Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
İşlerini Erteliyorsun! Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Mart 2024, Perşembe

Aşk 90%
Para 80%
Sağlık 90%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, hata yapmaktan kaçınmalısınız. Sınırların yeniden belirlenebileceği bir süreçtesiniz. İlişkinize vermiş olduğunuz değeri net olarak belli etmeniz gerekiyor.

Çabalamaya devam etmeli ve önceliklerinizi ona göre belirlemeye çalışmalısınız. Her türlü olumsuzluğu yavaş yavaş geride bırakmayı da başarabilirsiniz. Odaklanmanız gereken bir gündesiniz.

Parasal durumunuzla ilgili bazı problemler gündeme gelebilir. Tercihlerinizin her açıdan belirleyici olabileceğini de unutmamanız gerekmekte.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Birlikte olduğunuzda size iyi hissetmeniz için yardım eden, yol gösteren insanlarla görüşebilirsiniz. İlişkilerinizde bu seviyeye gelmiş olmak endişelerinizi alıp götürecektir. Hukuksal konularla bizzat ilgilenmek yerine avukatınızla görüşmeniz daha iyi bir fikir olabilir.

21 Mart 2024, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün, duygularınızı daha fazla bastırmamaya özen göstermelisiniz. Kendinizi ifade etmekten çekinmeyin ve doğru iletişim kurmaya çalışın. Ayrıca, planlarınızı gözden geçirip yeniden düzenlemek isteyebilirsiniz. İçsel dengenizi korumak için meditasyon ve fiziksel egzersiz yapmak iyi gelebilir. Keyifli bir gün geçirmeniz dileğiyle.

21 Mart 2024, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Belirli bir konuyla ilgili içinde bulunduğun duruma müdahale etmen zorlaşabilir. İş yerinde senin dışında yaşanacak aksaklıklar nedeniyle bazı işlerini erteleyebilirsin. İşinden memnun olmayan bir Kova burcuysan, içinde bulunduğun sosyal çevren sana yenifırsatları oluşturabilir. Uzun süredir ilişkisi olan bir Kova burcuysan, güven kelimesinin önemini bir kez daha belirtmek isteyebilirsin.

21 Mart 2024, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İş ve ev düzeni konusunda belli kriterleriniz olabilir. Ancak isteklerinize uygun seçimler yapamadığınızda pes etmek yerine bu kriterleri değiştirmeyi, yenilemeyi, esnetmeyi düşünebilirsiniz. Taşınma, yer değişikliklerine gitme konuları bugün ağır basabilir.

21 Mart 2024, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün eşinizle ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. İkili ilişkilerinizde denge arayışı içinde olabilirsiniz. Sizi uğraştıran konulara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Sorumlu olduğunuz işlerinizde daha fazla çaba sarf edebilirsiniz. İlişkilerinize yön vermek için planlar yapabilirsiniz. Karşınızdaki insanlarla iletişiminiz önem kazanabilir.

21 Mart 2024, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bu aralar mesleki konularda daha ihtiyatlı olduğunuz taktirde pratik zekanız ile önünüze sunulan her işin üstesinden başarı ile gelebilirsiniz.

21 Mart 2024, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sağlığını ve vücudunu ihmal edebiliyorsun. Bugün bu ihmal sonucu biraz kötü hissedebilirsin. Gerekli önlemleri almak ve bünyeni kuvvetlendirmek, bugün senin için önemli olacak. Başka konulara odaklanmak yerine kendine dikkat etmelisin bugün.

21 Mart 2024, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Kova, bugün yakın ilişkilere özel önem veriyorsunuz. Her zamankinden daha fazla arkadaşlık arayabilirsiniz. Gün bir sorunu ayrıntılarından ziyade bir bütün olarak görmenize yardımcı olabilir, böylece sonuçlara varabilir ve ilerleyebilirsiniz. Yapboz parçalarının birleştiği, bir konunun netleştiği aydınlatıcı bir an olabilir. Sözlerinizin iyileştirici gücü olduğundan, zor bir dönemde birine destek olabilir veya yararlı tavsiyeler verebilirsiniz. Birilerine danışmak duygusal bir ihtiyacı karşılayabilir ancak şimdi en tatmin edici olan kendi kararlarınıza varmaktır.

21 Mart 2024, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İlişkilerinizdeki gerilimli süreçler bugün artış gösterebilir. Empati kurmayı ve sevdiklerinize duygusal anlamda güven vermeyi öğrenmeniz gerekiyor. Hatayı dışarda aramak zaman kaybettiriyor, biraz iç dünyanıza dalın. 

21 Mart 2024, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün işyerindeki çalışmalarınız bir sınamadan geçecek. Kapasitenizi gösterebildiğiniz sürece endişelenmenize gerek yok. Özel hayatınızda da test ediliyorsunuz ve bu sefer kendi bakış açınızı savunmanız gerekecek. Bazı kararların verilmesi zor olsa da, gerçekte ulaşmak istediğinizin ne olduğunu asla aklınızdan çıkarmayın. Her türlü sağlık sorununuzla dinlenerek başa çıkabilirsiniz. Hayat bir yarış değil – kazanmak için hep bu kadar sıkı savaşmanıza gerek yok.

21 Mart 2024, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Kova; bugün partner veya ortağınıza zaman ayırabilirsiniz. Harcamalarınız artabilir. Gününüz şahane geçsin.

21 Mart 2024, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Duygusal yaşamınızdaki tavizsizliğiniz bir gün sizi yalnız bırakabilir. İlişkinizi ve tavırlarınızı gözden geçirmelisiniz. Aşk hayatınızdaki sorunlarhayatınızı da etkileyebilir. Bu duruma karşı hazırlıklı olun. İş konusunda tartıştığınız birisi, hatasını anladı, şimdi pişmanlık içinde. Sizi arayabilir. Sizin de bu tartışmayı uzatmaya niyetiniz yok. Olaylar karşısında sakin olmaya ve kafanızı küçük detaylarla fazla meşgul etmemeye özen gösterin. Bazı harcamalar konusunda çok sabırsız davranıyor, fazla düşünmeden harcama yapıyorsunuz

21 Mart 2024, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
29° 16' 20" R
Ay
Terazi
16° 04' 03" R
Merkür
Boğa
05° 24' 17"
Venüs
Boğa
24° 59' 47"
Mars
Koç
14° 39' 15"
Jüpiter
Boğa
28° 32' 35"
Satürn
Balık
18° 04' 08"
Uranüs
Boğa
23° 28' 30"
Neptün
Balık
29° 25' 32"
Plüton
Kova
02° 02' 12"
Chiron
Koç
21° 41' 48"
Lilith
Başak
25° 29' 58"
True Node
Koç
14° 56' 46"
Son Güncelleme : 19/05/2024 21:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>