Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Hayatı sorguluyorsun! Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Temmuz 2019, Pazartesi

Aşk 20%
Para 20%
Sağlık 60%

Bugün birinin ayaklarını yerden kesmeye karar verebilirsiniz. Bu özel kişiye karşı güçlü bir sevgi hissediyor olabilirsiniz. Onun için şiir yazmak veya şarkı bestelemek isteyebilirsiniz. Ya da ilginizi açıkça belirten tutkulu bir mesaj gönderebilirsiniz. Risk almaya hazırsınız.

Bugün biraz huzursuz ve heyecanlı hissedebilirsiniz. Gün boyu bilgisayarınıza bağlı kapalı yerlerde kalmamaya çalışın. Uzun, yalnız bir şekilde çalışmanız gerekiyorsa sık sık ara verin. Yapabilirseniz, kan akışınızı düzenlemek ve temiz hava almak için uzun bir yürüyüşe çıkın ya da bisiklete binin. Günün enerjisi de kısa görevlerin tamamlanması ve işlerin yürütülmesi için elverişli olacak. Hareket etmeye devam ederseniz daha rahat hissedeceksiniz.

İş ve maddi konularda kendinizi daha güvende hissettiğinize göre, ruhani ve metafiziksel yönlerinizi genişletmenin yollarını arayabilirsiniz. Sezgisel ve fiziksel becerileriniz çok yüksek düzeyde bu da bazı canlı rüyalar ve hayaller görmenize ve hatta bunlardan kaynaklanan sezgilere sebep oluyor. İlginizi çeken her hangi bir konudaki kitaplar ve konferanslar sizin için aydınlatıcı olabilir. Keşfedilmek için sizi bekliyorlar!

Yaratıcılığını keşfetmek için harika bir gün. Bu senin için muhtemelen yeni bir şey değil. Yaylar genelde sanatsaldır. Tabi tek bir şeye odaklı kalabilmek olayın başka bir boyutu. Günün enerjisi sana yaratıcı bir projene eğilmen için destek sunuyor. Eskiden kalma işlerini tamamla ya da yeni bir proje kovala. Kendini ifade ederken ve yaratırken bol şans!Genel perspektifin genişleyecek; tıpkı yüksek bir dağa tırmanıp tepeden vadilere bakıyor gibi hissedeceksin. Bu macera dokunuşu daha fazlasını istetecek ve aniden daha da yüksek bir dağ gözüne ilişecek. Gözlerini bu dağa tırmanmaya dikmekten çekinme ve yola koyul. Hiçbir şey seni alıkoyamaz; kendi zihnindeki sınırlamalar dışında.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Örümcek ağlarından silkinip kurtulmanın ve fiziksel açıdan gayret gerektiren bir şeyler yapmanın tam zamanı. Belki de bir çatıya çıkıp bütün gün borudan çıkan yaprakları temizlersiniz. Ya da öğleden sonra vaktinizin çoğunu bir arkadaşın taşınmasına, mobilyalarını ve kutularını kaldırmasına yardımcı olarak geçirirsiniz. Her türden egzersiz günün stresini atmanıza yardımcı olacak, bu nedenle bir süredir aklınızda olan işlere girişmekte tereddüt etmeyin.

15 Temmuz 2019, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Saat 02:04'te boşluktaki Ay, Oğlak burcuna geçiyor. Sizler için geçmişteki anılarınız tekrardan gündeme gelebilir. Hisleriniz güçlü olacaktır. Mantığınızla bu sefer çıkış yolu bulamayabilirsiniz. Öğlen meydana gelen Ay-Uranüs arasındaki uyumlu etkileşim sayesinde ardınızda bıraktığınız bir kişiden sürpriz bir gelişme yaşayabilirsiniz. Mistik konulara bugün ilginiz artabilir.

15 Temmuz 2019, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hayatı sorguluyorsun!Ayın tam ortasından geçerken yarın Türkiye saati ile 23:22'de toprak burcunda Ay tutulması gerçekleşecek. Hızla değişen dünyanın içerisinde, zamanın da akıp gidişi hayatı sorgulamana neden olacak. Hayata karışmak, kavramak adeta dünyayı dolaşmak isteyeceksin. Dünyayı keşfederek kendini de keşfedebileceğini düşünebilirsin. Çalışıyorsan,ortamında fikir ayrılıkları yaşadığın, moralinin bozulmasına sebep olan kişilerden uzak durmayı tercih edeceksin. Bu şekilde hem kendine olan güvenin tazelenecek hem de gereksiz yere kendini üzmüyor olacaksın. Bireysel hamleler yaptıkça içsel huzuru yakaladığını anlayacaksın. İlişkini evlilikle taçlandırma kararı alabilirsin.

15 Temmuz 2019, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Gündelik yaşamınızda var olan bazı problemleri düzeltme yoluna gitmelisiniz. Bugün motivasyonunuza oldukça ihtiyacınız var. Sağlığınıza özen göstermelisiniz.

15 Temmuz 2019, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sosyal alanda ve arkadaşlıklar içinde daha paylaşımcı ve pozitif olabileceğiniz bir gündesiniz. Gelecek yönünde yeni planlar, ümitler üzerinde durabilirsiniz.

15 Temmuz 2019, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Tüm ilişkilerinizde dikkatli olun. Duygularınıza güvenmeyin. Yeni düşünceleri dikkatli şekilde ele alın. Bu gün dinlenmek ve kendinize ekstra bakım için iyi bir zaman olsa da, fantezilere kaçmadığınızdan emin olun. Gerçeklikleri kabul edin. Uyuşturucu bağımlılığından kaçının. Ne yediğinize dikkat edin.

15 Temmuz 2019, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Görev ve sorumlulukların bilincinde, disiplinli hareket etmeniz gereken bir gün geçirebilirsiniz. Farkındalığınız ve güçlü sezgilerinizle en zor işlerin üstesinden gelebilirsiniz.

15 Temmuz 2019, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün aklınız ve fikirleriniz bir nimet olacak. Çeşitli alanlardan insanlarla iyi bağlantılar kurmanız çok kolay olacak. Yeni fikirler kolayca önünüze çıkacak ve bazıları sizi biraz şaşırtabilir.

15 Temmuz 2019, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İçinizden yükselen duygular sizi harekete geçirecek. Sevdiğinize karşı sıcak ve olumlu davranacak, ilişkinizi yoğunlaştırmak için bir geziye çıkacaksınız. Arkadaşlarınızla birlikte yapacağınız organizasyonlar kendinize olan güveni arttıracak. Planlarınızı anlatabilir, duygularınızı paylaşabilirsiniz.

15 Temmuz 2019, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu günlerde zekanızdan yararlanmanız ve tam anlamıyla akılcı olmanız gerekmekte. Süregelen işbirliği varsa karşı tarafın hareketlerine çok dikkat edin. Bir kısmetiniz var bunu kıskanan biri sizinle uğraşacak. Dost sandığınız bu insanın tutumu sizi şaşırtacak.

15 Temmuz 2019, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kendinize disiplin uygulamakta çok zorlandığınız bir zaman dilimindesiniz. Bu durum uzun süredir devam ediyor. Gereksiz duygusallıklar ve kaçışlar son dönemde hayatınızın parçası oldu. Ancak artık buna bir son veriyorsunuz. Hayatınız dengeleniyor. Yavaş yavaş tekrar umut taşımaya başlıyorsunuz.

15 Temmuz 2019, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Kova Burcu; bugün kendi içine döndüğün, belki hatalarınla belki de korkularınla yüzleştiğin bir gündesin. İnsanlardan uzaklaşmak isteyebilir, kendi başına kalıp, zihnini dinlendirmeyi tercih edebilirsin. Karşıt burcunda yer olan Merkür'ün Retro konumda olması, hiçbir planının istediği gibi yürümemesine sebep olabilir. 17 Temmuz'da gerçekleşecek olan Tutulma seni bazı konularda ciddi kararlar almaya zorlayabilir.

15 Temmuz 2019, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
10° 23' 56" R
Ay
Oğlak
24° 53' 22"
Merkür
Koç
16° 52' 60"
Venüs
Boğa
00° 57' 58"
Mars
Balık
29° 42' 15"
Jüpiter
Boğa
23° 57' 03"
Satürn
Balık
16° 34' 23"
Uranüs
Boğa
22° 20' 44"
Neptün
Balık
28° 54' 26"
Plüton
Kova
02° 06' 09"
Chiron
Koç
20° 39' 26"
Lilith
Başak
23° 20' 05"
True Node
Koç
15° 21' 24"
Son Güncelleme : 30/04/2024 09:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>