Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Hobilerine Yöneliyorsun Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Ocak 2024, Salı

Aşk 100%
Para 90%
Sağlık 60%

Aşk ve ilişki hayatınızda ufak tefek problemler gündeme gelebilir. Huzuru ve mutluluğu elinizde bulundurmak için ne gerekiyorsa onu yapmalısınız. Hata yapmamanız gereken bir gündesiniz.

Mesleğinizle ilgili yeni gelişmeler gündeme gelebilir. Şartlar sürekli olarak değişim gösteriyor ve siz de bu duruma ayak uydurmadığınız sürece her şeyin daha karmaşık olabileceğini unutmamalısınız. Hata yapmamanız gereken bir gün.

Finansal durumunuzla ilgili yeni gelişmeler gündeme gelebilir. Koşullara uygun harcamalar yapmaya çalışın. Abartıdan kaçınmanız gereken bir gün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Değişime açık olmak kadar bunu nasıl sağlayacağınızı da düşünmelisiniz. Bildiğiniz yöntemlerin, alanların dışına çıkmayı deneyin. Sizi baskılayan durumlar karşısında yeni bir tutum sergilemeniz gerekebilir.

16 Ocak 2024, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün Kova burcu için enerji ve motivasyonun yükseldiği bir gün olabilir. İçinizdeki yaratıcılığı ortaya çıkarmak ve yeni projelere odaklanmak için uygun bir gün olabilirsiniz. Duygusal olarak ise, ilişkilerinizde daha samimi ve duyarlı olabilirsiniz. Kendinizi ifade etmek ve duygularınızı paylaşmak için uygun bir zaman olabilir. Kendinize zaman ayırarak, içsel refahınızı artırabilirsiniz. İyi bir düşünce yapısıyla herhangi bir zorlukla başa çıkabilirsiniz. Sevdiklerinizle dostane ilişkiler kurmak ve grup etkinliklerine katılmak size iyi gelebilir. Eğlenceli aktivitelere zaman ayırarak stresten uzaklaşabilirsiniz. İyi bir gün geçirmenizi dilerim!

16 Ocak 2024, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Küçük dağınıklarla uğraşman gerekebilir. Eğitim hayatı devam eden bir Kova burcuysan, aldığın eğitimi bir üst seviyeye taşımak isteyeceksin. Yeni bir kurs araştırabilirsin. Yurt dışına çıkma hayallerinle ilgili somut adımlar atabilirsin. Spiritüel konulara ilgin artıyor.

16 Ocak 2024, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Olmayan her işin ardından kendinize bir yenisini çıkarabilirsiniz. Bu durum bir süre sonra hırsa, davranış bozukluğuna dönüşebilir. Zorlamak ve zorlanmak farklıdır; kendinizi bile bile ikincisine itmeyin.

16 Ocak 2024, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yakın çevrede olup biten konularda daha kayıtsız ve bağımsız hareket ediyorsunuz. Daha ziyade yeni fikirler ve uzak görüşlü olacağınız adımlar öne çıkacak. Özellikle düşüncelerinizi paylaşabileceğiniz entelektüel çalışmalar, akademik planlar hayatınızın merkezinde yer alacak. İş hayatına ilişkin kısıtlamalara rağmen seçtiğiniz hedefe odaklı olmayı başaracaksınız.

16 Ocak 2024, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygusal olarak kendinizi yoğun bir şekilde partnerinize adanmış hissedebilir ilişkiye hem kendinizi hem de partnerinizi hızlıca adapte edebilirsiniz.

16 Ocak 2024, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İş konularında değişime gidebileceğin bir gündesin. Eğer kafanda sıkıntı yaratan bir mevzu varsa bunu çözmek en iyisi. En başta bu durum seni korkutabilir. Ancak uzun vadede, alacağın kararların etkisini çok daha iyi göreceksin.

16 Ocak 2024, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sınırları aşmak varken neden sıradan şeylerle zaman kaybedesiniz ki? Sihir yaratmanın zamanı geldi! Bugün kendinizi, belirli bir bilgiyi ararken bulabilirsiniz ve onu muhtemelen bir arkadaşınız veya meslektaşınız aracılığıyla bulacaksınız. Bundan sonra, yol boyunca sorunsuz bir seyir var. İhtiyacınız olan her şeyi başarmak ve başarılı olmak için bu bilgiyi kullanabileceksiniz. Manzaranız güzel. Bundan sonra size düşen yalnızca arkanıza yaslanıp seyretmek.

16 Ocak 2024, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Aile bireylerin davranışlarını analizci bir gözle izlemeniz nedeniyle, çelişkili bir tavır içinde olabilirsiniz. Bu tür bir ruh durumu şansın yanında problemleri de beraberinde getirebilir. Özel durumlar söz konusu olabilir.

16 Ocak 2024, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Karşılaştığınız herkes size son derece sıcak ve olumlu yaklaşacak. Size verilen bu sevgiye siz de aynı ölçüde karşılık vermeye özen gösterirseniz, hayat boyu sürecek arkadaşlıkların temelini atmış olacaksınız. Hatta belki de meşhur “hayat arkadaşınızla” tanışabileceksiniz.

16 Ocak 2024, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Kova; bugün yakın çevre, kardeşler, eğitim, seyahatler gündeme gelebilir. Hastane, sağlık sorunları bazı engellerle karşılaşmanıza ve yanlış anlaşılmanıza neden olabilir. Gününüz güzel geçsin.

16 Ocak 2024, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sert etkiler altında olduğunuz için kafanız karışık. Dikkatinizi toplamakta güçlük çekebilirsiniz. İlişkinizde yeni boyutlar ortaya çıkabilir. Sevdiğinizle olan iletişiminizde sivri dili olmamaya ve onu eleştirmemeye gayret etmelisiniz. Çok hareketli, hızlı, temposu yüksek birdönemine girdiniz. Birçok yeni kararlar almanız gerekecek. Bu kararların sizin için yaşamsal önemi olanlarını iyi ayıklamanız gerekiyor. Ödemekte zorlandığınız bir borcu bugünlerde ödeyebilirsiniz.

16 Ocak 2024, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 53' 19" R
Ay
Başak
28° 59' 46"
Merkür
Boğa
03° 25' 09"
Venüs
Boğa
23° 13' 43"
Mars
Koç
13° 33' 41"
Jüpiter
Boğa
28° 12' 15"
Satürn
Balık
17° 58' 31"
Uranüs
Boğa
23° 23' 30"
Neptün
Balık
29° 23' 34"
Plüton
Kova
02° 02' 51"
Chiron
Koç
21° 37' 31"
Lilith
Başak
25° 20' 24"
True Node
Koç
14° 55' 43"
Son Güncelleme : 18/05/2024 11:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>