemlerde zaman mevhumunuzu kaybetmiş olsanız bile, alışkanlıklar kolay kaybolmuyor. Gelecek için adım adım ilerliyorsunuz. Bugün burcunuzda ilerleyen ay sizi iyi hissettirecek.

7 Ocak 2019, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün eğitim konuları ön planda. Kendinizi ve yaşamınızdaki bazı şeyleri değiştirmek isteyeceğiniz bugünde yeni fikirleri daha çok önem vereceksiniz. Gruplar içinde olacağınız zamanlar var ve bu size çok iyi gelecek. Fikirlerinizi yaymaktan hoşlanacağınız bir gündesiniz. Özgürlüğünüzü yaşamak isteyecek, bireyselliğinizi ifade edeceksiniz.

7 Ocak 2019, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Örtünme... Koyu bir sohbetin akabinde gelen tartışma gergin ortam kurabilir ancak bugün her şey sizin için çok hızlı geçebilir. Gününüz çok rahat geçecek bunu bilmelisiniz.

7 Ocak 2019, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Finansal durumunuz krediler, ortak gelirler, primler, burs, nafaka gibi parasal konular ve aşk hayatınızda fırsatlarla karşılaşabileceğiniz bu pozitif etkili günde, enerjinizi spora, işlerinizin tanıtımına yönlendirebilir, seyahatler, iletişim ve basın yayın işlerinizden fayda elde edebilirsiniz.

7 Ocak 2019, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gün boyu kişisel gelişiminize engel olan sorunların kökten çözümü için imkanlarınız olabilir. Bağımlılıklarınızı aşıp, özgür olma ihtiyacınız yüksek. İlişkilerde tartışmacı davranışlar ve sert ifadelerle etrafı zorlayabilirsiniz.

7 Ocak 2019, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kendinizi son derece iyi ve güçlü hissedeceğiniz bir gün. Sevdiğinizle aranızdaki ilişkiler giderek güçleniyor. Yeni aşk maceralarına atılabilir, davetlerde eğlenceli vakit geçirebilirsiniz. İşleriniz hareketleniyor.

7 Ocak 2019, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni birteklifiyle karşılaşabilirsiniz. Birkaç işi de birarada yapmak zorunda kalabilirsiniz. Bazı sürprizler sizi bekliyor olabilir. Bunlar genelde olumlu sürprizler ve duyduğunuzda hoşunuza gidecek olan gelişmeler. Parasal konularınızın çözümü vereceğiniz kararlara bağlı.

7 Ocak 2019, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 03' 58" R
Ay
Yay
22° 58' 36"
Merkür
Koç
16° 12' 12"
Venüs
Koç
28° 00' 28"
Mars
Balık
27° 51' 07"
Jüpiter
Boğa
23° 23' 30"
Satürn
Balık
16° 21' 30"
Uranüs
Boğa
22° 12' 32"
Neptün
Balık
28° 50' 01"
Plüton
Kova
02° 05' 54"
Chiron
Koç
20° 31' 16"
Lilith
Başak
23° 04' 06"
True Node
Koç
15° 27' 29"
Son Güncelleme : 27/04/2024 23:43

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>