Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Değişim Adına Kararlar Alıyorsun Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Mart 2020, Cumartesi

Aşk 60%
Para 10%
Sağlık 60%

Bugün gerçek bir yenilik yaşayacaksınız. Belki bir katılmak istediğiniz biraniden size fırsat olarak sunulacak. Kariyeriniz ilerlemeye devam etmeye hazır, bu yüzden kendinizi değişim için ani fırsatlara açık tutun. Ya da aşk hayatınızda, duygularınızla şansınızın güzel bir şekilde bir araya geldiğini görebilirsiniz.

Son günlerde insanların sizi yetilerinizle ilgili her şeyi düşünmeleri mümkün. Belki de yeni yeteneklerinizi keşfetme noktasındasınızdır. Sizin için "yetenekli" birey, her zaman dahi birey anlamına gelmiştir. Şimdi bunun son derece kısır ve dar bir tanım olduğunu fark ediyorsunuz. Niçin ortaya koyduklarınızın dahice olup olmadığına bakmaksızın işe koyulmayasınız ki?

Sanki bir şey yapmanız gerekiyormuş gibi fakat hatırlamıyormuşsunuz gibi, bu tuhaf ve rahatsız edici his gün boyu başınızı ağrıtabilir. Bu konuda sakin kalmaya çalışın. Aslına bir şeyi unutmadınız hepsi sadece rahatsız edici bir düşünceydi. Bu düşünceyi pek umrunuzda değilse, arkanıza yaslanın ve hayal kurun. Sonra hayalinizi not edin. Neyle ilgili olduğunuz bir tek siz biliyorsunuz, özgür hissedin. Günün tadının çıkarın!

Bugün her şeyi oluruna bıraktığın bir gün. Hiçbir şey söylemeyeceksin, uykulu olacaksın ve modun süper olmayacak. Tamam, harika! Romanına gömül, siestalar yap ve mümkün olduğunda az hareket et çünkü istediğin tam da by! Telaşlanma meşgul kunduzcuk, bu periyod geçici! Ve biliyor musun? Bu konuda hiç de yalnız değilsin. Bunlar ara ara hepimizin başına geliyor. Öyleyse bırak kendini.Bugün sıcak ve yardımsever yönünüzü ortaya koymanın tam zamanı. Genellikle dikkati üzerinize çekmekten hoşlanmıyorsunuz, hatta biraz utangaç olduğunuz bile söylenebilir. Ancak bugün içinizden sosyalleşmek, iletişim kurmak ve başkalarına ilgi göstermek gelebilir. İnsanları çekeceksiniz ve sizinle olmaktan keyif alacaklar. Arkadaşlarınızla öğle yemeğine çıkmaya ya da akşam bir yerde toplanıp başarınızı kutlamaya ne dersiniz?

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Annenizin etkisi bugün aklınızda olabilir. Annenizin geçmişte ve günümüzde nasıl düşündüğünüz, hareket ettiğiniz ve hissettiğiniz üzerinde muazzam bir etkiye sahip olması muhtemeldir. Her burç için, karşıt bir burç vardır. Sizin için Kova, karşıt burcunuz Kova. Eğer anneniz karşıt burcunuza mensup ise, çatışma ve yanlış anlaşılma daha kolay meydana gelebilir. Onu ve ilişkilerini anlamanıza yardımcı olmak için bugün onun burcu hakkında bilgi edinmek için zaman ayırın.

28 Mart 2020, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Her türlü ilişki bugün daha güçlü ve daha kalıcı hale geliyor. Başarılar,ortaklıklarının gücünü artırır; aşk ilişkileri bir sonraki bağlılık seviyesine ilerler. Şu anda oluşan her türlü bağın, dürüstlük, sadakat ve sevgi ile işaretlenmiş güçlü bağlar olması muhtemeldir. Size yakın olanlarla bir araya gelmek için harika bir gün.

28 Mart 2020, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendini cesur adımlar atmak için hazır hissettiğin bir gündesin. Geçmiş günlerdeki mücadelelerin seni daha kararlı birisi yapıyor. Maddi anlamdaki problemlerini atlatıyorsun. Mantıklı olduğunu düşündüğün kişilerle bazı telefon görüşmeleri yapabilir, yaşam standartlarını bir üst seviyeye taşımak için bazı adımlar atabilirsin. Yakın bir akrabandan duyacakların seni oldukça şaşırtıyor.

28 Mart 2020, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Evde kaldığınız bugün beklediğiniz haberleri alabilir ve bu haber sayesinde kendinize olan güveninizi yinelenerek iyi hissedebilirsiniz. Görüşmelerinizde umutsuz olmak yerine yine de karşı tarafa umudunuzu hissettirin. Gülümseyin ve kendinize güvenin. Evde kalmak ve bu dönemi ev içinde yeni bir düzen kurarak geçirmek sonrasında size çok iyi gelecek.

28 Mart 2020, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün evde ya da ailevi konularda daha olumlu koşullar ve destekler söz konusu. Ancak biraz daha esnek olmaya da özen göstermelisiniz.

28 Mart 2020, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızda kalıcı kararlar almaktan kaçınmakla beraber sağlık konularında da stres odaklı rahatsızlıklara karşı önlem almalısınız. Sakin kalmak için çaba gösterin

28 Mart 2020, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde iletişim sorunlarına, kopukluklarına biraz daha dikkat etmeniz gerekebilir. Akşam saatleri yaklaşırken ev ve ailenize ilişkin konularla ilgilenmeniz gerekebilir. Ailenizin yakınlığıyla kendinizi daha iyi hissedebilirsiniz.

28 Mart 2020, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün sıra dışı hatta garip şeyler size çok ilgi çekici gelebilir. İnsanların üzerinde çalışmak istemediği konulara yönelecek kişi siz olabilirsiniz.

28 Mart 2020, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay günün tamamında Boğa burcunda seyahat etmeye devam ediyor. Bugün kendinizi içe dönük hissedebilirsiniz.Ay ile Venüs kavuşumu akşam saatlerinde ev ve aile konularında destekleyici etkiler sunuyor. Evinizi güzelleştirmek için bugünü değerlendirebilirsiniz.

28 Mart 2020, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sosyal açıdan son derece hareketli bir gün geçirmeniz olasıdır. Arkadaş gruplarıyla yapılacak çeşitli faaliyetler veya sosyal organizasyon toplantıları ön plana çıkabilirler. Sosyal ortamda baskı görürseniz, direnmeye çalışın.

28 Mart 2020, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kariyeriniz konusunda şanslı bir gündesiniz. Cumartesi, evde, bundan bana ne demeyin. Özellikle dışarıdan çalışan veya kendi işini yapan Kova burçları için güzel bir gün olabilir. Çevrenizi değiştirmekten ve genişletmiş olmaktan memnunsunuz. Daha fazla hareket ihtiyacındasınız.

28 Mart 2020, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Kova; içeride mutlu ve huzurlu bir gün geçirebilir, ailenden tam destek görebilirsin. Bugün gayrimenkullerle veya yatırımlarınla ilgili girişimlerinde de olaylar lehine gelişebilir. Ama sende fazla rehavete ve tembelliğe kapılabilir ya da ev partilerine katılabilirsin. En doğrusu dekorasyon ve tadilat işiyle uğraşman olacaktır.

28 Mart 2020, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 58' 56" R
Ay
Terazi
00° 08' 42"
Merkür
Boğa
03° 33' 03"
Venüs
Boğa
23° 20' 54"
Mars
Koç
13° 38' 07"
Jüpiter
Boğa
28° 13' 37"
Satürn
Balık
17° 58' 54"
Uranüs
Boğa
23° 23' 50"
Neptün
Balık
29° 23' 42"
Plüton
Kova
02° 02' 49"
Chiron
Koç
21° 37' 48"
Lilith
Başak
25° 21' 03"
True Node
Koç
14° 55' 50"
Son Güncelleme : 18/05/2024 13:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>