Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Büyük Bir Atılım Gerçekleştirebilirsin Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Temmuz 2020, Pazartesi

Aşk 100%
Para 20%
Sağlık 50%

Bugün tartışma yaşamak istemezsiniz, bu yüzden sevgiliniz veya bir otorite figürüyle ilgili şaka ya da eleştirel bir yorum yapmasanız iyi olur. Günün enerjisi bazı dedikodular ve değişken şikayetler yaratabilir ve herhangi bir çarpıcı yorumda bulunursanız, olumsuz sonuç verebilir. Ciddi kalmak bugün için en iyisi olacak.

Bugün hayatınızdaki enerjinin boyutu çok büyük ve sizin ateşinizi söndürmeye çalışıyor olabilir. Her ne olursa olsun, közlerin sönmesine izin vermeyin. Gruba getirdiğiniz büyük kazançlardan biri, insanlara değişme cesaretini vermek için gerekli olan dinamizmdir. Mücadele etmeye devam! Unutmayın, günün sonunda, sadece kendinizden memnun olsanız yeter.

İçinizdeki coşku yeni bir özgüven duygusuyla artıyor. Grup aktiviteleri ve diğer sosyal etkinlikler size değerlikontakları getirecek insanlarla iletişim kurmanızı sağlayabilir. Hedeflediğiniz amaçların sonunda somutlaştığını görebilirsiniz ve bu da size inananların çabasıyla olacak. Şanslı bir gününüzdesiniz, aynı zamanda da eğlenceli. Tadını çıkarın!

Müzikal yönün su yüzüne çıkacak. Çalmak ya da bestelemek isteyeceksin. Çalmayı bilmiyorsan, beğendiğin albümleri dinleyebilirsin. Müzik her zaman sinirlerini gevşetmene destek olur. Ayrıca zorlayıcı bir periyoddan geçiyorsun. Kendini bırak ve iyileştirici enerjilerin işlemesine izin ver!Bugün karşınıza çıkan her türlü problemi çözmek için yaratıcılığınızı kullanmaktan çekinmeyin. Mutlaka rasyonel ve sistemli bir tutum izlemeniz gerekiyormuş gibi hissetmeyin, zira bu düşünce yapısı zaten daha önce denendi. Şimdi daha sezgisel bir yöntem bulmanın zamanı. Duyarlı tabiatınızı daha çok çalıştırın!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün her ne kadar ayaklarınızı uzatıp dinlenmek isteseniz de asıl yapmanız gereken son birkaç gündür halledemediğiniz can sıkıcı işleri ve ayrıntıları halletmek. Geçmişe elinizden geldiğince sünger çekin, böylece yarın sırtınızda yük olmadan taze bir başlangıç yapabilirsiniz. Plan yapın, organize olun ve işlere biraz daha pratik yaklaşın.

20 Temmuz 2020, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün çalışma ortamında ve düzeninizde değişiklikler gündeme gelebilir. Zorlu bir görevi tamamlamakla ilgelenebilir, gündeminizdeki konuları stres yapmaya açık olabilirsiniz. Konu, durum ve kişileri kendinize dert edinmemeye gayret edin.

20 Temmuz 2020, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Geçmişte omzunda yükünü hissettiğin anıların etkisi seni terk edebilir. Yeni arkadaşlar edinmek istiyorsun. Farklı görüşler edinip kendi düşünceni şekillendirmeyi seviyorsun. Gün içinde bankaya gidip kredi notun hakkında bilgi alabilirsin. Uzun zamandır mesleğin ile alakalı bir atılım gerçekleştirmek için kredi imkanına başvurmayı düşünüyorsun.

20 Temmuz 2020, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Finansal durumlarla ilgili harcamalarınızı biraz daha kontrol etmeniz gerekmektedir. Bugün yapmış olduğunuz harcamanın durumuna dikkat etmelisiniz. Duyduğunuz şeylere ise hemen inanmak yerine araştırma yapmayı tercih etmelisiniz.

20 Temmuz 2020, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatınızdaki karşılaştığınız engeller gündeminizi etkileyebilir. Sabah saatlerinde yönünüzü belirlemek isteyebilirsiniz. Öğlene doğru hayallere kapılacağınız zamanlar olabilir. Dikkatinizi toparlamakta zorlanabilirsiniz. İşlerinizi aksatmamaya özen göstermelisiniz. İlerleyen saatlerde zevk aldığınız işlerle uğraşmak isteyebilirsiniz.

20 Temmuz 2020, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk konusunda kendinizi kısıtlayıcı bir halde hissedebilir, partnerinize tam olarak istediklerinizi aktaramayabilirsiniz. Aktarsanız bile çok anlaşılır olmayabilir.

20 Temmuz 2020, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yengeç burcunda bugün bir yeni ay meydana geliyor. Kendinizin ve çevrenizin genel yaşam düzeni ve sağlığıyla ilgili gelişmeler yeni başlangıçları beraberinde getirebilir. İçinde bulunduğunuz ortamı ve şartları düzenlemeye ve şifalandırmaya yönelik bazı yeni tedbirler alabilirsiniz.

20 Temmuz 2020, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yeni bir sosyal grubun içine girmekten çekiniyor olmalısınız. Bu insanlarla ömrünüzün sonuna kadar görüşmek zorunda değilsiniz, onlara sadece bir şans verin ve işler nereye gidiyor bir bakın.

20 Temmuz 2020, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yengeç burcunda gerçekleşen Yeni Ay, çalışma hayatınızı ön plana taşıyor.Birlikte çalıştığınız kişilerle ilişkileriniz önem kazanıyor. Çalışma hayatınızdaki otorite figürleriyle anlaşmazlıklar yaşayabilirsiniz. Sorumluluklarınızı yerine getirirken bedensel ve ruhsal sağlığınızı ihmal etmeyin.

20 Temmuz 2020, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sinirlerinize hakim olun ve kendinizi kontrol altına alın. Artık özgürsünüz. Buna alışmanız zaman alsa da kendinizi hiç sıkmayın ve çeşitli psikozlara girmeyin. Biraz çaba ile yepyeni bir insan olarak yaşama yeniden merhaba diyeceksiniz.

20 Temmuz 2020, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Hayatınızda bazı küçük değişiklikler olacak. Kafanız birkaç gündür çok karışık, fakat günün sonunda taşlar yerine oturmaya başlayacak. Artık kendinizi daha enerjik hissediyorsunuz ve geleceğe umutla bakıyorsunuz.

20 Temmuz 2020, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İçinde bulunduğunuz durumun değerlendirmesini yeniden yapmalısınız. Bugün, geçmişinizle ilgili egolarınız gündeme gelebilir. Eski arzularınızın yeniden şekillendirmek, size sadece zaman kaybettirecek. Ailenizle ilgili güzel sürprizler oluşabilir. Özlediğiniz ortamları yaşamanız için, elinize güzel fırsatlar geçecek.

20 Temmuz 2020, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
29° 06' 19" R
Ay
Terazi
13° 59' 36"
Merkür
Boğa
05° 09' 38"
Venüs
Boğa
24° 46' 59"
Mars
Koç
14° 31' 20"
Jüpiter
Boğa
28° 30' 08"
Satürn
Balık
18° 03' 28"
Uranüs
Boğa
23° 27' 53"
Neptün
Balık
29° 25' 18"
Plüton
Kova
02° 02' 17"
Chiron
Koç
21° 41' 17"
Lilith
Başak
25° 28' 49"
True Node
Koç
14° 56' 46"
Son Güncelleme : 19/05/2024 17:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>