Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Değerli Kararlar Alabilirsin Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Mart 2020, Pazar

Aşk 40%
Para 60%
Sağlık 90%

Kontrolü bırakın ve başkalarının motivasyonlarını değiştirmemeye çalışın. Kendinize konsantre olun ve çevrenizdeki insanlarla kendinizi karşılaştırmayın. En mükemmele ulaşmaya çalışırsanız, şimdiye kadar başarmış olduğunuz şeylerden asla tatmin olamazsınız. Kendinize iyi davranın ve kararlarınıza saygı gösterin. Rahatlayın ve fantastik romantik yanınızın bu gece ortaya çıkmasına izin verin.

Bazen kendinizi sizi yoran fiziksel bedeninizden bağımsız hissediyorsunuz. Bilgisayarda veya fiziksel aktivite yerine zihinsel enerjiye odaklanan bir işte çalışıyorsanız bu durum daha da kötü olabilir. Bugün vücudunuzun sistemlerini yeniden şarj etmeniz gerektiği gibi hissedebilirsiniz. Vücudunuzu bir banka hesabı gibi düşünün: sağlıklı kalması için vücudunuza düzenli olarak enerji yatırımı yapmanız gerekir. Biraz vitamin almayı veya egzersiz yapmayı düşünün.

Zihniniz entelektüel uğraşlara yönelecek gibi görünüyor ve bunları sorgularken fazlasıyla meşgul olacaksınız. Fakat bugün, beyniniz çok hızlı çalışıyor ve merakınız üst düzeyde diğer işler yapılmayı beklese de bu isteğe karşı koyamayacaksınız. Kitaplar, videolar, web siteleri ve konuyla ilgili herhangi bir bilgi düşüncelerinizi besleyecek. Arkadaşlarla sohbet etmek de ilgi çekici olabilir. Keyfini çıkarın!

Hafif, vurdumduymaz bir tutum sürdürmen, sırtında bir ton yük varken pek de mümkün olmuyor. Belki de bu yükleri zaman içinde sırtında biriktirmişsindir. Dışa vurman gereken şeyleri açıklamak yerine içinde tutup bastırdığında, sırtına yeni tuğlalar yüklenmiştir. Birden bir gerçeklerle yüzleştin ve bütün bu tuğlalarla daha fazla ilerleyemeyeceğini fark ettin. Şimdi acıyla başa çıkma ve fazla yüklerinden arınma zamanı.Son zamanlarda, herkesle her şey hakkında tartışan inanılmaz derecede açık görüşlü biriydin! Lafınızı esirgemez, hiçbir şeyi tolere etmez, başkalarının söyleyeceklerini dinlemezdin. Son zamanlarda sana ne oldu? Kişisel ifade özgürlüğünü engelleyen kurumlarla savaşacağını söylüyorsun. Ama aslında kendinize karşı mücadele veriyor olabilir misin?

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün sizin için kartlarda başarı ve iyi talih söz konusu olabilir. Her ne olursa olsun, muhtemelen başarılarınızdan özellikle memnun ve tatmin olmuş hissedeceksiniz. Herkese anlatmak isteyeceksiniz, ama bunu en çok söylemek istediğiniz insanlardan bazılarının ulaşılamaz olması sizi biraz sinirlendirebilir. En yakınınız öğrenene kadar olayı yaymayı erteleyin. Onlara ihtiyacın var ve desteklerini de istiyorsun.

22 Mart 2020, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Şu an aklınızda çok şey var insanlar sessiz davranışınızı uzak durmanız olarak yorumluyor olabilirler. Düşünmeniz gereken bazı gerçek sorunlar ve ortaya çıkması gereken önemli sonuçlara sahip kararlarınız var. Şu anda, kendinize iyi bakmaya odaklanın.

22 Mart 2020, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hayatına dair, anlamlı kararlar almaya başladığın kritik bir günde olabilirsin. Bugün değer verdiğin kişilerin yardıma ihtiyacı olduğunu görebilir, onlara her türlü yardımı sağlayabilirsin. Ev arkadaşı olan bir Kova burcuysan, arkadaşının evden ayrılmak istemesi seni oldukça üzebilir. Evli bir Kova burcuysan eşinle harcamalarınızı azaltmaya yönelik kararlar alıp kendinize yeni bir plan oluşturabilirsiniz.

22 Mart 2020, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Evde kaldığınız bugünlerde aile ilişkilerinde bazı durumlar hoşuna gitmeyebilir. Burada bazı özgürlük çatışmaları yaşanabilir. Bu yüzden sizlerde ilişkilerde zorluk çıkartmak yerine daha uzlaşmacı olmalısınız.

22 Mart 2020, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yeni başlangıçlar yapmak isteyebiliriz. Kararsız tutumlar içinde kalacağınız zamanlar olabilir. Kişisel açıdan önem verdiğimiz konular gündeminizi meşgul edebilir. İşlerinizin sıkışmasından çıkan gerilimlere dikkat etmelisiniz. Sağlığınızla ilgili konulara zaman ayırmak isteyebilirsiniz. İletişimde olduğunuz kişilere özen göstermenizde fayda var.

22 Mart 2020, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Düşünceleriniz ve duygularınız çelişebilir. İstekleriniz ve yapmanız gerekenler çelişebilir. Olumlu kullanılan sezgiler gibi hislerinizi aktive etmeye ihtiyacınız var.

22 Mart 2020, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün Satürn'ün burcunuza ilerlemesiyle birlikte önümüzdeki üç aylık dönemde kendinizi daha ciddi ve sorumlu şekilde ele almanız gerekebilir. Sağlığınızı, beslenmenizi yeniden ele alabilir, yapıcı plan ve programlar geliştirebilirsiniz. Hayatınızın kontrolünü daha çok elinize alabilirsiniz.

22 Mart 2020, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bu aralar fazla hassas ve alıngan olmanız partnerinizle olan ilişkinizi derinden sarsıyor fakat bunun farkında değilsiniz. Bir an önce kendinize gelin.

22 Mart 2020, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yönetici gezegeniniz Satürn, bugün itibariyle burcunuzda seyahat etmeye başlıyor. Önümüzdeki günlerde kendi kendinizi disipline etmeyi öğrenmeniz gerekebilir.Kendinizi kısıtlanmış ve stres altında hissetmemek için sorumluluklarınızı ihmal etmediğinizden emin olmalısınız. Mars ile Jüpiter kavuşumu içsel problemlerinizi çözmeniz için gereken desteği sağlıyor.

22 Mart 2020, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Gözlerinizi geleceğe çevirebilir, ilerideki hamlelerinizle alakalı uzun vadeli planlarınıza odaklanabilirsiniz. Farklı bir bakış açısı benimsemeniz ve önceden hazırladığınız planları baştan şekillendirmeye başlamanız da mümkündür.

22 Mart 2020, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kısıtlanmak hiç hoşunuza gitmiyor. Zoraki her konuya karşısınız. Aslında siz hayatta birçok konuya karşısınız. Farklı olduğunuz için fark yaratıyorsunuz, yaratabiliyorsunuz. Yine de hayatın yapılması gereken rutinleri var. İdare etmeniz gerekiyor.

22 Mart 2020, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Kova; bugün Satürn'ün burcuna geçmesiyle; kendine koymuş olduğun hedefler doğrultusunda gelişmeler olacağını, sorumluluklarının da artacağını ve değişim zamanı olduğunu bu iki buçuk yılda fark edebilirsin. Bugünü ise yeteneklerini geliştirmek ve eyleme dökmek adına ailenden fikirsel destekler alabilirsin.

22 Mart 2020, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 03' 27" R
Ay
Yay
22° 51' 33"
Merkür
Koç
16° 12' 06"
Venüs
Koç
27° 59' 48"
Mars
Balık
27° 50' 42"
Jüpiter
Boğa
23° 23' 23"
Satürn
Balık
16° 21' 27"
Uranüs
Boğa
22° 12' 30"
Neptün
Balık
28° 49' 60"
Plüton
Kova
02° 05' 54"
Chiron
Koç
20° 31' 14"
Lilith
Başak
23° 04' 02"
True Node
Koç
15° 27' 30"
Son Güncelleme : 27/04/2024 23:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>