Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Hırsa Yer Vermemelisin Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Mart 2020, Çarşamba

Aşk 40%
Para 90%
Sağlık 100%

Bugün sizin için harika bir gün, aşk ve güzellik konularının sonunda yolunda gittiğini göreceksiniz. Birinin artık durumlara sizin tarafınızdan bakmaya başladığını görebilirsiniz. Ancak, şu ana kadar anlayamadılarsa hiç bir zaman anlamayabilirler, unutmayın. Belki de artık vaktinizi birilerinin sizin anlamasını umarak harcamamalısınız.

Bazen kendine bir savaşçı gibi davranıyorsunuz, kendinizi çok zorluyorsunuz. Bugün yeterince kazanmadığınıza kanaat getirebilirsiniz. Cevap her beş dakikada bir ya da fasulye filizlerinde yaşamak ya da tamamen zevk almaktan yoksun değildir. Aslında, tam tersini yapmalısınız. Hayatınızdaki insanların sizi önemsediklerini ve mutlu olmanızı istediklerini fark edin. Bugün senin için iyi fikirleri olabilir.

Bugün, pratik işler üzerine odaklanabilirsiniz. Hatta evinizde fiziksel birşeyler yapmak bile isteyebilirsiniz. Bahçe veya manzarayla ilgili bir şeyler yapmak ilginizi çekebilir. Ya da, garajı temizlemeye karar verebilirsiniz. Ev içerisinde bazı tamirat işlerine girişebilirsiniz. Zihniniz temizlendikçe ve elleriniz bir şeylerle meşgul oldukça bir tür hareket yogası size iyi gelecek. İlham verici müzikler açın ve yaptığınız şeyin keyfini çıkarın.

Bugün, uzun vadeli bir planının son vuruşunu gerçekleştirmek için enerjini kuvvetli bir şekilde kullanabilirsin. Cesaret ve azim seviyen yüksek ve olmadık başarılar elde etmen çok olası. Başkalarının imkansız olarak gördüğü projelerle ilgileniyorsan, bugün eyleme geçme günü. Peşinden git!Bugün bazı ilginç psişik deneyimler yaşayabilirsiniz. Tesadüf gibi görünen tüm fikirlerinize dikkat edin. Muhtemelen birinin sizinle iletişim kurmak istediğini hissedeceksiniz. Birden biri aklınıza gelecek ve daha sonra bu kişi sizi arayacak. Psişik radarınız açık. Bu sezgisel anları kaydedin. Birinin hislerini, sizinle konuşurken anlayabilirsiniz. Bugün empati yeteneğiniz zirvede.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İlk adımın karşı taraftan atılmasını bekleyerek zaman öldürme. Her şeyi hemen yapmak ve bitirmek istiyorsun; içinde bitmek bilmez bir ateş yanıyor adeta. Bu tutkuyu bekleyerek öldürme. Yapılması gereken önemli şeyler var, o halde oturduğun yerden kalk ve işe koyul. Bazı işleri başkalarına aktarabilirsin; böylecesürecin hızlanır.

11 Mart 2020, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

İkiniz de birbirinizden çok hoşlanıyorsunuz. Birbirinize açılmanız için koşullarınız hazır, cesaretsizliğinizi atıp bir hamle yaparsanız her şey istediğiniz gibi olacak. İşinizi değiştirme fikri ağır basmaya başladı ama bazı sebepler yüzünden ayrılamıyorsunuz. Birkaç gün içinde yeni umutlar var. Yeni atılım niyetlerinizi bir süre daha ertelemeniz gerekebilir. Kısa vadede maddi durumunuzda endişe duyulacak bir şey bulunmuyor. Bir süredir çektiğiniz baş ağrılarının tek sebebi aşırı stres.

10 Mart 2020, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çalışkanlığının üzerinde olduğu bugün hırslarına yenik düştüğün takdirde, yakın çevren tarafından eleştiri oklarının kurbanı olabilirsin. İş arayışında olan bir Kova burcuysan, bugün beklenmedik bir gelişme yaşanabilir. Maddi konularda beklenmedik sıkıntılar yaşamak seni kaygılandırabilir. Uzun süreli bir ilişkisi olan Kova burcuysan, sevgilinin evlilik konularından bahsetmesi senin de hoşuna gidebilir.

11 Mart 2020, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Geçmişten getirdiğiniz korkularınızın bugün çözüme ulaştırabilme cesaretini kendinizde görebilirsiniz. Bu yersiz korkuları çözüyor olmanız sizi geleceğe daha güvenle hazırlıyor olacaktır.

11 Mart 2020, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde yeni ufuklara açılmak ve başlangıçlar yapmak için hevesli olabilirsiniz. Sevdiğiniz şeyler için yaratıcılığınızı kullanabilirsiniz. Aniden gelen fikirlerinizi uygulamak isteyebilirsiniz. Yeni yolculuklar ve planlar keyfinizi yerine getirebilir. Düşüncelerinizi paylaşmak için sevdiklerinizle organizasyonlar yapabilirsiniz.

11 Mart 2020, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aile bireyleriniz ilişkinize karşı çok destekleyici görünmeyebilir. Bu konuda sabırlı olmalı ve bir şeyleri başarıp kendinizi kanıtlayana kadar bekleyebilmelisiniz.

11 Mart 2020, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Uzak yol ve yolculuklar gündeminize gelebilir ve seyahat planları yapabilirsiniz. Farklı yerler görmek ve yabancılarla tanışmak isteyebilirsiniz. Fikir ve düşüncelerinizi paylaşmaktan çekinmeyebilirsiniz.

11 Mart 2020, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yaşadığınız olaylar karşısında nasıl bir tutum sergileyeceğinizi bilmiyor olabilirsiniz. Duygusallığınızı fazla ön plana koymayın ve aklınızı bulandırmayın. Daha gerçekçi açıdan konuya yaklaşmaya çalışın.

11 Mart 2020, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün Terazi burcunda seyahat etmeye devam edecek. Yurt dışı bağlantılı işleriniz varsa bugün ön planda olacaktır.Felsefi konularda araştırmalar yapabilir, dini konulara ilgi gösterebilirsiniz. Ay ile Mars arasındaki kare açı içsel kafa karışıklıklarına işaret ediyor.

11 Mart 2020, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Huzuru kendi iç dünyanızda bulabilirsiniz. Ancak; bazı sebeplerden ötürü, iç dünyanızda kalamayabilirsiniz. Yakın arkadaşlarınız veya aile çevreniz ile ilgili bir durum sizi, kabuğunuzdan çıkmaya zorlayabilir.

11 Mart 2020, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgilinizle aranızdaki sorunlar, yeterince açık konuşmamanızdan kaynaklanıyor. Onu kırmaktan çekiniyorsunuz, ama biraz daha açık konuşmak bazı sorunları büyümeden çözebilir. İşteki başarısızlıklarınızdan ders çıkarmayı biliyorsunuz. Planlarınızın yavaş geliştiğini düşünüyor olsanız bile, yine de kararlılığınızdan vazgeçmeyin. Bugünlerde biraz karışık bir para meselesinin içinde olacaksınız. Vakitsizliğinizi bahane edip spor yapmaktan kaçmayın! Kilo almaya başladınız.

11 Mart 2020, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Kova; vizyon sahibi kişilerle bir araya gelebilir, istediğin koşulları oluşturmak için yaşam hedeflerini değiştirebilir ve ilişkilerin açısından birtakım yenilikler peşinde olabilirsin. Gün içinde sürekli iletişim halinde olduğun insanlarla mücadele edebilir, alınganlık gösterebilir ve iletişim kopuklukları yaşayabilirsin.

11 Mart 2020, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 26' 12" R
Ay
Terazi
05° 44' 04"
Merkür
Boğa
04° 11' 45"
Venüs
Boğa
23° 55' 44"
Mars
Koç
13° 59' 40"
Jüpiter
Boğa
28° 20' 18"
Satürn
Balık
18° 00' 46"
Uranüs
Boğa
23° 25' 29"
Neptün
Balık
29° 24' 21"
Plüton
Kova
02° 02' 36"
Chiron
Koç
21° 39' 13"
Lilith
Başak
25° 24' 11"
True Node
Koç
14° 56' 23"
Son Güncelleme : 19/05/2024 01:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>