Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Öğrenmeye Heveslisin Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Haziran 2020, Çarşamba

Aşk 60%
Para 60%
Sağlık 70%

İşlerin temposu bugün artacak ve karşılaştığınız neredeyse her ortamda zekanızın ve eğlenceli sözlerinizin hoş karşılandığını göreceksiniz. Bugün insanlarla bir şeyler yapın ve birlikte ne tür bir belaya karışabileceğinizi görün. Bugün dışarı çıkıp sosyalleşmeniz gereken bir gün. Güzel şeyler ve rahatlatıcı müzikler böyle günlerde iyi gelir. Her zamanki tuhaf tavrınızı takınarak hata yapmış olmazsınız.

Harika fikirlerinizi başkalarıyla paylaşmak için güzel bir gün. İş yeriniz için yeni stratejiler geliştirmiş olabilirsiniz. Bugün planlarınızı meslektaşlarınızla veya çalışanlarınızla paylaşmalısınız. Geleceğin neler getirebileceğini görebilen kişi siz olabilirsiniz. Belki başkalarının göremediği şeyleri hayal edebilirsiniz. Şirketin başarılı olması için hangi yöne gitmesi gerektiği konusunda net bir fikriniz olabilir. Öyleyse bugün konuşun!

İş hayatınızda güzel rüzgarlar esiyor. Kendinizi organize bir hale soktunuz. Şüphesiz ki, bazı projelerinizi incelediniz ya da en azından yaklaşımınızı değerlendirdiniz. Mademki bu konuda tamamsınız, neden diğer organizasyon metotlarına da bakmıyorsunuz? Fakat kendiniz hakkında çok sabırsız olmayın: Öğrenmek bazen zaman alabilir!

Ukala bir moddasın! Her zaman kıvrak bir dilin olmuştur fakat şu anda işler biraz keskinliğe doğru gidiyor. Hak etmediği halde birinin canını yakabilirsin. Hayatında olup biten şeyler ise seni stresli kılıyor. Ama bu masum kişilerden acını çıkarabileceğin anlamına gelmez!Bugün sürpriz olaylar gardınızın düşmesine sebep olabilir. Bu, değer verdiğiniz ya da sevdiğiniz veyahutta bir süredir görmediğiniz birinin ani ortaya çıkışı olabilir. Bu kişi sizinle olan problemlerin üstesinden gelmiş olabilir, sizi aşmış olabilir ama rehberliğinize ya da tavsiyelerinize ihtiyacı olduğu açık. Onun tam da ihtiyacı olduğu kişi sizsiniz. Onlara zaman tanıyın - sizin de ne zaman yaslanacak bir omza ihtiyacınızın olacağı belli olmaz!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Duygusal olarak güçlü olmalısın fakat insanlarla baş etmek konusunda zor zamanlar geçiriyor olabilirsin. Keskin duyarlılığın, insanların bastırılmışlık ve öfke hislerini algılıyor. Fakat onları bu hisleriyle yüzleştirdiğinde, bu hislerini kabul etmek yerine sana saldırıyorlar. İnsanları kendi haline bırak. Hisleriyle nasıl baş edeceklerine karar veremezsin.

17 Haziran 2020, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Zaman zaman yaşamınızda radikal değişiklikler yapmanız gerektiğini düşünüyorsunuz. Elinizdekileri bir, bir düşünüp kaybettiğinizde neler olacağını gözden geçirmenizde yarar var. Bugünlerde nedenini bilemediğiniz bir doyumsuzluk içindesiniz. Son derece hareketli ve sorunsuz bir yaşamın içinde kendinize gereksiz problemler çıkartmamalısınız.

17 Haziran 2020, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duygu durumunun dengesiz ilerleyişi davranışlarını etkiliyor. İlişkisi olan bir Yay burucuysan bu dengesizlik ilişkini olumsuz etkileyebilir. Yakın bir dostundan duyacakların tecrübelerine tecrübe katabilir. Öğrenmeye açık olduğun bir gündesin. Öğrendiklerini hemen uygulayabilme kabiliyetin takdire şayan.

17 Haziran 2020, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün birtakım konularınızda daha stratejik ilerliyor olmalısınız. Üzerinizde bir Sizi duygusal anlamda yorabilecek kişilerle olmamanızı tahammülsüzlük olabilir. önerebiliriz. Sosyal çevre ve arkadaşlık ilişkilerinizde yardımlaşma temasının ön planda olacağı ve fedakarlık konusunda cömert davranacağınız bir gün olabilir.

17 Haziran 2020, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ailenizle ait konular gündeminizi etkileyebilir. Yapıcı konularla ilgili konuşup, ortak kararlar alabilirsiniz. Sabah saatlerinde olaylara karşı çok daha iyimser yaklaşabilirsiniz. Güven arayışında olacağınız zamanlar var. Emlak konularıyla ilgili yeni girişimlere atılmak isteyebilirsiniz. İlerleyen saatlerde çevrenizdekilerle birlikte hareketli zamanlar geçirebilirsiniz.

17 Haziran 2020, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Karakteristik açıdan geliştiğinizi görmek ve insanlara hayır diyebilmek size iyi gelebilir. Bugünlerde zamanınızı kişisel gelişime ayırabilirsiniz.

17 Haziran 2020, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde kişisel gelişiminize odaklanarak, kendinizi iyi hissettiren, ruhsal gelişiminize yardımcı olan ortamlarda yer alabilir, pozitif insanlarla görüşerek, günün stresli enerjisini bertaraf edebilirsiniz. Bilinçaltınızdaki olası öfke enerjisi ile yüzleşebileceğiniz bugün, ılımlı ve sakin tavırlarla kendinizi ifade etmeniz faydalı olacaktır.

17 Haziran 2020, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ev ve yuva alanı içindeki düzenlemeler ön plana çıkıyor. Aile içindeki sorumluluklarınız dikkat çekici olacak.

17 Haziran 2020, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Boğa burcundaki seyahati ev ve aile konularını ön plana taşıyor. Aile büyüklerinize zaman ayırmak iyi gelecektir.Evde zaman geçirmekten keyif alacağınız bugünü evinizin tadilat ve dekorasyon işleri için değerlendirebilirsiniz. Evinize yönelik bir harcama yapmak durumunda kalabilirsiniz.

17 Haziran 2020, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Başkalarına emir vermekten çok hoşlanıyorsunuz . Bu bencilliğe bir son vermenin zamanı geldi. Etrafınızdakileri, sizi seven insanları bu şekilde üzmeye hiç hakkınız yok. Şu sıralaryerinde birtakım problemler yaşayabilirsiniz. O yüzden biraz yalnız çalışmaya gayret edin.

17 Haziran 2020, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Olumsuz enerjilerin sizi etkilemesine izin vermeyin. Kendinize ve işinize odaklanmaya çalışın. Daha fazla meyve ve sebze tüketmeye özen gösterin. Cildinizin bu aralar neme ihtiyacı var.

17 Haziran 2020, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İşinizde yaşadığınız duygusal çekişmelerin nedeni, siz değilsiniz. Yeteneklerinizin sınırlarını iyi biliyorsunuz. Atılımcı ruhunuzla, tatminkar işler peşindesiniz. Bugün, engeller karşısında pes etmemelisiniz. Çevrenizde farklı fikirleri olan kişilerden ilginç tavsiyeler alabilirsiniz. Arkadaşlarınızın tavırları önemli olacak.

17 Haziran 2020, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 14' 58" R
Ay
Başak
08° 53' 52"
Merkür
Boğa
01° 10' 43"
Venüs
Boğa
21° 08' 10"
Mars
Koç
12° 15' 58"
Jüpiter
Boğa
27° 48' 10"
Satürn
Balık
17° 51' 40"
Uranüs
Boğa
23° 17' 35"
Neptün
Balık
29° 21' 10"
Plüton
Kova
02° 03' 33"
Chiron
Koç
21° 32' 22"
Lilith
Başak
25° 09' 05"
True Node
Koç
14° 53' 11"
Son Güncelleme : 16/05/2024 18:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>