Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Şaşıracağın haberler alıyorsun! Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Ağustos 2019, Cuma

Aşk 40%
Para 60%
Sağlık 40%

Kendinizi bugün karşı cinsten insanlarla çatışmada bulmanız mümkün. Erkekler önünüze engel koymaya devam ediyor ve girişimlerinizde sizi yavaşlatıyormuş gibi hissediyor olabilirsiniz. Ancak, kendinizi eninde sonunda yüzleşmelere neden olacak çatışmalara sokmak yerine, nerede yanlış yaptığınızı düşünün. Kişiliğiniz, daha maskülen tarafınızı hesaba katıyor mu?

Bugün sessizce düşüncelere dalmak için iyi bir gün. Son zamanlarda finansman konusunda endişeli olabilirsiniz, ancak artık kendinizi çok fazla endişelendirmenize gerek yok. Bütün işaretler finansal durumunuzun yukarı doğru bir çıkış yapmak üzere olduğunu gösteriyor. Kesinlikle zamanı, değil mi? Son zamanlarda çok çalışıyorsunuz ve kesinlikle bazı ödüller kazanmalısınız. Bugünün açıları, yakında ne yapacağınızı size gösterecek. Yeni bulduğunuz rahatlığın keyfini çıkarın, ama dışarı çıkıp kutlamada kredi kartınıza borçlanmayın.

Bugün konsentrasyon konsunda bazı zorluklar yaşayabilirsiniz. Gezegensel enerjiler, size hayal kurmak ve bir şeyi hayalinde canlandırma konusunda ilham verebilir. Eğer dikkatiniz dağılıyorsa, sık sık ara verin ve telefon görüşmeleri yapın. Beyninizi aktif tutun ki bu yorucu günde uyanık kalabilsin. Ara verdiğiniz anlardan birinde sirkülasyonun devamını sağlamak için güzel, canlı bir yürüyüşe çıkmaya çalışın.

Bugünü insanlarla arandaki meseleleri halletmek ve tartışmak konusunda kullanacaksan çok dikkat etmelisin. Bunu yapmak çok istiyorsun ama sorun şu ki insanlar da etkiye savaşarak tepki verme modunda. Parmaklarının ucunda büyük bir cephanelik olduğunu fark edemeyebilirsin bile. Mantık duygular karşısında bu savaşta kazanacak gibi duruyor, o yüzden de hislerini mümkün mertebe kontrol altında tut ve kelimelerini düzgün seç.Bugün sanatsal ilham düzeyiniz çok yüksek. Rüyalar ya da meditasyon, sizin için bazı ruhsal kavrayışlar ve keşifler getirmiş olabilir - ve hayaliniz ya da meditatif durumunuzdan çıktıktan sonra onları hemen unutmuş olabilirsiniz. Bu sizin için çok sinir bozucu olabilir! Sadece kaçakları hatırlasanız bile onları yazmayı deneyin. Bu onları tekrar hatırlamanızda yardımcı olacaktır. Yine de onları kaydetmek isteyeceksiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çevrenizde pek çok kişi olabilir. Belki de geniş ailenizle vakit geçirebilirsiniz. Kuzenlerinizi, yeğenlerinizi ziyaret etmekten keyif alabilirsiniz. Ya da büyük teyzenizle, halanızla, yahut büyükanneniz ve büyükbabanızla bir akşam yemeğinde epey eğlenebilirsiniz. Aile üyeleriyle yakınlaştıkça kendinizi iyi hissedeceksiniz. İnsanların sizi koşulsuz kabul ettiği bir ortamda bulunmak herkese iyi gelir. Aile sevgisi nehrinde yıkanın.

2 Ağustos 2019, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay'ın uzun süre 16:20'ye kadar boşlukta kaldığı bir güne başlıyorsunuz. Öğlen gerçekleşen Venüs-Uranüs zorlu etkisiyle partnerinize ani çıkışlar yapabilirsiniz. Karşı tarafa olan sitemlerinizi dile getirirken kelimelerinizi özenle seçmelisiniz. 16:20 itibariyle Ay, hareketine Başak burcuna geçerek devam ediyor. Maddi konularınıza yoğunlaşacağınız bir akşamda olacaksınız. Borçlarınızı eritmek için önlemler alabilirisiniz.

2 Ağustos 2019, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Şaşıracağın haberler alıyorsun!Detayları gözden kaçırmak istemediğin bir gün seni bekliyor. Hemen her konuya hâkim olmaya çalışarak, kontrolü elden bırakmak istemeyeceksin. İşyerinde, işvereninden ya da üstlerinden takdir bekleyebilirsin. Değer verdiğin kişiye karşı kuvvetli duygular beslesen de aranızdaki bazı sorunlar geri adım atmana neden olabilir. Akşam saatlerinde çevrende gelişen olaylara karşı merakın artacak. Özellikle yapacağın telefon görüşmesi aklını fazlasıyla karıştıracak. En yakın arkadaşınla acil bir görüşme yapabilirsin. Günün şaşkınlık içinde geçecek.

2 Ağustos 2019, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Partneriniz ile olan ilişkileriniz de bugün uzlaşmacı yönünüzü kullanırsanız orta yolu bulabileceksiniz. Finansal anlamda bazı eksiklikleri tamamlamayı seçin.

2 Ağustos 2019, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma arkadaşlarınızla birlikte yeni sorumluluklar alabilirsiniz. Sizi yoran konulara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Öğleden sonraki zamanlarda eşinizle ilgilenmeniz gerekebilir. İkili ilişkilerinizde iletişim önem kazanacaktır. Bazı konuları yeniden organize etmeniz gerekebilir. Gizli düşmanlara dikkat etmeniz gereken bir gündesiniz.

2 Ağustos 2019, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Başkalarına yardımcı olmanız için gerekli koşulların olacağı bir gündesiniz. Biraz bunalsanız da başkalarına yardım edebilmenin keyfi ağır basabilir.

1 Ağustos 2019, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Saat 17.00?a kadar olan zaman diliminde hayatınızdaki kadın figürlerle anlaşmakta zorlanabilir, dedikodu ve yanlış iletişimden yana sıkıntı yaşayabilirsiniz. 17.00 sonrasında içsel gücünüzü geri kazandığınız, motive ve ilişkilerde beklentilerinizi daha rahat ifade edebileceğiniz bir zaman diliminde olacaksınız.

2 Ağustos 2019, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kendiniz, aileniz ve arkadaşlarınız için bol miktarda enerjiniz var. Güçlü, sakin ve uyumlusunuz; aile bağlarını güçlendiriyorsunuz. Sevdiklerinizin ihtiyaç duyduğunuzda desteklerini geri vereceğinden emin olabilirsiniz.

2 Ağustos 2019, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Başak burcundaki Ay sizin ortak paylaşımlar alanınızı işgal ediyor. Krizleri de tetikleyebilen tavrıyla, ödeme dengelerindeki sorunlara ışık tutabilir. Tahsilatlardaki kontrolsüz kararlara ve gecikmelere çözüm üretirsiniz. Duygusal zorlanmalarınızı spiritüel, mistik, metafizik öğretilerle de dengeleyebilirsiniz.

2 Ağustos 2019, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Aileniz ve yakın dostlarınızla çıkacağınız seyahat stresinizi atmanızı sağlayacak. Duyacağınız bazı haberlere şaşıracaksınız. Yalnız siz anlatılanları dinlemeli ve düşüncelerinizi kendinize saklamalısınız. Bugün radikal kararlar alabilirsiniz.

2 Ağustos 2019, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kova burcu hayatın kendisine, içinde bulunduğunuz çevrelere güveniyorsunuz. Çevrenizdeki herkes sizi destekliyor. Attığınız her adımda yalnız olmadığınızı hissediyorsunuz ve bu size çok iyi geliyor. Ortak işler yapmak için, ortak bir hayat kurmak için şans sizinle beraber. Evlilik ve çocuk planlayan Kova burçları uygun zamanlardan geçiyorlar.

2 Ağustos 2019, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Kova; bugün partnerin duygusal senden duygusal destek bekliyor olabilir, iyi bir dinleyici olmanda fayda var. Planlarını eyleme geçirmek için aksiyon alsan da sonuçlar istediğin gibi gelişmeyebilir. Akşam saatlerinde çevrene verdiğin tepkilere dikkat etmeli, biraz daha sabırlı ve uyumlu olmaya bakmalısın.

2 Ağustos 2019, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
23° 43' 05" R
Ay
Aslan
07° 13' 23" R
Merkür
Koç
27° 57' 45"
Venüs
Boğa
17° 54' 23"
Mars
Koç
10° 15' 51"
Jüpiter
Boğa
27° 10' 60"
Satürn
Balık
17° 40' 37"
Uranüs
Boğa
23° 08' 26"
Neptün
Balık
29° 17' 19"
Plüton
Kova
02° 04' 28"
Chiron
Koç
21° 24' 17"
Lilith
Başak
24° 51' 38"
True Node
Koç
14° 54' 00"
Son Güncelleme : 14/05/2024 03:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>