Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Düşüncelisin Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Ekim 2022, Pazar

Aşk 60%
Para 80%
Sağlık 80%

Yeni insanlarla tanışmak için daha istekli olmalısın. Farklı ortamlara girdikçe sosyal çevren gelişecek ve senin için uygun olan insanla tanışma ihtimalin artacak. Fırsatlarını artırmak için uğraşmaya devam etmelisin.

İş hayatınızda bazı çalkantılar var. İş hayatının genel sorunlarıyerinizde en uç biçimiyle yaşanıyor. Siz de bu memnuniyetsizliğin içersindesiniz. Bir çıkış arıyor, ışık göremiyorsunuz.

Karşına çıkacak imkanları değerlendirmek için aceleci olmayacaksın. Haddinden fazla düşünüp kaygı yaratmamak da önemli olabilir. Detayları gereksiz yere büyütmekten vazgeçmek sana yarar sağlayabilir.

İçinde bulunacağın ortam sana hitap etmeyebilir. Sıkılmamak için değişiklik yapmaya hevesli olmalısın. Bu sayede rahatladığını görebilirsin. Yürüyüş için zaman yaratmak senin için önemli olacak. Egzersizi ihmal etmemeye özen göstermelisin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Uzun vadeli değişiklikler planlayıp ilerlemek isteyebilirsin. Bilgi ve birikiminin desteğiyle yaptığın planların işe yaradığını görmek seni memnun edecek. Adımlarını güvenle atmak seni başarıya götürecek.

16 Ekim 2022, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bu hafta sonu hem sosyal olarak hem de işte karşılaşacağınız insanlardan bazıları çok talepkâr olacak ama onların size kapı paspası gibi davranmalarına izin vermemelisiniz. Haklarınızı yüksek sesle ve şiddetle savunursanız, onların saygısını kazanma olasılığınız daha yüksektir.

16 Ekim 2022, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Üzerine aldığın her sorumluluğu bir bir yerine getiriyorsun. İlişkisi olan ya da evli bir Kova burcuysan, değer verdiğin kişinin belirli konulardaki kararsızlıkları seni biraz yorabilir. Bu konuyu aklında her ne kadar es geçsen de içinde biriktirmeden konuşman daha iyi olabilir.

16 Ekim 2022, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Gizli saklı olan her şeyi açığa çıkarmak isteyebilirsiniz. Bunu bir olumsuzluk olarak değil, hayatınızı daha iyi hale getirecek işler üzerinde uygulayabilirsiniz. Yeni insanlar ve ortamlar tanımak, görüşmelerinizle ilgili haberler almak gündeminizde yer alabilir. 

16 Ekim 2022, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ilişkilerinizde ve evlilikte daha düşünceli olabilirsiniz. Karşınızdakilerden beklentileriniz sizi daha hassas bir duruma sokabilirsiniz.

16 Ekim 2022, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygusal konularda adımlarınızı daha dikkatli atacaksınız. Bu da uzun vadede kırılmayacağınız ve sağlam ilişki kurabileceğiniz bir süreç getirecek.

16 Ekim 2022, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Evinizde aile üyelerinin ya da yakın arkadaşların katılacağı sosyal bir etkinlik meydana gelebilir. Çocuklu anneler davetliler arasında olabilir. Bu etkinlik herkesi birbirine daha da yakınlaştıracak ve heyecan verici haberlerin yayılmasını sağlayacak. Sırlar alınıp verilebilir. Sizi ziyaret etmeyecek kadar yakın olmadığınız insanlardan bir kaç kelime ya da bir telefon bekliyor olabilirsiniz. Bu, gününüzün ne kadar tatmin edici, hoş ve ilham verici bir gün olduğunu kanıtlayacak. Tadını çıkarın!

16 Ekim 2022, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hesaplanmış riskler, aradığınızı bulmanıza yardımcı olabilir. Yeni bir yere gönüllü olarak seyahat ederek veya alışılmadık bir duruma atılarak konfor alanınızın dışına çıkmış olabilirsiniz. Bunu kendi başınıza aşacak zekâya sahipsiniz, ancak güvensizlik kendinizden şüphe duymanıza ve yanlış bir adım atmanıza neden olabilir. Kendinize güvenmek ve geçmiş bilgi ve güveninizin sizi ileriye taşımasına izin vermek sorun değil. En azından elinden gelenin en iyisini yaptığını bilmenin memnuniyetini yaşayacaksınız!

16 Ekim 2022, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bilinçaltınız çok yoğun. Düşünce yumağı içindesiniz; gizli planlarınızın mevcudiyeti, sizi başkalarına göre daha karizmatik ve ilginç yapıyor. Bugün yakınlarınızın size ihtiyacı olacak ve onlara yardım etmeye çalışacaksınız.

16 Ekim 2022, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizdeki insanların sizi olumlu ve yapıcı bir şekilde motive etmesi, ilerlemenize yardımcı oluyor. Bu durum hem onların dostluğundan, hem de sizin açık ve samimi davranışlarınızdan kaynaklanıyor. Onların dediklerini yerine getirirken hiç zorlanmamanız da dikkat çekici. Bu destek için kendilerine teşekkür edip siz de onlara aynı şekilde karşılığını verin. Herkesin birlikte ilerlemesini sağlayacak karşılıklı bir destek ortamı oluşmasını sağlayın.

16 Ekim 2022, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Kova; bugün gündelik işlerle uğraşabilirsiniz. Evcil hayvanlarınızla ilgilenebilirsiniz. Çalışma hayatınızdaki yanınızda çalışanlar gündeminize gelebilir. İletişim ve seyahatlerde sorunlar gerçekleşebilir.

16 Ekim 2022, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizle aranızdaki problemlere fazla üzülmemeye çalışın. Aksi takdirde içinizden yükselen duygular sizi zorlayabilir. Sizi ne kadar çok sevdiğini unutmayın. Çalıştığınız arkadaşlarınızdan objektif olamadığınız şeklinde eleştiriler alıyorsunuz. Kulaklarınızı başkalarının görüşlerine kapadığınız ve işle ilgilenmediğiniz söyleniyor. Bu konuyla ilgili bir tartışmada kendinizi savunmak durumunda kalabilirsiniz. Mali durumunuz sandığınız kadar parlak değil.

16 Ekim 2022, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
00° 09' 39" R
Ay
Terazi
27° 11' 03" R
Merkür
Boğa
06° 43' 27"
Venüs
Boğa
26° 07' 56"
Mars
Koç
15° 21' 19"
Jüpiter
Boğa
28° 45' 39"
Satürn
Balık
18° 07' 39"
Uranüs
Boğa
23° 31' 42"
Neptün
Balık
29° 26' 46"
Plüton
Kova
02° 01' 46"
Chiron
Koç
21° 44' 31"
Lilith
Başak
25° 36' 06"
True Node
Koç
14° 55' 56"
Son Güncelleme : 20/05/2024 20:00

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>