Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
İletişimde Aktifsin Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Haziran 2022, Pazar

Aşk 90%
Para 70%
Sağlık 100%

Konu sevdiğin insan olunca duruşundan taviz vermemelisin. Dışarıya karşı gösterdiğin net duruşu romantik ilişkide de göstermen olduğun gibi kabul edilmeni sağlayabilir. Sevdiğin kişi için kendini değiştirmemelisin kısacası.

Yakında yeni biryolculuğuna çıkabilirsiniz. Bu kez umutlu dönme şansınız bayağı yüksek görünüyor. Kaybettiğinizi düşündüğünüz birbağlantınız tarafından bugünlerde aranacaksınız.

İş ortamında daha çok sorumluluk alıp daha öne çıkman gerekebilir önümüzdeki günlerde. İşlerin daha kolay halledilmesi için bugünden doğru planlamalar yapman sonuca daha kolay gitmeni sağlayacak. Gereken neyse yapmaktan çekinmemelisin bugün.

Bugün sağlığın için neleri değiştirebileceğini, nelere öncelik verebileceğini daha net görebilirsin. Bu durum bazı konularda büyük değişimler gerektirse de bu konuda kendini daha iyi tartacaksın. Özellikle beslenme tarzına odaklanabilirsin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Düşüncelerine yoğunlaşıp hayattan beklentinin ne olduğunu belirlemek için güzel bir gün olabilir bugün. İmkanlarını gözden geçirip yapmak istediklerin için yeni planlar yapmak isteyebilirsin o yüzden. Yol haritanı çizip harekete geçmeyi kolaylaştıracaksın kendin için.

19 Haziran 2022, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sosyal aktivitelerde yıldız gibi parlıyorsunuz. Bu yüzdenve aile yükümlülüklerini kısa süreliğine unutun ve arkadaşlarınızla olabildiğince fazla zaman geçirin. “Ciddi” nitelikteki herhangi bir şey güvenle başka bir güne bırakılabilir veya hatta tamamen göz ardı edilebilir.

18 Haziran 2022, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ailenin istekleri senin yaratıcılığını engelleyebilir. Bu yüzden onlarla diyaloglarını geliştirmek isteyeceksin. Bugünü dinlenmeye ayırmış olsan da sosyal hayatında fazlasıyla hareketli bir görüntün olacak. Bir araya geleceğin arkadaşlarınla geçmiş hakkında konuşmak anılarını tazeleyecek. Aksattığın diyete yeniden başlama kararı alacaksın.

19 Haziran 2022, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Son iki yıldır hiç yorulmadığınız kadar yoruldunuz ve bugün bunu kendinize söylerken bulabilirsiniz. Öncelikle herşey bir tecrübeydi bunu düşünün. İlişkilerde uzun vadeli ve istikrarlı yaklaşımları görmek ve dürüst kalmak istiyorsunuz. Geçmiş hatalardan dolayı zor durumda kalmamak için her şeyi konuşun.

19 Haziran 2022, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Harcamalarınızda daha dikkatli olmaya bakın. Para gelebileceği gibi hızla da gidebilir. Ancak destek bulabilirsiniz.

19 Haziran 2022, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Fazla ya da eksik kilolarınızla ilgili yapacaklarınızı belirlemek ve istikrarlı olacağına niyet ettiğiniz girişimlerde bulunmak için uygun bir gün.

19 Haziran 2022, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün kafanızın içi çok kalabalık olabilir, çünkü yakın ve uzak, genç, yaşlı ve ölü insanlardan telepatik iletişim alabilirsiniz. Kulağa çok acayip geliyor, biliyoruz, ama sezgisel güçleriniz bugün adeta ateş ediyor. Kaynağını tam olarak belirleyemeseniz bile, çok gerçek resimler, görüntüler ve mesajlar alabilirsiniz. Yüksek ve net bir şekilde gelen bir mesaj da şudur ki, yaratıcı tarafınızı her zamankinden daha çok ortaya çıkarmanız gerektiğidir.

19 Haziran 2022, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Önünüzde harika bir gün var. Sorunları çözme yeteneğiyle kutsanacaksınız ve başkaları bugün size tavsiye istemeye gelecek. Dinleyecek, anlayacak ve empati kuracaksınız. Size sundukları sorunlara çözüm bulmak için yeterince bilge olacaksınız. İnsanlara yardım etmenin hazzı, sizi bazı kariyer seçimlerini sorgulamaya yönlendirebilir.

19 Haziran 2022, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün Ay’ın bulunduğu konum, sizin için olumlu olmayabilir. Sabit yapınızı etkileyecek bir hareketlenme söz konusu. Fazla aktiviteden zarar görmek istemiyor ve parasal konularda aceleci davranmaktan kaçınıyorsunuz.

19 Haziran 2022, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ruhsal ve bedensel açıdan kendinizi daha güçlü hissediyorsunuz. Şimdiye dek hep ertelemiş olduğunuz o zor kararları almak için en uygun zamandasınız. Kendinize bir gün ayırın ve meseleyi tüm artıları ve eksileriyle, son bir kez iyice tartın. Takıldığınız son ayrıntıları da netleştirdikten sonra, kararınızı verin. Verdiğiniz kararın arkasında durun ve bir daha da sorgulamayın. Kararınız doğru olacak.

19 Haziran 2022, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Kova; bugün maddi kaynaklarınızla ilgili yeni kararlar alabilir, çok çalışabilirsiniz. Ailenizle ve kariyerinizde yeni konular gündeminize gelebilir ama sorumluluklarınızdan dolayı engellerle karşılaşabilirsiniz. Ayrıca sağlığınıza dikkat etmelisiniz.

19 Haziran 2022, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Duygusallığın ön planda olduğu bir gündesiniz ve sezgilerinizi çok fazla çalışıyor. Olaylara yorum getirirken, geçmiş tecrübelerinizden faydalanmayı unutmamalısınız. Çevrenizde size karşı özel duyguları olan kişiler var. Karşılıklı güç savaşına girmeden önce, onlara kendilerini anlatma fırsatı vermenizde fayda var. Öğrenme içgüdünüzün fazla olduğu bir gün.

19 Haziran 2022, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 22' 53" R
Ay
Aslan
15° 39' 53" R
Merkür
Koç
28° 46' 33"
Venüs
Boğa
18° 45' 08"
Mars
Koç
10° 47' 20"
Jüpiter
Boğa
27° 20' 44"
Satürn
Balık
17° 43' 34"
Uranüs
Boğa
23° 10' 50"
Neptün
Balık
29° 18' 21"
Plüton
Kova
02° 04' 15"
Chiron
Koç
21° 26' 26"
Lilith
Başak
24° 56' 12"
True Node
Koç
14° 52' 51"
Son Güncelleme : 14/05/2024 20:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>