Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Çevrenden Empati Bekliyorsun Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Mart 2020, Pazar

Aşk 20%
Para 60%
Sağlık 10%

İş stresi veya aile sorunları, sizin ya da hayatınızdaki önemli bir kişinin bugün biraz yorgun olmasına neden olabilir. Sinirler oldukça gergin durumda, kendinizi kontrol etmeye çalışın. Durumun dışına çıkın ve bunu geçici bir şey olarak görün. Sevdiğiniz kişiyle herhangi bir kavgaya girmeyin. Pişman olabileceğiniz ve geri döndürmeyeceğiniz bir şey söylemek istemezsiniz.

Diğer insanlarla olan bağlantınızın çok mesafeli olduğunu fak ederseniz, bu durum bugünyerinde karşılaştığınız insanlarla daha rahat başa çıkmanıza yardımcı olacaktır. Duygularınızı ifade etmekten korkmayın. Kendinizi ilişkilerinin içine dahil ederseniz, kendiniz hakkında odanın köşesinde durduğunuz zamankinden çok daha iyi hissedeceksiniz. Gün içinde kabuğunuzdan çıkıp etrafınızdaki dünyaya giriş yapmanıza yardım edecek birisiyle karşılaşabilirsin!

Modern teknolojideki yeni ilerlemelere düşkün olduğunuz bir dönemin sonunda olabilirsiniz. Burcunuz genelde tutucu olmakla bilinir fakat aynı zamanda diğerlerinin pratik amaçlar için fazla radikal bulduğu fikirlerden beslenebilmek de burcunuzun özelliklerinden biri. Bugün, 21. yüzyıla yeni bir yol açmanın tam zamanı.

Kıvılcımının, potansiyel enerji durumunu kinetik enerji durumuna çok kolay bir şekilde dönüştürebileceğini göreceksin. Sözlerinin gücünü küçümseme. Diğerleri üzerindeki derin etkilerini anla ve olabilecek sonuçları için sorumluluk al. Mümkünse onları daha az kullanmaya çalış. Az ama öz konuşmak çok daha etkili bir metottur.Son birkaç günde, yavaşça bataklığın dibine doğru çekiliyormuşsunuz gibi hissetmiş olabilirsiniz fakat artık işler yoluna girmeye başlıyor. Üzerinizden büyük bir yük kalktı ve artık uçmaya hazırsınız. Birden eski halinize döndüğünüzü fark edebilirsiniz. En kötü ihitmalle, kendiniz olmak iyi hissettirecektir. Kutlama yapmak ya da dışarı çıkıp bir grup arkadaşınızla dedikodunun dibine vurmak için en doğru zaman.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün sizinle konuşmak biraz zor olacak. Siz, herkesin kolayca etkileyebileceği bir kişi olduğunuz halde bugün size anlatılan her şeyi dinliyor ve eleştiriyor olacaksınız. Duygusal ya da belirsiz hiçbir şey kafanıza giremeyecek. Sanki beyninize, sadece izin verdiğiniz şeyin içeri girmesine izin veren çok iyi bir filtre takmış gibisiniz. Bugün gerçek bir uzman gibi görüneceksiniz. Çok fazla gösteriş yapmamaya dikkat edin!

15 Mart 2020, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Hayatınızdaki monotonluğu değiştirecek bir şeyler yapmanın zamanı geldi de geçiyor. Size ilgi duyanlara karşı bu kadar çekimser olmayın. Taşıdığınız endişelerden bir an önce sıyrılıp, hayatın tadını çıkarmaya başlamalısınız. Çevrenizdeki arkadaşlarınızdan biri sizinle yakından ilgili. Bu yakınlaşmaya daha sıcak bakabilirsiniz. İşiniz konusunda alacağınız kararlarda temkinli hareket etmenizde fayda var. Bugünlerde parayla ilgili bazı tartışmalar söz konusu. Çevrenizdeki grip salgını sizi de etkileyebilir.

15 Mart 2020, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duygusal iniş çıkışlarının sana yansımasını net bir şekilde hissediyorsun. Kendini ifade etmek konusunda hiçbir sıkıntının olmadığı bugün, karşındaki insanların seni çabucak anlamasını bekleyebilirsin. Kardeşinle alakalı beklenmedik bir gelişme yaşanabilir. Kendini yorgun hissettiğini düşünsen de yeni ortamlarda bulunmak isteyebilirsin. Evli bir Kova burcuysan, eşinle birlikte bazı maddi konular üzerinde durabilirsiniz.

15 Mart 2020, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İletişimin yoğun olduğu bugün olaylara karşı sakin olmalı ve yanlış anlaşılmalara dikkat etmelisiniz. Yeni plan ve projeleri hayata geçirmek için güzel bir gündesiniz. Bunu iyi değerlendirin.

15 Mart 2020, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün arkadaşlarla bir arada olmak heves getirmekte. Duygularınızı çok daha kolay paylaşabilir ve başkalarından ilham alabilirsiniz.

15 Mart 2020, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün hiçbir şey yapmama isteğiniz ya da üşengeçlik haliniz tavan yapabilir ve etrafınızdaki insanların sürekli sizin yerinize bir şeyler yapmasını isteyebilirsiniz.

15 Mart 2020, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sosyal bir gün geçirebilir, arkadaşlarınızla düşüncelerinizi, fikirlerinizi paylaşabilirsiniz. Düşünce ve fikirlerinizi ortaya koyarken duygularınızı paylaşmaktan çekinmeyeceğiniz bir gün olabilir.

15 Mart 2020, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Eğlenmek için güzel bir gün! İlla arkadaşlarınızla buluşup dışarıda zaman geçirerek eğlenmenize gerek yok. Evde de keyifli vakit geçirebilirsiniz.

15 Mart 2020, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün arkadaşlıklar ve sosyal çevre evinizdeki seyahatine devam edecek. Bugün sosyalleşmekten ve arkadaşlarınızla zaman geçirmekten keyif alırsınız.Ay ile Neptün arasındaki kare açı sosyalleşirken bütçenizi aşabileceğinizi gösteriyor. Kişisel hedeflerinizle ilgili konularda kafa karışıklıkları yaşayabilirsiniz.

15 Mart 2020, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Tüm gününüzü rutin işlere ve bunların içeridikleri detaylara verebilirsiniz. Çalışmanız esnasında birşeyler atıştırmak isterseniz, abartıya kaçmayın, yediğinizin içeriklerine bakmayı da ihmal etmeyin. Bazı ufak mide sorunları yaşabilirsiniz.

15 Mart 2020, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Çevrenizle olan diyaloglarınızı geliştirmelisiniz. Sizin için bu söylediğim durum geleceğiniz için çok önemli. Birçok konuşmada yer alın. Artık bilginizi satmaktan çekinmemelisiniz. Çünkü siz bir şey hakkında fikir sahibi iseniz sonuna kadar biliyorsunuz demektir. Ailevi konularda şans yanınızda.

15 Mart 2020, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Kova; aşk hayatının hareketli olacağı bu günde beklenmedik gelişmelerle karşılaşman mümkün. Sosyalleşme ve arkadaşlarınla vakit geçirme fikrine sıcak bakabilir; gününü dışarda geçirebilirsin. İşin veya eğitiminle ilgili konularda, bulunduğun ortamlarda tanışabileceğin insanlar sana yeni fikirler verebilirler.

15 Mart 2020, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
22° 12' 35" R
Ay
Yengeç
17° 28' 17" R
Merkür
Koç
26° 11' 36"
Venüs
Boğa
15° 59' 01"
Mars
Koç
09° 04' 13"
Jüpiter
Boğa
26° 48' 52"
Satürn
Balık
17° 33' 48"
Uranüs
Boğa
23° 02' 60"
Neptün
Balık
29° 14' 57"
Plüton
Kova
02° 04' 55"
Chiron
Koç
21° 19' 24"
Lilith
Başak
24° 41' 14"
True Node
Koç
14° 59' 23"
Son Güncelleme : 12/05/2024 14:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>