Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
İdarecisin Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Ekim 2021, Pazar

Aşk 80%
Para 90%
Sağlık 60%

Bugün sevgilinizin bir konuda sizinle karşıt görüşte olduğunu görebilirsiniz. Tutkulu inançlarınızı ifade ettiğiniz bir sohbet söz konusu ve sevgiliniz sizden tamamen farklı düşünüyor olabilir. Birbirinize saygılı olduğunuz sürece hararetli bir konuda aydınlatıcı bir tartışma gerçekleştirebilirsiniz. Çok eleştirel olmadıkça, birbirinizden önemli şeyler öğrenebilirsiniz!

Bugün inanılmaz derecede yoğun olacaksınız; bununla birlikte gününüz projelerle dolu masanızda son bulabilir. Bunun nedeni verimsiz olmanız değil, popüler olmanız ve işinize değer vermenizdir. Şu an için çok değerli olmamayı diliyor olabilirsiniz! Yapmanız gereken her şey için stresli hissetmeyin. Kimse sizden hepsini derhal halletmenizi beklemiyor. Biraz dinlenmeyi unutmayın. Yarın başka bir gün.

If you are involved in the intellectual activities such as journalism or analyzing, you could be criticized for your objectivity. Intellectual commtment is a problem that Kova people have been facing often because these people afraid of being considered as unintelligent secretly. Try not to dedicate yourself to the others...

Yüksek nedensellik ve yargılamanın hakim olduğu bir gün. Rafa kaldırdığın projeleri tekrar masaya yatırmayı düşünebilirsin. Sorunlarınla onlarla yüzleşerek başa çıkmayı deneyebilirsin. Yapman gerekenleri daha etkin bir şekilde gerçekleştirmek üzere destek sunan günün enerjisinden sonuna kadar faydalan. Her şeyin üstesinden gelebileceğine inan ve güven.Nihayet senin günün geldi! Kendine has bir hayat görüşün var ve bunu diğer insanlarla paylaşmak istiyorsun. Bir mesih olduğunu düşünmekten çok uzaksın ancak kendinden genç çocuklar ve insanlarla hayat görüşün hakkında konuşma gerekliliği hissediyorsun. Bugün, görüşlerini ciddiye alacak ve dinleyecek insanlarla iletişim halinde olabilirsin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Her şey bugün normalden daha fazla size geliyor gibi görünüyorsa, kendinizi daha iyi hissettirmek için gerekli adımları attığınızdan emin olun. Bir arkadaşınızla bir araya gelin ya da kendiniz için özel bir şey yapın. Duygular günler gibi yüksekte çalışabilir, bu yüzden çok hassas hissediyorsanız çok şaşırmayın. Müzik dinlemek, enstrüman çalmak, masaj yaptırmak veya meditasyon yapmak gibi stresi azaltan şeyler yapın. İşlerin cildinizin altına girmesine izin vermemeye çalışın. İşler yarın daha kolay hissedecek.

17 Ekim 2021, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay Balık burcunda ilerliyor. Gün içerisinde finansal planlarınızı değiştiren durumlar olabilir. Sürpriz bir para elinize geçebilir, aynı zamanda ise sürpriz bir para çıkışı olabilir. Hayat koşullarınız ve hayata dair istekleriniz arasında uyumsuzluklar olabilir.

17 Ekim 2021, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Haftanın son gününde yorgunluğunu üzerinden atmak isteyeceksin. Bu yüzden de gün içerisindeki planlarını yeniden gözden geçirmek isteyebilirsin. Boş vakitlerini değerlendirmek ve keyifli vakit geçirmek için kendine hobiler edinebilirsin. Ailesi ile yaşayan bir Kova burcuysan, iletişimde yaşanan problemler nedeniyle çıkan tartışmaların arasında kalabilirsin.

17 Ekim 2021, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Gelecek i̇le ilgili hedeflerinizi tekrar gözden geçirmek isteyebilirsiniz. Yaptığınız hamleleri gözden geçirirken içinde bulunduğunuz zaman ve şartları göz önünde bulundurun. Hayallerinize giden yolda ufak molalar vermek sizi daha güçlü kılabilir.

17 Ekim 2021, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Parasal konularda daha gerçekçi düşünmeniz gerekebilir. Ancak yine de şartlar fazla hayalci olmaya ve gereksiz harcamalara yöneltmekte. Ortaklaşa düşünmeye bakın.

17 Ekim 2021, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İş arkadaşınız ya da diğer muadiliniz kişilerle geçinmekte sorun yaşamazken, üstlerinizin üslubundan çok verim alamayabilirsiniz.

17 Ekim 2021, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Genellikle etrafınızda olan oyuncu kadrosunda bir değişiklik meydana gelebilir bugün. Belki her zamanki arkadaş ortamınıza birdenbire yeni ve farklı birisi katılacaktır. Yeni bir arkadaş ya da partner edinebilirsiniz. Bugün yeni bir yüzle tanıştırılmanız muhtemel. Yalnızca bugün aniden hayatınızın bir parçası olacak herhangi yeni bir kişiye açık olun, yeter.

17 Ekim 2021, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Doğuştan gelen yeteneklerinizin sizi yukarı taşıdığını bir an önce fark edin ve onları geliştirmek için zaman ayırın. Etrafınızda sizi düşünen iyi niyetli pek çok kimse olsa da aslında her konuda aslık teşekkür etmeniz gereken kişi yine sizsiniz. Sosyal ortamlarda uyum sağlamak için kendinizden taviz veriyor olabilirsiniz.

17 Ekim 2021, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Entelektüel çalışmalara önem vermeniz, içsel enerjinizin güçlenmesine neden oluyor. Siz, olumlu yansımalarla yaşamaktan hoşlandığınız için, bugün şartlarınızı en güzel şekilde kullanacaksınız. İşinizle mutlu olduğunuz bir gün.

17 Ekim 2021, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Herkes sizin ne kadar kendini beğenmiş ve vurdumduymaz olduğunuzu düşünüyor. Oysa siz böyle değilsiniz. İncindiğiniz zaman zırhınıza bürünüyorsunuz. Alçak gönüllülüğünüz ve vericiliğiniz dostlarınızın artmasına yol açacak. Aşkta da hep ben alırım, böyle olmalı demeyin.

17 Ekim 2021, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yaşamsal konularda sizi zorlayabilecek bazı sorunlar gündeme gelebilir. Her açıdan daha anlaşılabilir olmaya çalışmalısınız. Hata yapmadığınız takdirde her şeyin daha iyiye gidebileceğini de unutmayın. İstediklerinize adım adım ulaşabileceğiniz bir süreçten geçiyorsunuz. Belirsizlikleri ortadan kaldırmaya çalışın.

17 Ekim 2021, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Yeni yeni filizlenen aşkınızın büyümesine izin verin. Bu sihirli ve büyüleyici zamanı, birbirinizi tanımakta kullanın. Aceleci ve agresif tavırlar, eleştiri ve tartışmalar işinize zarar verici olabilir. Katılacağınız toplantılarda konuşma ve davranışlarınıza dikkat edin. Bu aralar yeni fırsatları değerlendirerek, farklı kazanç yolları ortaya çıkarabilirsiniz. Büyük borçlara girip gereksiz alışverişlerden kaçınmanız, harcamaları biraz daha kısmanız gerekiyor. Sigara alışkanlığınızı en aza indirin

17 Ekim 2021, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 39' 46" R
Ay
Aslan
19° 12' 30" R
Merkür
Koç
29° 07' 38"
Venüs
Boğa
19° 06' 40"
Mars
Koç
11° 00' 41"
Jüpiter
Boğa
27° 24' 51"
Satürn
Balık
17° 44' 48"
Uranüs
Boğa
23° 11' 51"
Neptün
Balık
29° 18' 47"
Plüton
Kova
02° 04' 09"
Chiron
Koç
21° 27' 20"
Lilith
Başak
24° 58' 08"
True Node
Koç
14° 52' 35"
Son Güncelleme : 15/05/2024 03:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>