Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
dalgın! Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Aralık 2019, Cuma

Aşk 20%
Para 60%
Sağlık 20%

Bugün sevgilinizle alışılmadık derecede dobra bir tartışmaya girmiş olabilirsiniz. Bazen aklınızdan geçenleri tam olarak söylemek rahatsız edici, gerçek korku ve endişelerinizi dile getirmek de korkutucu olabilir. Ancak tüm ilişkiler zaman zaman gerçek bir paylaşımın yapılması gerektiği testlerden geçer. Bu yüzden, bugün sevdiklerinize karşı dürüst ve destek olmaktan korkmayın.

Bugün, işinize odaklanmış kalmakta bazı sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Sıkı bir enerji hayallerinizde kendinizi kaybetmenize neden olabilir. Gününüzü özel birisini hayal ederek harcamak kolay olabilir. Bir süper model veya başka bir romantik kahraman ile zaman geçirmeyi hayal ediyor olabilirsiniz. En azından bugün bir parçayapmaya çalışın. Gerekirse sık aralarla kendinizi ödüllendirin!

Bir uçak seyehati mi düşünüyorsunuz? Bu tarz düzenlemeler yapmak ve seyehatler için hiç de uygun bir zaman değil. Rezervasyonunuz gözden kaçabilir, uçuşunuzla ilgili çok fazla gecikmeler olabilir, valiziniz kaybolabilir. Eğer bugün yolculuk yapmanız gerekiyorsa, yanınıza bir sürü okuma materyali alın ve onay numaralarını aldığınızdan emin olun. En azından bu şekilde hazırlıklı olursunuz!

Başkalarına karşı bugün müsait olabilecek misin? Çevrenden biri sana içini dökmek istiyor olabilir. Eğer bu kişiyle arandaki etkileşimin yüzeyselliği seni rahatsız ederse, bugünün atmosferinin ne tarz da olduğunu anlamış olursun! Evet, bugün müsaitsin, ama her şey için de değil! Şu anda vaktini çarçur edecek bir modda değilsin!Vücudunun yolladığı sinyallere dikkat etmen gerek. Eğer yorgun hissediyorsan, bedenindeki toksinlerden arınmalısın. Bol su iç ve besin değeri yüksek bitkiler tüket. Biraz stres atmak için egzersiz yap. Veya sadece dinlen ve rahatla. Zihnine, bedenine ve ruhuna iyi bak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün birine eğitim vermeniz ya da ona bir şey öğretmeniz gerekebilir. Çevrenizde yeni yetiler edinmesi gereken kişiler olabilir. Birileri bir şeyle mücadele ediyor olabilir. Bilmedikleri şeyleri siz biliyor olabilirsiniz. Vaktinizi cömertçe sunun ve onlara yardımcı olup olamayacağınıza bakın. Yeni yetenekler edinirken kendilerine daha çok güvenmeleri için onlara yardımcı olabilirsiniz.

27 Aralık 2019, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Günün bütününde Ay, Oğlak burcunda hareket ediyor. Ruhsal olarak tüm sıkıntılarınızdan kurtulduğunuz bir günde olacaksınız. Aldığınız pozitif haberler geçmişteki her şeyi size unutturacaktır. Ay'ın olumlu kontakları sayesinde de sağlık problemleriniz düzelmeye başlayacaktır.

27 Aralık 2019, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ev hayatında artan işler ve diğer yandan yoğuntemposu üzerindeki baskı artırıyor. Bu konuda destek bekliyorsun. Ancak insanların bireysel hayatlarına odaklanmasını da bencilce bulduğun bir gündesin. Kendini bilinç düzeyi olarak yüksekte tutmalı, olayları olduğu gibi kabul etmelisin. Yapacağın kısa seyahatlerde unutkanlığını devreye sokmamanı tavsiye ederim. Bu unutkanlıklar seyahatlerini zor durumlara sokabilir, keyfin kaçabilir. Ufak tefek aksaklıklara kafanı takıyorsun. Büyük resme odaklanmalı, yalnızca hayatı yaşamalısın. Kendi işinin patronu bir Kova burcuysan, çalışanlarının maaşları ile alakalı bir konuyu gözünden kaçırabilirsin.

27 Aralık 2019, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Özel hayatınızla ilgili konularda risk almamalısınız. Geçmişte ertelemiş olduğunuz bazı problemler bugün önünüze gelebilir. Bu konuyu olumlu bir şekilde çözmeniz gerekebilir.

27 Aralık 2019, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün hayatınızda bilemediğiniz konularla ilgili öngörülerde bulunabilirsiniz. Gizli kalmış olaylarla ilgili şeyler ortaya çıkabilir. Özgürlük hissiyatı içinde farkında olmadan yapacağınız konuşmalara dikkat etmekte fayda var. Akşam saatlerinde koşulların değişmesiyle biraz daha rahatlayabilirsiniz.

27 Aralık 2019, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İş görüşmesi içerisindeyseniz bu noktada bir karar verebilir iyi olana yönelebilirsiniz. Potansiyelinizin altında olan yerlerle çalışmamayı da tercih edebilirsiniz.

27 Aralık 2019, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün 2014 saat 01.43'de Aslan burcunda gerçekleşen ve etkisini üç gün önce ve üç gün sonra yoğun olarak hissettirecek olan yeni ay ile birlikte ortaklıklar, ikili ilişkiler ve evlilik alanınız canlanırken, birçoğunuz hafta genelinde yeni bir ilişkiye başlayacak, bir çoğunuz da bu süreçte evlenmeye karar vereceksiniz. İkili ilişkilerinize hız ve yenilik katacak bu yeni ay, ilişkisi problemli devam edenler için, mars?ın yapacağı kare ile bir ayrılık kararını doğurabilir. İlişkisi problemsiz devam edenler ise bu yeni ay ile birlikte ilişkilerini tazeliyor olacaklar. Yeni ay zamanı Mars?ın karesi eğitim alanları, yurtdışı bağlantılı işler ve iletişim alanında güç mücadeleleri doğurabilirken, haftanın en şanslı görünümü Satürn?ün Venüs ve Merkür?e kuracağı uyumlu görünüm ile çok keyifli bir taşınma yaşayabilir, ev ve ofisle le ilgili işlerinizi düzenleyebilir, aile ilişkilerinizi geliştirebilir, sağlık problemlerinizi aşabilir vehayatınızda mükemmel yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Bu süreçtehayatınızda başarılı görüşmeler ve yeni başlangıçlarda şans vurgulanmakta.

27 Aralık 2019, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Genellikle neşeli, insan canlısı ve hoşsohbet bir insan olmanıza rağmen son zamanlarda yalnızlığı yeğliyor olmalısınız. Kendinizle baş başa kalmanız size çok şey katacak olsa da yavaş yavaş eski halinize dönmenizde fayda var.

27 Aralık 2019, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Psikoloji, rüyalar ve bilinçaltı alanınızda etkili olan Güneş ve Jüpiter kavuşumu kişisel problemlerinize daha geniş bir pencereden bakmanızı sağlıyor.Bugün size akıl hocalığı yapan birinden manevi destek görebilirsiniz. Ay'ın Satürn ve Plüton'la kavuşumu kendinizi gergin hissetmenize sebep olabilir. Kontrol edemediğiniz konular hakkında endişelenmeyi bırakmalısınız.

27 Aralık 2019, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Gerilimsiz ve rahat bir gün. Amaçlarınıza rahatça ulaşabileceksiniz. Fakat çevrenizdekilerle inatlaşmayın. Bu tutumunuz onları çileden çıkarıyor. Herşeyi ben biliyorum havasından da vazgeçin. Karşınızdakilere de şans tanıyın. Yenilikler yapmanın vakti geldi de geçiyor bile.

27 Aralık 2019, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Hayallerini kurduğunuz bir şeye ulaşabilir, hayatınızda ulaşılması çok güç bir mesafeyi kat edebilirsiniz. Bilmeden çabalarınızın sonuna gelmiş, sonunda ulaşmak istediğiniz noktaya ulaşmış olabilirsiniz. Çevrenizden emeklerinizin karşılığını toplayabileceksiniz. Beklediğiniz takdiri sonunda kazanabileceksiniz. Yolunuz açık olsun!

27 Aralık 2019, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Kova; güne zihinsel olarak yorgun başlayabilir, içsel dengeni korumakta zorlanabilirsin. Yalnız kalmak yaratıcılığını artırabilir, hedeflerin ve projelerinle ilgili sıra dışı fikirler üretebilirsin. Yeteneklerini kazanca dönüştürmek için yaptığın kariyer planlamasında finansal destekler bulabilirsin.

27 Aralık 2019, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
00° 04' 50" R
Ay
Terazi
26° 10' 29" R
Merkür
Boğa
06° 36' 14"
Venüs
Boğa
26° 01' 47"
Mars
Koç
15° 17' 32"
Jüpiter
Boğa
28° 44' 29"
Satürn
Balık
18° 07' 20"
Uranüs
Boğa
23° 31' 25"
Neptün
Balık
29° 26' 40"
Plüton
Kova
02° 01' 48"
Chiron
Koç
21° 44' 17"
Lilith
Başak
25° 35' 33"
True Node
Koç
14° 56' 04"
Son Güncelleme : 20/05/2024 18:00

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>