Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Eylül 2018, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Size göre her şey gibi aşkın da dalgalanmaları olabilir. Böyle düşünüyor ve ilişkinizin belli süreçlerinde geçirdiğiniz irili ufaklı sarsıntıları doğal karşılaşıyorsunuz. Bu mantık da ilişkinize huzur veriyor.

Önünüzde işinizde yine hamle yapabileceğiniz bir fırsat var. Bugün uyanık davranırsanız bununla ilgili veriler elde edeceksiniz. Bugünlerde işleriniz yolunda gibi görünüyor.

Sizin tutumluluğunuz bazı sıkıntıları önleyemiyor. Ailedeki savurganlığı da önlemeniz gerekiyor. Alacaklarınızın tahsilinde yardıma ihtiyacınız olacak. Bir ahbabınızın maddi sıkıntılarına omuz vermeyi düşünüyorsunuz.

İşlerinizde yoğunlaşmanız nedeniyle aşk ilişkinizdeki ritmi yavaşlatmamalısınız. Bu ilişki sizin yaşamdaki ana mutluluğunuz, bunu unutmamalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yoluna koyduğunuz işler, dingin bir hafta geçirmenizi sağlayacak. Bugün gitmeyi düşünmediğiniz bir yere ısrarla davet edilebilirsiniz. Hiç ummadığınız şekilde hoş ve verimli bir ziyaret olabilir. Tutucu olduğunuz durumlar var. Sanki elinizde değilmiş gibi davranıyorsunuz. Oysa dün sırf bu yüzden yaşadığınız yanılgı hala aklınızda.

28 Eylül 2018, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar, saat 02:34 Güneş-Mars görünümü, neşeli-aktif ve canlı şekilde güne adım atıyorsunuz. Bu enerji sizin moral ve motivasyon gücünüzü yükseltir. Bugün aşkta şanslısınız. Bir buluşma, tanışma, bir araya gelerek keyifli bir zaman geçirmek mümkün. Bir haber alırsınız, bu sizi mutlu eder. Bir gelişme olur, umudunuz artar. Özgürce ve gerektiğinde başkalarıyla iletişimde göz doldurursunuz. İş görüşmelerinde parlak fikirleriniz takdir edilir. Bitmiş bir proje yürürlüğe konur. Ekip çalışmalarında başarılı olursunuz. Saat 04:02 Ay-Venüs karşıtlığı, aile vehayatımızdaki ilişkilerin önemini vurguluyor. Dışarıda çıkarlarımızı kollarken, içeride huzur beklentimiz bir hayli yoğun. Bu ikisi arasındaki dengeyi iyi bilmek,hayatındaki huzursuzluğu eve taşımamak lazım. Saat 12:43 Ay-Neptün görünümü, maddi konularda iyimserlik yaratıyor. Fakat bu kısa süreli olabilir. Önemli bir karar vermeden önce iyi düşünelim. Saat 20:20 Ay-Pluto görünümü, kendinizi garanti altına alacak şekilde düşünmeyi, olur olmaz kişilere ve meselelere boş yere zaman ayırmamak gerektiğini vurguluyor. Bu konuda kendinizi gözden geçirmenizi sağlıyor. Evimiz ailemiz ve kişisel güvenliğimizle alakalı işleri yürürlüğe koyma, düzenleme anlamında destekleyicidir. Şartlar gözden geçirmeden hiçbir konuda karar vermeyiz.

28 Eylül 2018, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yeni bir günü kucaklarken, odaklanma problemi yaşayabilirsin. Kendi işini yapan bir Kova burcuysan, işlerinin istediğin gibi gitmemesinden şikâyet edebilirsin. Yanlış anlamalar ve ifade zorlukları bazı ilişkilerinin zedelenmesine neden olabilir. Özellikle aile ve akraba ilişkileri bugün gündeminde olacak. Uzun zamandır görmediğin kişilerle bir araya gelebilirsin. Hayatı biraz akışına bırakmak isteyebilirsin. Sevdiğin insanlara karşı daha duyarlı ve yapıcı olman, seni de mutlu edecek. Çok yakın bir dostunla alakalı bazı gerçeklere ulaşabilir; ona olan bakış açın tamamen değişebilir. Bir süredir sıkıntısını yaşadığın mide rahatsızlığı bugün rutin işlerinin aksamasına sebep olabilir.

28 Eylül 2018, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Geçmişte umursamadığınız konular yüzünden kariyeriniz tehlikeye düşebilir ve bunun çözümü için uzun süre mücadele etmeniz gerekebilir. Zaman kullanımını daha dikkatli ve planlı ilerletmeniz gerekebilir.

28 Eylül 2018, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ailevi konular gündeminizi etkileyebilir. Evinize zaman ayırmak ve eksik işleri tamamlamak iyi olabilir. Gün içinde babanızla ilgili konular gündeme gelebilir. Bugün güven isteği içinde yakınlarınızı ziyarete gidebilirsiniz. Kendinize zaman ayırmak size iyi gelecektir. Eviniz için alışverişe çıkabilirsiniz. Kendinizi çok yormayın.

28 Eylül 2018, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Uzun süredir hayalini kurduğunuz eve geçeceksiniz. Bu ev ailenize şans, mutluluk ve huzur getirecek.

27 Eylül 2018, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İsteklerinizden kaynaklanan gerilim devam etse bile daha yapıcı ve kararlı davranmayı başaracaksınız. Zihinsel faaliyetinizin yükseldiği bir dönemdesiniz. Ekip çalışmaları ve organizasyonlar başarılı.

28 Eylül 2018, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Evrensel yaratıma eşlik etmek isteyen Kovalar için bugün dinginlik önemli. Bir süredir iç dünyanızdaki değişimlere paralel olarak evde değişiklik yapmak istediyseniz, bugün koşullar elverişli. Renklerden faydalanabilirsiniz. Fikirlerinizin görünür ve bilinir olması için şartlar olgunlaşmış, dinginlik yüksek yaratımları tetikleyecektir.

27 Eylül 2018, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay Boğa burcunda seyahat etmeye bugün de devam ediyor. Aile, ev meselelerine dikkatinizi yöneltecek.Taşınma, tadilat, elektronik aletlerin değişimi, elektrik kablolarındaki arızaların giderilmesi için uygun bir gündesiniz. Evde misafir ağırlayabilir, keyifli davetlere imza atabilirsiniz. Evde dekorasyon değişikliği yapabilirsiniz. Arkadaşlarınıza evde güzel bir yaz daveti verebilirsiniz. Orijinal fikirleriniz çevrenizdekilerin dikkatini çeker.

28 Eylül 2018, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sevdiğiniz insanın uçarılılıkları sizi hayli üzecek. Özel hayatınızdaki karmaşayı atlatabilmek için enerjinizi işinizde yoğunlaştırın. Zira işlerinize şu sıralar çok önem vermeniz gerekiyor. Bu çabalarınızın karşılığını en kısa zamanda alacaksınız. Bugün radikal kararlar alabilirsiniz.

28 Eylül 2018, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 58' 44" R
Ay
Başak
17° 50' 51"
Merkür
Boğa
02° 09' 38"
Venüs
Boğa
22° 04' 01"
Mars
Koç
12° 50' 34"
Jüpiter
Boğa
27° 58' 53"
Satürn
Balık
17° 54' 44"
Uranüs
Boğa
23° 20' 13"
Neptün
Balık
29° 22' 15"
Plüton
Kova
02° 03' 15"
Chiron
Koç
21° 34' 40"
Lilith
Başak
25° 14' 07"
True Node
Koç
14° 54' 16"
Son Güncelleme : 17/05/2024 12:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>