Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Rehavete Kapılmamalısın Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Nisan 2023, Cumartesi

Aşk 70%
Para 60%
Sağlık 80%

Sevdiğin kişiyle keyifli vakitler geçirmek için her şeyi karşı taraftan beklememelisin. Senin ortaya koyacağın emek ve yapacağın planlar da güzel vakitler geçirmenizi sağlayabilir. Bugün bazı tekliflerin senden gelmesi aranızı daha da iyi bir hale getirebilir.

Sürpriz fırsatlarla yepyeni planlar içine girebilirsiniz. Yakın günlerde oldukça sevineceğiniz görüşmeler, umutlu randevuları getirebilir. Sakin ve tokgözlü yaklaşımlarla çok kazançlı çıkabilirsiniz.

Bugün maddi konularda hızlı davranmamalısın. Eğer çevrendekiler ile ortak masraflara gireceksen, ilk olarak onların ellerini ceplerine atmalarını bekleyebilirsin. İnsanların senden faydalanmalarına izin vermemelisin bugün.

Vücudunun görünüşü hakkında kendine yeni hedefler koymak isteyebilirsin bugün. Ancak bu hedefler için dikkatli olmalı ve olabildiğince gerçekçi davranmalısın. Hızlı diyetler ve ağır egzersizler sana yaramayacak bugün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün hiç beklemediğin bir telefon haberi alabilir veya birisi ile bir konuşma yapabilirsin. İş ve arkadaşlıklar konusunda kendini daha iyi ifade edebileceksin bugün. Özelliklekonularında güzel gelişmeler yaşayabilirsin.

22 Nisan 2023, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kova burçları, bugün sosyal anlamda kendinizi bir çıkmazın içinde hissedebilirsiniz. Olduğunuz gibi mükemmel olduğunuz fikrini kabul edin. Kendi değerinizi kimseye kanıtlamak zorunda değilsiniz. Kalbinizin genişlemesine ve zihninizin dinlenmesine izin verin. İçinizdeki saf ışıltının yolu aydınlattığından emin olun. Yapay bir maskenin gerçek kimliğinizin gerçekliğini engellemesine izin vermeyin.

22 Nisan 2023, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Aile hayatında üzerine düşen sorumlulukları rahatlıkla yerine getirebilecek gücü hissediyorsun. Rehavet kapılıp fazla sorumluluk almalısın. Planlarının istediğin yönde gitmemesi içindeki huzursuzluğu arttırabilir. Bunu maneviyata yönelerek geride bırakmak istiyorsun.

22 Nisan 2023, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Farkında olmadan kendinize engeller koymuş olabilirsiniz. Bunu sadece yolunda gitmeyen işlerinizde değil, seçimlerinizde arayarak da görebilirsiniz. Neyi tercih ettiğiniz beraberinde bunu destekleyecek insanları ve konuları da getirir, isteklerinizi gözden geçirin.

22 Nisan 2023, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Öğle sonrasında yaratıcı bir konu ya da sevdiklerinizle bir arada olup eğlenebileceğiniz imkanlar var. Para durumunuza dikkat etmelisiniz.

22 Nisan 2023, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde hayatınıza dair kendinizi huzursuz ve tedirgin hissedebilirsiniz. Bu kendinize artık yeni bir rota belirlemeniz gerektiği anlamına gelebilir.

22 Nisan 2023, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün kendini rahat ettirmelisin. Bunun için hayatında yapman gereken değişiklikler varsa bundan kaçınmaman da iyi olabilir. Daha sağlıklı ve rahat bir gün için bazı değişimler yapabilirsin.

22 Nisan 2023, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sezginiz ve mantığınız şu anda hâkimiyet için savaşıyor olabilir. Size bir seçenek sunulduğunda, sizi tedirgin eden bilinmeyen bir faktör olabilir ve mantıklı karar vermek size de pek doğru gelmiyormuş gibi gelebilir. Bilinmeyene adım atmak korkutucu olsa da, sonuçta önemli olan ne hissettiğiniz ve hayattan ne istediğinizdir. Bariz engellerin üstesinden gelmek için yaratıcı olun ve sezginizin size söylediklerini takip edin. Kendinizi planlayarak varamayacağınız ve size oldukça iyi gelecek bir yerde bulabilirsiniz. Kim bilir belki yalnız çıktığınız bu yolda artık iki kişi olarak da devam edebilirsiniz!

21 Nisan 2023, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Düşüncelerinden yararlanabileceğiniz dostluklar kuracak ve bu konuda müthiş bir iletişim içinde olacaksınız. Başkalarına çılgın gelen işler, size son derece kolay gelecek. Yaşantınızla ilgili olumlu değişimler içinde olacaksınız.

22 Nisan 2023, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün olayların gidişatı sizi fazla hayal kırıklığına uğratmasın. Planlarınıza rağmen pek ilerleme kaydedemeyebilirsiniz. İşler istediğiniz gibi gitmeyince suçu başkalarına atma kolaylığına kaçmayın. Gerçekçi olmayan beklentileriniz yüzünden hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz. Yine de vazgeçmeyin ve halen elinizde olan fırsatlardan faydalanın. Her şeyi zorlayarak oldurmak yerine, biraz daha mütevazı davranın.

22 Nisan 2023, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Kova; aşk, çocuk, tatil konularından dolayı harcamalarınız artabilir. Ama güçlü ve kararlı olacaksınız. Gününüz şahane geçsin.

22 Nisan 2023, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Paylaşımcı bir sevgiliniz var. Partnerinizin sizin sorunlarınıza gösterdiği özen, kendinizi daha iyi hissetmenizde ve ilişkinize daha da güvenmenizde önemli rol oynayacak. İş deneyiminiz herkesçe takdir ediliyor ama yenilikleri yeterince takip etmemeniz sizin aleyhinize olabilir. Sadece deneyimin yeterli olmadığının farkına varmalısınız. Parasal sorunlarınızı büyüterek kendinizi strese sokmayın. Fiziksel alandaki güçsüzlüğünüzü bol enerji verecek yiyeceklerle desteklemelisiniz

22 Nisan 2023, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 23' 17" R
Ay
Aslan
15° 44' 58" R
Merkür
Koç
28° 47' 03"
Venüs
Boğa
18° 45' 39"
Mars
Koç
10° 47' 39"
Jüpiter
Boğa
27° 20' 50"
Satürn
Balık
17° 43' 36"
Uranüs
Boğa
23° 10' 51"
Neptün
Balık
29° 18' 22"
Plüton
Kova
02° 04' 15"
Chiron
Koç
21° 26' 27"
Lilith
Başak
24° 56' 15"
True Node
Koç
14° 52' 50"
Son Güncelleme : 14/05/2024 20:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>