Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Sabırlı Olmalısın Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Nisan 2021, Cumartesi

Aşk 40%
Para 80%
Sağlık 80%

Her şeyin sevgi ve güzellikle yapılması gerektiğini savunan bir gündesiniz. Bu hissi yakalayın ve bulutların üzerine çıkın. Kendinize bir mola verip, rahatlayın. Her şeyi aydınlığa kavuşturun ve ayrıntılarda boğulmayın. Biraz eğlenin. Yakın arkadaşlarınız ve sevdiklerinizle sosyal ortamlarda bir araya gelmeniz bundan daha iyi bir zaman olamaz.

Bugün, yaratıcı sanatlarla ilişkilimevzuları vaktinizin büyük bölümünü alabilir. Bir ödenek teklifi üzerinde çalışabilir,arkadaşlarınıza danışabilir ya da yaratıcı işler için tam gaz çalışabilirsiniz. Çevrenizdekiler bir şekilde bu sürece dahil olacak, bu yüzden uzun telefon görüşmeleri yapabilirsiniz. Yoğun bir güne hazır olun ve günü nasıl geçirmek istediğinize bakıp seçimlerinizi akıllıca yapmaya çalışın.

Bugün yeni insanlarla tanışmanız oldukça muhtemel fakat bunlar tanışmayı beklediğiniz bu insanlar değil. Sizin için bir amacı temsil eden biriyle karşılaşabilirsiniz. Ama tuzağa düşmeyin. Bazı insanlar gerçekte olduklarıyla alakasız bir imaj çizmede çok yetenekli olabiliyor. O yüzden bugün tetikte olmakta fayda var.

Normale oranla çok daha fazla enerjin var. Bunu yarıda bıraktığın işleri tamamlamak için değerlendirebilirsin. Büyük ihtimalle bu kez işler tersine dönecek ve başarıyla işin içinden sıyrılacaksın! Eski bir soruna dair yeni bir fikir ya da farklı bir yaklaşım geliştirebilirsin. Günün bu güzel etkilerini ve yeteneklerini birleştir. Günün sonunda yaptıklarınla gurur duyacaksın.Akıntıya kürek çekerek gitmek istediğiniz yere kısa sürede varamazsınız. Gözlerde yenilgi izleri ararken bu sözü hatırlayın. Olaylara yaklaşımınız her şeyden önde gelir. Bugün, ilerleme ihtimalinizin önünde duygusal sorunlarınızın durduğunu fark edeceksiniz. İantçı tavrınızın, gelişmeleri engelleyen bir duvara dönüşmesine izin vermeyin. Bir sorunu çözmenin birden fazla yolu olduğunu, yalnızca sizinkinin doğru ve geçerli olmadığını unutmayın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendinize olan güveniniz kan kaybediyor olabilir. Eğer durum buysa, bunun neden olduğunu anlamaya çalışmak akıllıca olacaktır. Son zamanlarda sizi savunmasız mı yoksa güvensiz hissetmenize yol açan bir şey mi oldu? Bir 'başarısızlık' veya kayıp mı yaşadınız? Bu şeyler gerçekten özgüveninizi yerle bir edebilir. Yine de, neden bu şekilde hissettiğinizi anlamaya çalışarak, öz saygınızı ait olduğu yere geri getirmeyi başarabilirsiniz.

24 Nisan 2021, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün enerjiniz ve motivasyonunuz daha dalgalı olabilir. Finansal konular üzerine kafa yorabilir, alım-satım konularıyla ilgili araştırmalar içinde olabilirsiniz. Ortaklı işler ve kazançlar gündemde.

24 Nisan 2021, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

12.48’den 18.05’e kadar Ay, boşlukta hareket ediyor. Yaşam standartlarını ileri seviyeye taşımak için kişisel gelişimine önem verebilirsin. Maddi konular gündeminde olacak. Gerçekleştirmek istediğin bir gayrimenkul varsa bugün satın almak doğru bir gün olmayabilir. Karar vermen konularda sabrını korumalısın. 

24 Nisan 2021, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Günlük temponuzda grafiğin yükselmesi söz konusu olabilir. Hem işleriniz hem de evinizle ilgili konularda bazı düzenlemeler yapmanız gerekebilir.

24 Nisan 2021, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bazı endişeler ya da duygusal açıdan pek rahat hissetmediğiniz durumlar olabilir. Düşüncelerinizi serbest bırakmaya özen göstermelisiniz.

24 Nisan 2021, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Mesleki konularda kendinize zaman ayırarak çizelge ya da planlama yaratmanız gerekebilir. Tutku içeren herhangi bir konuda belirgin başarılar elde edebilirsiniz.

24 Nisan 2021, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde iletişimden yana muazzam fırsatlarınız varken, beklediğiniz bir haberi alabilir, yeni bir flört teklifini değerlendirebilir, ilişkilerinizde romantik görüşmeler gerçekleştirebilir ve sevgi dolu konuşmalar yapabilirsiniz. Görüşmeler, sosyal çevre, seyahatler ve eğitimler konusunda desteklendiğiniz bir zamandasınız.

24 Nisan 2021, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sorunlu bir ilişkiden kopamıyorsanız, partnerinizi bilgilendirdikten ve ikna ettikten sonra en azından kısa bir ara verin. Bu ara süresi boyunca da ilişkiniz hakkında bir değerlendirme yapın ve daha sonra ne adım atacağınızı düşünün.

24 Nisan 2021, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün sosyal yaşam önem kazanacak. Birlikte olduğunuz kişilerle yeteneklerinizi birleştirerek, sizin de öncülüğünü yaptığınız bazı aktiviteleri başlatacaksınız. Yakınlarınızın sorunlarıyla ilgilenmek zorunda kalacaksınız.

24 Nisan 2021, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sosyal hayatınızın canlanmaya başlayacağı bir dönemin ilk gününü yaşayabilirsiniz. Bu durum, sizi oldukça memnun edecekse de, sosyal yaşam yoluyla harcamalarınızın da artabileceğini unutmayın. Masraf yaparken dikkatli olmalısınız.

24 Nisan 2021, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün partnerinizle ciddi bir konuşma yapmanız gerekiyor. İş yerinizde yaşadığınız tüm sorunları çözdünüz ve kendinizi geliştirmeye devam ediyorsunuz. Duygusal olarak kendinizi eskisinden daha iyi hissediyorsunuz.

24 Nisan 2021, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Duygusal hayatınızla ilgili beklemediğiniz sorunlar söz konusu. Duygularınızın esiri olmadan, çözüm üretmek yoluna giderseniz mutlu olmanız mümkün. İş toplantılarınızda birtakım aksilikler çıkabilir. Sözleriyle sinirlerinizi bozmaya çalışanlara karşı sabırlı, dikkatli ve ılımlı olmalısınız. Her şeye rağmen şansınız size yardım edecek. Maddi açıdan beklenmedik durumlarla karşılaşabilirsiniz. Baş ağrılarınızın nedeni, son günlerdeki düzensiz uyku saatleriniz.

24 Nisan 2021, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 57' 56" R
Ay
Başak
17° 41' 00"
Merkür
Boğa
02° 08' 33"
Venüs
Boğa
22° 02' 60"
Mars
Koç
12° 49' 55"
Jüpiter
Boğa
27° 58' 41"
Satürn
Balık
17° 54' 41"
Uranüs
Boğa
23° 20' 10"
Neptün
Balık
29° 22' 14"
Plüton
Kova
02° 03' 15"
Chiron
Koç
21° 34' 38"
Lilith
Başak
25° 14' 02"
True Node
Koç
14° 54' 15"
Son Güncelleme : 17/05/2024 12:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>