Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Kasım 2018, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Siz onu çoktan unutup yeni bir ilişkiye başladınız bile. Ama o hala size olan ilgisini sürdürüyor. Onu kırmak istemediğiniz için sizi aramayı sürdürüyor. Yeni ilişkiniz bundan rahatsız ama belli etmiyor. Biraz daha yakınlaştığınızda bunu problem edebilir.

İş ilişkilerinizdeki dostluklar size yorgunluğunuzu unutturuyor. Akşama yakın yaşanacak çok önemli olmayan bir olaya topluca üzülebilirsiniz.

Özel zevklerinize para harcamaktan kaçınmıyorsunuz. Zaman zaman ihtiyaçlarınızdan kısıp zevkinize ayırıyorsunuz. Çünkü siz, zevklerinizin ihtiyaç olduğunu düşünüyorsunuz.

Yakınınızda canınızı yakmadığı için fark edemediğiniz, sizi istismar etmek isteyen biri var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bu kadar hareketten hoşlanmak ve her şeyin hakkını vererek yaşamak herkesin harcı değil. İş, özel yaşam, sosyal faaliyetler, hepsini bir arada yürütebiliyorsunuz. Çok yakında faaliyetlerinize bir yenisi daha eklenebilir. Epeyce zamanınızı alacak bu faaliyet, sizin için birinci sıraya oturabilir. Yakın dostlarınızı da katmak için çabalayabilirsiniz.

23 Kasım 2018, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar, 23 Kasım saat 08:39 İkizler burcunda oluşacak Dolunay, bildiklerimizi yeterli bulmamıza, bilmediklerimizi öğrenmekten kaçmamıza neden olabilir. Şu andaki mevcut durum olumsuz ise, sanki değişmeyecekmiş gibi düşünerek kendimizi üzmenin anlamı yok. Aşk hayatımızdan gelecekle ilgili hedeflerimize kadar, her şeyin yeniden ele alınması, taraf tutmadan, amaca yönelik ve çözüme yatkın şekilde gözden geçirilmesi gerekiyor. Bu Dolunayın yöneticisi Merkürün Yay burcundaki geri-ileri hareketleri Ocak ayına kadar etkili olacak. Bu da gösteriyor ki, hangi konu bizim için önemliyse, onun üzerine eğilmek, araştırmak, bilgilenmek doğru olacak. Dağınıklık, karar değişikliği, aceleyle start vermek, oldu bittiye getirmek vakti değildir. Aşık olabilirsiniz veya bitmiştir tekrar başlatabilirsiniz. Yaptığınız şey yanlış mı doğru mu, uzun vadeli olur mu sorularının cevabı için zaman faktörü önem taşıyor. Dediğim gibi epeyce süre var. Böyle sanıyordum, öyle sanmıştım cümlelerini daha sonra kullanmamak için, şimdi durumları iyi kavramak, yanlış anlaşılmalara meydan vermemek lazım. İkizler-Yay Dolunay zamanlarında bilgi çarpıtılır. Her şeyi bildiğini sananlar veya biz gerçeğin böyle olmadığına şahit oluruz. Şimdi yapılması gereken amacımız nedir, bu amaca nasıl ulaşılır iyice bakmaktır. Görüşmeler, tanışmalar, toplantılar, plan ve projeler zamanla ivme kazanabilir, tekrarlanabilir. Tamam demek henüz erkendir. Giden sevgili geri dönebilir, kendini aşka kaptıran kişinin gözü hiçbir şey görmeyebilir, söylenen sözler gerçeği çarpıtabilir. Biz akıllı olmalıyız. Başkalarıyla ister özel ister farklı bir konuda egomuza yenilmemeliyiz. Önce dinlemeli, anlamaya çalışmalı, kimsenin bizi üzmesine de izin vermemeliyiz. Gönülden sevgilerimle,

23 Kasım 2018, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün sabah saatlerinde değişken bir burçta Dolunay gerçekleşecek. Seçimlerini sorguladığın bir gün. Özellikle çalıştığın yerden memnun olmayan bir Kova burcuysan, bugün işi bırakmayı dahi düşünebilirsin. Birlikte çalıştığın insanlarla gerginlik yaşayabilirsin. Evliliğinde sorunları olan bir Kova burcuysan, tüm sorunları tetikleyen durumlardan haberdar olabilirsin. Başkalarının ilişkine kıskançlıkla yaklaştığını fark edebilirsin. Eşine karşı daha yapıcı yaklaşman evliliğine yeni bir soluk getirebilir. Akşam saatlerinde kültürel aktivitelere katılabilirsin. Yeteneklerinin beğeni alması seni mutlu ediyor. Ancak popüler etkilerde söz konusu. El becerilerini geliştirici faaliyetlere katılmak için kurs ya da benzeri programları araştırmak isteyebilirsin.

23 Kasım 2018, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün arkadaşlarınızla olan ilişkilerinizde olayları yersiz bir şekilde büyütebilir ve iletişim de yanlış anlaşılmalar yaşayabilirsiniz. Âmâ biliyorsunuz ki birileri ile küs olma fikri sizi mutlu etmez. Bunu bir daha gözden geçirin.

22 Kasım 2018, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Uğraştığınız işlerde en iyisini yapmaya çalışacağınız bir gündesiniz. Yaratıcı olduğunuz konulara zaman ayırmak isteyebilirsiniz. Keyif aldığınız işlerde ilişkilerinizi kullanmak sizi ileriye taşıyacaktır. Gün içinde birçok konuda alternatif planlar yapabilirsiniz. İlişkide olduğunuz kişilerle çatışma içinde olmamaya özen gösterin.

23 Kasım 2018, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Para konusunda sıkışık bir dönem yaşıyorsunuz. İş hayatınızdaki aksaklıklar yüzünden tüm hayatınız alt üst olmuş durumda. Partnerinizde de bir değişiklik seziyorsunuz. Algılarınızı açın.

23 Kasım 2018, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün finansal durumunuzu ilgilendiren konularda şanslı olduğunuz, elinize para geçebilecek, alım satım işlerinizde başarı vaad eden bir enerji sözkonusu iken ilişkilerinizde son derece romantik ve ruhsal etkiler alarak, partnerinizle mutluluk veren bir zaman geçirebilirsiniz.

23 Kasım 2018, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Dolunay yeteneklerinizi harekete geçiriyor. Romantik konularda geçmiş sorunları çözmek için imkan tanıyor. Bugün haz veren faaliyetler, eğitim konularıyla meşgul olabilir zihni doyurablirsiniz. Gün boyu dedikodudan kaçının.

23 Kasım 2018, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İkizler burcunda meydana gelen Dolunay hobi yaratıcılık, çocuk, komisyon işleri konularına ışık tutar çocuğunuzun eğitim konusuna zaman ayırabilirsiniz.Sosyal ortamlarda iletişim zorluklarına dikkat edin. Gruplara hitap edeceğiniz sunum ve konuşmalardan kaçının. Zira aynı zamanda Yay burcunda Merkür de geri gidiyor.

23 Kasım 2018, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün aşırı çekicisiniz. Sizi görenler hemen etkilenecekler. Yeni ilginç kimseleri tanıyacaksınız. İş durumunuz iyi. Para durumunuz fevkalade. Size türlü yerden irili ufaklı para gelecek. Paranın bir bölümünü kendiniz harcayacaksınız. Diğer kısmını sağlam yatırımlara yönledirin.

23 Kasım 2018, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 24' 37" R
Ay
Başak
10° 52' 18"
Merkür
Boğa
01° 23' 34"
Venüs
Boğa
21° 20' 28"
Mars
Koç
12° 23' 35"
Jüpiter
Boğa
27° 50' 31"
Satürn
Balık
17° 52' 20"
Uranüs
Boğa
23° 18' 10"
Neptün
Balık
29° 21' 25"
Plüton
Kova
02° 03' 29"
Chiron
Koç
21° 32' 53"
Lilith
Başak
25° 10' 12"
True Node
Koç
14° 53' 24"
Son Güncelleme : 16/05/2024 22:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>