Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Hayatını Gözden Geçiriyorsun Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Mart 2020, Salı

Aşk 70%
Para 30%
Sağlık 80%

Surat asmayı bırakın ve bugün gülümseyin. Her şey tam olarak istediğiniz gibi gitmese de, şans yüzünüze gülecek. Sahip olmadığınız şeyler yerine, sahip olduğunuz şeylere odaklanmanın tam vakti. Bugün beklenmedik bir şekilde aşk karşınıza çıkabilir ve gözlerinizi açıp onu gördüğünüzde büyük bir rahatlama yaşayacaksınız.

Son birkaç hafta size göre biraz fazla ciddi olmuş olabilir ama böyle şeyler arada bir de olsa iyidir. Etrafta dalga geçmeye meyilli olabilirsiniz, bu da bazen işinizi yapmanıza engel oluyor. Gündelik hayatınızı organize etmek için bugünü seçin, böylece kendi sorumluluklarınızı yerine getirmeniz ve biraz eğlenmeniz için vaktiniz olur.

Bugün yapmak istemediğiniz şekilde para harcamaya zorlanmış hissedebilirsiniz. Belki de, bir projenin başına geçmek için söz verebilirsiniz ya da yakın bir arkadaşınız bugün özel bir şeyleri ele almanız gerektiğine karar verebilir. Her iki şekilde de bunları gerçekleştirme konusunda rahat hissetmezseniz, bunu söyleyin. Kendinizi ifade edebilme ve anlatabilme beceriniz bugünün enerjisiyle daha da artacak ve bir şeylere yeniden vadelendirmeniz olası dargınlıkları önleyebilir.

Zorlandığın bir alanda bugün taze bir başlangıç yapabilirsin. Bu bir ilişkiyle ya da aileni ilgilendiren bir meseleyle ilgili olabilir. Günün açılarıyla, durumu kavramak ve adım atmak üzere cesaret kazanacaksın. Duyarlılıkla kuşanarak, eski bir soruna yeni bir bakış açısı ve çözüm getirebilecek ve kendinle gurur duyacaksın!İletişim bugünün kilit noktası. Her ifadenin doğru anlaşıldığına emin ol ki; gereksiz karışıklıklara meydan verme. Ne kadar açık olursan işlerin o kadar yaver gider. Yapbozun eksik parçası sensin, o yüzden sahneye çık ve önemli görevini yerine getir. Çünkü senin inşa ettiğin köprü büyük bir boşluğu doldurarak başkalarına büyük çapta yardım sağlıyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün her şey şen şakrak görünse de dikkate alınması ve davranışlarınıza hakim olması gereken bir nebze ciddiyetin de söz konusu olduğunu unutmamalısınız. Her ne kadar canınız gülüp eğlenmek ve rahat takılmak istese de biraz ciddiyete de zaman ayırmaya özen gösterin. Bazı önemli hedefler belirlemeyi ve önümüzdeki yılın etkinliklerini de göz önüne alarak planlar yapmayı düşünebilirsiniz.

17 Mart 2020, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

İşinizle ilgili ortaklıklar gündeme gelebilir. Aşka hayatınızda yeni gelişmeler yaşanabilir. Hayatınıza heyecan katacak biriyle tanışabilirsiniz. Karar vermek için iyi bir zamandasınız.

17 Mart 2020, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İçinde bulunacağın durumlara müdahale etmek bugün daha zor olabilir. İşinden memnun olmayan bir Kova burcuysan, bugün tanışacağın birisi sana yeni fırsatların yolunu açabilir. Uzun bir süredir ortaklı işlerin içinde bulunan bir Kova burcuysan güven konusu gündeme gelebilir. Kişisel bakım ve hijyeninle oldukça ilgileniyorsun. İkili ilişkiler konusunda hassas olduğun bir gündesin.

17 Mart 2020, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İkili ilişkilerin ve ortaklıkların gündemde olduğu bugün önemli kararlar alabilir ve karşı tarafla aranızda oluşan problemleri çözmek isteyebilirsiniz. Hayatınızın daha gerçekçi bir kısmına geçiş yapıyorsunuz.

17 Mart 2020, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bilemediğiniz konulardan ötürü kayıplar yaşayabilirsiniz. Ailenizde olan olaylara elinizde olmayan nedenlerden ötürü destek veremeyebilirsiniz. Sorumluluklarınızı yerine getirememek size yük olabilir. İş hayatınızdaki sorumluluklarınız ve üstlerinizle olan ilişkileriniz gündeminizi etkileyebilir. İlişkinizde korumacı bir tavır sergileyebilirsiniz.

17 Mart 2020, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızla alakalı diğer konularda da güçlü ve olması gerekenin kararını çekinmeden alabileceksiniz. Yalnızlık size kendinizi korumayı öğreterek iyi gelebilir

17 Mart 2020, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Hayat akışında ipin ucunu kaçırdığınızı düşündüğünüzde his ve sezgilerinizin size doğru yolu gösterebileceğine inanmalısınız. Manevi anlamda kendinizi güçlendirmeniz gereken bir gün sizi bekliyor.

17 Mart 2020, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Partnerinize karşı olan sorumluluklarınızın biraz daha farkında varmanız gerekiyor. İşlerinize o kadar gömülmüş bir haldesiniz ki ona zaman ayırmayı unutuyorsunuz. Aşk vehayatı dengenizi kurmayı öğrenmelisiniz.

17 Mart 2020, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün Oğlak burcunda seyahat ediyor. Bugün kendinizi içe kapanık hissedebilirsiniz.Kendinize dönmek ve spiritüel konularla ilgilenmek iyi gelecektir. Ay ile Venüs arasındaki olumlu etkileşimi ailevi problemlerinizi çözmek için değerlendirebilirsiniz.

17 Mart 2020, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Aklınız, evinizle bağlantılı ertelenmiş veya terk edilmiş planları uygulamaya koyma düşünceleriyle dolabilir. Eğer düşünceleriniz bu yönde yoğunlaşıyorsa, planların aksamadan yürümesini sağlayabilecek etkiler altında olduğunuzu bilin.

17 Mart 2020, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Pozitif ve güçlü bir güne hazır olun. Aşk hayatınızın sizi zorladığını ve yorduğunu düşünebilirsiniz. Sevdiğinizin size olan yaklaşımları ve kendine güvenen tavrı, kendinizi sorgulamanıza neden olabilir. Kariyerinizle ilgili bilgilerinizi ve yeteneklerinizi geliştirebileceğiniz bir gün. Araştırmaya olan ilginizden mesleki hayatta da faydalanacaksınız. Bugün yapacağınız girişimlerin sonuçları sizin için olumlu olacak. Beklediğiniz bir paranın gecikmesi sinirlerinizi gerebilir.

17 Mart 2020, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Kova; kişisel isteklerinle ve zihinsel düşüncelerinle baş başa kalmak istediğin bugün de evinde zaman geçirmek sana iyi gelecektir. Hayallerinin peşinden gitmeyi istiyorken; paylaştığın bu fikirler karşısında ailen seni destekliyor olacak. Geleceğinle ilgili bazı endişelerin olsa da pozitif düşünmeyi elden bırakmamalısın.

17 Mart 2020, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 41' 36" R
Ay
Koç
12° 37' 37"
Merkür
Koç
19° 57' 35"
Venüs
Boğa
07° 41' 24"
Mars
Koç
03° 54' 22"
Jüpiter
Boğa
25° 13' 43"
Satürn
Balık
17° 02' 16"
Uranüs
Boğa
22° 39' 33"
Neptün
Balık
29° 04' 01"
Plüton
Kova
02° 06' 07"
Chiron
Koç
20° 57' 40"
Lilith
Başak
23° 56' 24"
True Node
Koç
15° 24' 47"
Son Güncelleme : 05/05/2024 20:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>