Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Şanslı Günündesin Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Mart 2021, Pazartesi

Aşk 100%
Para 90%
Sağlık 100%

Sevdiklerinizle iletişim kurmaktan korkmayın. Belki de uzakta yaşayan akrabalarınızı aramalı ve halini hatrını sormalısınız. Anne-babanız veya kardeşleriniz başka ülkede yaşıyorsa, onları görmek için bir oraya gitmeyi düşünebilirsiniz. Bugün, ailenizden size çok önemli olan birilerini özlüyor olabilirsiniz. Hislerinize kulak verin ve bugün onlarla iletişim kurun.

Birisi size bugün saatin kaç olduğunu sorarsa, onlara şu anın “doğru zaman” olduğunu söyleyin. Bu ifadenin, gerçekten hayatınıza dürüst bir şekilde bakmaya başladığınızda, günlük varoluşunuzda yarattığı farka dikkat edin. Planlamak ve organize etmek için geleceğe takılmaya devam ederseniz, şimdiyi yaşamanın mutluluğunu kaybedersiniz - dünden bugüne geleceğiniz yaratmak için çok çalıştığınızdır.

Bugün anında düzeltilmesi gereken bir kriz meydana gelebilir. Bu parayla veya bilgisayarın çökmesiyle ilgili bir sorun olabilir. Eğer bunu yapabilecek durumdaysanız, herkesin moralini yüksek tutmaya çalışın ve panik yapmayın. Dünyanın sonu gelmedi. Bu gece, romantik partnerinizle özel bir akşam yemeği planlayın. Hayatta neyin önemli olduğunu kendinize hatırlatın.

Hislerin bugün çok güçlü fakat asıl mesele bu gücü nasıl kullandığın. Biraz uyuşuk hissediyor olabilirsin; hatta uyanmak ve hareket etmek bile zor gelebilir. Eğer harekete geçersen, günün olaylarının oldukça dönüştürücü olduğunu fark edeceksin. Zaten güçlü duyguların içinde bir şekilde bir hareketlenme yaratacaktır.Tebrikler, biten dönemden çok daha huzur dolu ve keyifli yeni bir döneme giriyorsunuz. Son dönemlerde, kendinizi pek çok konuda savunmak zorunda kaldığınız güç durumlara göğüs germiş olabilirsiniz. Fakat bugünden başlayarak, iletişim, birliktelik ve işbirliği sayesinde kişisel bir dönüşüm yaşayacaksınız. Keyfini çıkarın, fakat geçen ay kazandığınız savunma yetilerinizi de kaybetmemeye dikat edin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün ufak tefek çatışmalar yaşamanız muhtemel. Damarınıza basan ya da sakin tavrınıza çomak sokmaya çalışan biriyle baş etmek zorunda kalabilirsiniz. Kızmak ya da darılmak yerine, kendinizi #burç adı# burcunun favori silahlarıyla savunun: sükunet, kahkaha ve bakış açısı. Düşmanınızın kendini, bu kötü davranışını haklı çıkarmaya çalışan zavallı savunmalarıyla baş başa bırakın.

22 Mart 2021, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün finansal alanda geleceğe yönelik planlamalarla hareket edebilirsiniz. Hediyeler alabilir, verebilirsiniz. Aşk ilişkilerinde ise duygularınızı anlamakta zorlanabilirsiniz.

22 Mart 2021, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay bugün su burcunda hareket ediyor. Maddi konularda şans senin yanında olacak. Araştırmalarını tamamladığın takdirde alım satım konuları ile ilgilenmek isteyebilirsin. Evli bir Kova burcuysan, eşinin ailesinde sağlık sorunları olan birisi hakkında duyacağın yeni gelişmeler in haberlerini alabilirsin.

22 Mart 2021, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Güne yoğuntemposu ile başlıyor olabilirsiniz. İş yoğunluğu sizlerde duygusal baskı oluşturuyor olabilir. İşlerin zamanında yetişememe durumu stres kaynaklı sağlığınızı değiştirebilir.

22 Mart 2021, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün çalışma hayatınızda daha fazla sorumluluk alabilirsiniz. Gelecek yönünde hedeflerinizle ilgili üstlerinizle iletişime geçebilirsiniz. İş arkadaşlarınızla birlikte alternatif planlar yapmak işlerinizi kolaylaştırabilir. Sizi bazı olaylar yorabilir. Fikir ayrılıkları doğabilir. İlerleyen saatlerde kendinizi engellenmiş hissedebilirsiniz.

22 Mart 2021, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Pozitif yönde gelen değişim enerjinizi yükselterek daha olumlu düşünmenize vesile olacak. Aşk ilişkilerinize yönelmeyi tercih edebilirsiniz.

22 Mart 2021, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün ilgilenmeniz ve uğraşmanız gereken detaylar, ufak tefek işler oldukça hareketli bir gün geçirmenize sebep olabilir. Gündelik rutinleriniz, çalışma ortamınız ve uğraşlarınız açısından çalkantılı bir gün geçirebilirsiniz.

22 Mart 2021, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hayatınıza giren yeni insanlarla ortak ilgi alanlarınız olmalı ve aydınlanma arayışınızda yoldaşlara dönüşmelidirler. Bu yeni arkadaşlıklarını kabul edin ve ilerleyin. Arkanıza bakmayın çünkü geri dönemezsiniz.

22 Mart 2021, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İlişkilerinizde kişiliğinizin ön planda olmasına özen göstermenize rağmen; kimseyi kırmadan, insanları kaynaştırmak adına bazı organizasyonlar yapıyorsunuz. Özgürlüğünüz önemli  ve baskıcı davranışlarından nefret ediyorsunuz.

22 Mart 2021, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Gözlerinizi geleceğe çevirebilir, ilerideki hamlelerinizle alakalı uzun vadeli planlarınıza odaklanabilirsiniz. Farklı bir bakış açısı benimsemeniz ve önceden hazırladığınız planları baştan şekillendirmeye başlamanız da mümkündür.

22 Mart 2021, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Aşk hayatınızdaki problemli dönemin sonuna geldiniz ve partnerinizi çok seviyorsunuz. İş yerinizde stresli ve sıkıcı bir gün geçirebilirsiniz. Hayatın yorucu temposunda kendinize sosyalleşmek için zaman ayırın.

22 Mart 2021, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Duygusal yaşamınızdaki tavizsizliğiniz bir gün sizi yalnız bırakabilir. İlişkinizi ve tavırlarınızı gözden geçirmelisiniz. Aşk hayatınızdaki sorunlarhayatınızı da etkileyebilir. Bu duruma karşı hazırlıklı olun. İş konusunda tartıştığınız birisi, hatasını anladı, şimdi pişmanlık içinde. Sizi arayabilir. Sizin de bu tartışmayı uzatmaya niyetiniz yok. Olaylar karşısında sakin olmaya ve kafanızı küçük detaylarla fazla meşgul etmemeye özen gösterin. Bazı harcamalar konusunda çok sabırsız davranıyor, fazla düşünmeden harcama yapıyorsunuz

22 Mart 2021, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
29° 01' 30" R
Ay
Terazi
12° 59' 57"
Merkür
Boğa
05° 02' 38"
Venüs
Boğa
24° 40' 50"
Mars
Koç
14° 27' 32"
Jüpiter
Boğa
28° 28' 57"
Satürn
Balık
18° 03' 08"
Uranüs
Boğa
23° 27' 36"
Neptün
Balık
29° 25' 11"
Plüton
Kova
02° 02' 20"
Chiron
Koç
21° 41' 02"
Lilith
Başak
25° 28' 15"
True Node
Koç
14° 56' 45"
Son Güncelleme : 19/05/2024 15:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>