Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Toparlayıcı Olmak Sana Güç Veriyor Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Mart 2020, Cuma

Aşk 30%
Para 60%
Sağlık 90%

Bırakın bugün aşkın ışığı parlasın. Kalbinizde ortaya çıkması gereken çok fazla tutku var. Romantik doğanızın dizginleri eline almasına ve yaratıcı doğanızın kendini göstermesine izin verin. Sevdiklerinizle ilgili kendinize güvenin. Cesaretinizi toplayın ve liderliği elinize almaktan çekinmeyin. Şefkatli ve sevecen olun ama bu rahatsızlık verici ve insanları sıkan bir düzeyde olmasın. İnsanları serbest bırakın!

Bugün heyecan verici konuları öğrenmek ve keşfetmek için iyi bir zaman. Yeni bir hobiye başlayabilir veya yeni bir zanaat öğrenebilirsiniz. Veya üzerinde çalışmak için daha önce çalıştığınız eski bir projeyi seçebilirsiniz. Belki bir marangozluk projeniz var ya da belki de evinizi yeniden şekillendirmekle ilgileniyorsunuzdur. Aklınız, yaratıcı bakış açınızla yarışıyor olabilir. Bazılarını yakalamaya çalışın ve onları gerçeğe dönüştürmeye başlayın!

Bugün bazı teknik aksaklıklar yaşayabilirsiniz. Bir donanım parçası kırılabilir veya yeni kullandığınız bir alet bozulabilir ve acilen değiştirmek zorunda kalabilirsiniz. Bu da bütçenizi etkileyecektir. Bunun dışında etrafınızdak gerginliklerle uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. Bu teknik zorluklardan dolayı tek suçlanan kişi siz olacaksınız ama her şeyi düzeltmek için efsanevi taktiklerinizi kullanacaksınız.

Günün keyfini sürmeye bak. Kontrolü eline al ve önüne çıkan tüm fırsatları değerlendir. Bunu gülümseyerek yapmayı unutma. Eğlenceli bir gün olabilir. Heyecan verici bir enerji seni alıp uçurmak için hazır! Fikirlerinin başkalarına ulaştığına emin ol. Düşüncelerini ilet. Akşam bir partiye katılabilirsin. Tam bir sosyal kelebek olacaksın! Kalenden ayrılmadan önce en kral elbiseni giymeyi unutma!Ailenizden birileri aklınızın aynı anda birçok konuya odaklanması gereken bir durum için sizden yardım isteyebilir. Bu çok gurur verici ama sizi yapmanız gereken diğer şeylerden uzaklaştırabilir. Onları kitaplara veya web sitelerine yönlendirmeyi deneyin! Bir telefon görüşmesinden, sizi sersemletecek beklenmedik haberler alabilirsiniz ve bunları sindirmek için de biraz zamana ihtiyacınız olabilir. Bugünün en önemli ve zorluğu, öz güvenli olmanın bir yolunu bulabilmek!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Duygusal ilişkilerinde talep ettiğin şey ile ilgili bir şeyi çözmen gerekiyor. Kendini muhtaç durumdaki insan pozisyonuna koymaya devam ettiğin sürece, bağlılık korkunu aşamayacaksın. Tüm hayatın boyunca ürkek ya da sıkılgan olmaya veya Don Juan'ı oynamaya devam edemezsin. Bu meseleyi bir düşün.

13 Mart 2020, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Burnunuzdan kıl aldırmamaya devam ederseniz çevrenizdekileri daha çok üzmeye devam edeceksiniz. Ben demeyi bırakın. Karşı tarafı suçlamak yerine acaba demeyi deneyin.

13 Mart 2020, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yaşantının her anında sorgulayıcı bir tavır takınmak sana yakın olan insanları rahatsız edebilir. Hayatı biraz olsun akışına bırakmaya ve dert etmemeye ne dersin? Kardeşinle yapacağın bir telefon konuşması sinir kat sayının yükselmesine sebep olabilir. Sinirlenmektense yapıcı davranman bugün daha iyi olacak. Evliliğinde sorunları olan bir Kova burcuysan, bu sorunları atlatacak inancı içinde bulduğuna eminsin.

13 Mart 2020, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

  Bugün karşınıza güzel ve büyük fırsatlar gelebilir. İkili ilişkilerde uyum yakalamak biraz zor olsa da orta yolu bulmaya çalışın.

13 Mart 2020, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızdaki gelişmeler gündeminizi etkileyebilir. İş arkadaşlarınızla ilgili konularda etkin olabilirsiniz. Gün içinde ön planda olmak isteyebilirsiniz. Bir olayı sonuca bağlayabilirsiniz. Bir işi geliştirmek için sorumluluk almak isteyebilirsiniz. Devletle ilgili konular ortaya gelebilir. İstikrarlı bir başarı için çaba göstermeniz gerekecektir.

13 Mart 2020, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Eğitim hayatınızda isteklerinizi başarmış olmanın verdiği huzura geçeceksiniz. Bir süre dinlenme haline geçeceksiniz ve hayatın tadını çıkartabileceksiniz.

13 Mart 2020, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Hedefleriniz doğrultusunda planlı, düzenli, organize hareket etmeye istekli, kararlı olabileceğiniz bir gün geçirebilirsiniz. Yaşlı ve olgun kişilerle, yönetici veya patronlarınızla bir araya gelebilirsiniz.

13 Mart 2020, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sırtınızdaki yükleri ne kadar hafifletirseniz kollarınız yeni şeyler yaratmak için o kadar rahat olacaktır. Sizi yıpratan duygusal yüklerinizden uzaklaşmak için kesin kararlar vermenin zamanı geldi.

13 Mart 2020, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün kariyer evinizde seyahat etmeye devam ediyor. Bugün gündeminizdehayatınızla ve bireysel hedeflerinizle ilgili konular olacaktır.Ay ile Mars arasındaki olumlu etkileşimi kariyer hedeflerinize yönelik adımlar atmak için değerlendirebilirsiniz. Yeniarayışına girebilir,ve terfi görüşmeleri yapabilirsiniz.

13 Mart 2020, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Tüm gününüzü zevk aldığınız özel uğraşlarınıza veya eğlenceli sosyal faaliyetlere ayırabilirsiniz. Yakın çevrenizle, hatta küçük çocuklarla yapacağınız aktiviteler, size, tahmininizin ötesinde bir tatmin sağlayabilir.

13 Mart 2020, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Finansal koşullarınızı planlamak isteyeceksiniz; beklenmedik destekler oluşabilir. Planları açıklamadan önce koşulların netleşmesini beklemekte fayda var.

13 Mart 2020, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Kova; bugün toplum içindeki konumunu ve statünü sağlamlaştıracak gelişmeler yaşayabilirsin. Ancak attığın adımların sonuca ulaşması için konulara daha derin bakabilmelisin. Kontrolü sağlamak için finansal kaynaklarını;birliği yaptığın insanların yardımıyla artırabilirsin.

13 Mart 2020, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
21° 46' 49" R
Ay
Yengeç
11° 41' 15" R
Merkür
Koç
25° 42' 39"
Venüs
Boğa
15° 26' 11"
Mars
Koç
08° 43' 49"
Jüpiter
Boğa
26° 42' 35"
Satürn
Balık
17° 31' 49"
Uranüs
Boğa
23° 01' 27"
Neptün
Balık
29° 14' 16"
Plüton
Kova
02° 05' 02"
Chiron
Koç
21° 17' 60"
Lilith
Başak
24° 38' 16"
True Node
Koç
15° 01' 30"
Son Güncelleme : 12/05/2024 03:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>