Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Ocak 2019, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Henüz yeni kapanmış defterde okunmamış, geçiştirilmiş sayfalar olduğunu hissetmeniz çok doğal. Başlarken ve de sonlara doğru aşk, akıl almaz derecede karmaşık duygular barındırabilir.

İnisiyatif dışı problemler üst üste gelirken, deneyim zenginliğiniz artıyor. Aksayan her işin arkasında bir gevşeklik ya da beceriksizlik olduğu yolundaki inancınız, gün geçtikçe biraz daha esniyor.

Gerçekçi birisiniz. Hedeflerinizin sıkı tasarruflara endeksli olduğunu biliyor, paranızı çok dikkatli kullanıyorsunuz. Bu özelliğinizle hayatın hoşluklarını kaçırdığınız iddiası, size biraz bohem geliyor.

Aşk yaşamınızdaki sıkıntının bir tür hazımsızlık olmadığından çok eminsiniz. Oysa elinizden gidenin uzaklaştıkça kıymete binmesini, çok kabul edilir insani zaaflarla açıklayabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Gelecekten yana engin düşleriniz var. Bunlara biraz daha inançla bakmanız, o kadar da düş olmadıklarını size gösterebilir. Bu akşam ya da yarın, bir konuğunuzla özel bir geçmiş tartışmanız olacak. Bu tartışma sizi biraz incitebilir. Üstün sabır yeteneğinizi bugün bol bol kullanmanız gerekecek. Yaşadığınız bir problemin, yakında kendiliğinden ortadan kalkması çok mümkün.

2 Ocak 2019, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

01:26-11:58 saatleri arasında Ay boşlukta ilerliyor olacak. Bu saatler arasında yapacağınız işler veya görüşmeler sonuçlanmayabilir. 11:58 itibariyle Yay burcuna geçen Ay, enerjinizi yükseltiyor. Şansınızın açık olduğu bir gündesiniz. Bulunduğunuz ortamda veya topluluklar içinde başarılarınız konuşulabilir. Dostlarınızdan destek görebileceğiniz bir gündesiniz. İşin içinden çıkamadığınızda onlardan akıl alabilirsiniz. Satürn- Güneş kavuşumu, sağlığınızla ilgili konulara vurgu yapabilir. Kendinizi ihmal etmeyin. Psikolojik olarak da daha net önünüzü göreceksiniz. Geçmiş geçmişte kaldı bunu unutmayın. Yükselen burcunuzu da okumayı unutmayın. Sevgiler, Astromeri

2 Ocak 2019, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün ruh hali: İhmal ettiğin konuların üzerine gidiyorsun! İhmal ettiğin her konunun üzerine gideceğin bir gün. Mesela ailen ve dostların gibi. Fakat annenle gergin konuşmalar gerçekleştirebilirsin. Hayatını toparlaman için biraz uğraşman gerekecek. Gezegenlerin seyri olumsuz olayların yaşanabileceğini işaret ediyor. Elini taşın altına koyduğun her işte bir aksilik meydana geldiğine tanıklık edebilirsin. İş arayışında olan bir Kova burcuysan yakın arkadaşından gelecekteklifini kabul edip etmemekte zorlanabilirsin. Evli bir Kova burcuysan, eşinin ailesiyle bir araya gelebilirsin. Uzun zamandır ilişkisi olan bir Kova burcuysan, bu yılı evli bitirmek istiyorum, diyebilirsin. Sevgilin ise bu tavrını aceleci bulabilir. Çatışmalardan uzak durmak ve günü iyi kapatmak için soğukkanlılığını koruman önemli olacak.

2 Ocak 2019, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sosyal çevre ve arkadaşlarla olan ilişkileriniz hız kazanıyor olacak. Alacağınız davetler şanslı başlangıçlara yol açabilir.

2 Ocak 2019, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Günün ilk saatleri yavaş ilerlese de sakin olmakta fayda var. İlerleyen saatlerde eşinizle birlikte keyifli zamanlar geçirebilir, alacağınız yeni sorumluluklar hakkında konuşabilirsiniz. Bu konular hakkında net bir karara varmayı başka bir güne bırakabilirsiniz. Kalan zamanlarda kendiniz için daha çok zaman harcamak isteyebilirsiniz.

2 Ocak 2019, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Geçmişinizden kaynaklanan alacak verecek işlerinizde sıkıntı yaşayabilirsiniz. Fevri davranmayın.

2 Ocak 2019, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Enerjik, keyifli, hareketli bir gün geçireceksiniz. Arkadaşlarınızla birlikte tatile çıkabilir, çok hoş organizasyonlar yapabilirsiniz. Beklenmedik durumlar ortaya çıkabilir. Karar vermeniz gereken durumlar olabilir ve siz kararsızlık içine girebilirsiniz. Sabırlı ve sakin olmaya gayret edin.

2 Ocak 2019, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sabah saatlerinde toplumsal konular sizi meşgul edebilir. Otorite ile çatışabilirsiniz. Öğleden sonra nitelikli sosyal etkinliklerde bulunabilirsiniz. Yeni projeler için arkadaşlarınızdan destek alabilirsiniz.

2 Ocak 2019, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Güneş ile Satürn'ün Oğlak'taki kavuşumu geçen yıl başlayan değişim rüzgarını kolektif bilince açılmanızı sağlar. Tüm rüyalarınız anlam kazanır. Gizli bir ilişkinin heyecanını içinizde taşırsınız. Ortaklıkların ne kadar güçlü olduğu anlaşılır. Kemiklerinze özen gösterin.

2 Ocak 2019, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kontrolünüz dışı engeller, belirsizliklerin getirdiği aksilikler gün boyunca özgüveninizi, cesaretinizi etkileyip zorlasa da öğle sonrasında dost ve arkadaşlarınızın desteğiyle umutlarınız yerine geliyor.

2 Ocak 2019, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
20° 41' 60" R
Ay
İkizler
26° 47' 03" R
Merkür
Koç
24° 32' 20"
Venüs
Boğa
14° 03' 37"
Mars
Koç
07° 52' 29"
Jüpiter
Boğa
26° 26' 46"
Satürn
Balık
17° 26' 47"
Uranüs
Boğa
22° 57' 33"
Neptün
Balık
29° 12' 30"
Plüton
Kova
02° 05' 19"
Chiron
Koç
21° 14' 27"
Lilith
Başak
24° 30' 50"
True Node
Koç
15° 07' 31"
Son Güncelleme : 11/05/2024 00:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>