Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Zaman Zaman Kaygılanıyorsun Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Mart 2020, Perşembe

Aşk 40%
Para 100%
Sağlık 80%

Çoğu zaman, güçlü görüşlere sahip olmak ve yaklaşımınızda bağımsız ve istekli olmak iyi bir şeydir. Ancak, bu tutumla insanları kendinize yaklaştırmayı umarken onları sizden uzaklaştırabilirsiniz. Aşk hayatınızda başa çıkmanızın zor olabileceği inatçı ama hassas bir tutum var. Sevgilinizde daha duygusal bir yaklaşım sergilerken diğer şeylere karşı daha zihinsel bir tavır takınıyorsunuz.

Gezegenler şu anda size yardımcı oluyor: Birisi sizi yalnızca sizin yapabileceğiniz ve taklit edilemez bir işiniz sebebiyle işe almak isteyebilir. Bu gizli yetenekleriniz olabilir, kendinize has yazı yazma yeteceğiniz ya da insanları bir araya getirebilme yeteneğiniz. Yeteneğinize yüksek bir fiyat koymak size kalmış. Çalışmanızın değerini bilenler yakında bedelini ödemeye istekli olacaklar ...

Kişisel para konusuna biraz daha dikkat vermeniz gerekebilir. Çok yorucu bir süreç olabileceği için, pes edip yarına ertelemek isteyebilirsiniz. Bu tuzağa düşmeyin! Yarının bugünden bir farkı olmayacak. Paçaları sıvayın, odaklanın ve bu işi halledin. Bu durumu ele alış şekliniz gerçekten ilginizi çekecek.

En küçük bir şeye bile karar vermekte zorlanacaksın. Bir miktar belirsizlik de mevcut; fakat kaygılanmana gerek yok. Seni ateşleyecek bir çok enerjiye sahipsin. Geçmişten insanlar karşına çıkabilir ve beklenmedik olaylar vuku bulabilir; gününün akışını etkileyebilir. Ustaca yapılmış planlar bile sekteye uğrayabilecektir. Çok da üzerinde durma. Uyum sağla gitsin.Duygusal ilişkilerinde talep ettiğin şey ile ilgili bir şeyi çözmen gerekiyor. Kendini muhtaç durumdaki insan pozisyonuna koymaya devam ettiğin sürece, bağlılık korkunu aşamayacaksın. Tüm hayatın boyunca ürkek ya da sıkılgan olmaya veya Don Juan'ı oynamaya devam edemezsin. Bu meseleyi bir düşün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün bazı ilginç psişik deneyimler yaşayabilirsiniz. Tesadüf gibi görünen tüm fikirlerinize dikkat edin. Muhtemelen birinin sizinle iletişim kurmak istediğini hissedeceksiniz. Birden biri aklınıza gelecek ve daha sonra bu kişi sizi arayacak. Psişik radarınız açık. Bu sezgisel anları kaydedin. Birinin hislerini, sizinle konuşurken anlayabilirsiniz. Bugün empati yeteneğiniz zirvede.

12 Mart 2020, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Plan, düzen, organizasyon gerektiren görev ve sorumluluklarınızın ağırlığını hissedebilirsiniz. Zaman yönetimini dikkate almanız gereken bir gün olabilir. Kariyer,yaşamına dair konular gündeme gelebilir.

12 Mart 2020, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İçsel kaygılarını bir düzene sokmakta zorlanabilirsin. Bunun sebebi ailenin içinde bulunduğu mental problemler olabilir. Hayallerinin önüne set çekmemelisin. Bir yerden başlamalısın. Kurumsal bir işte çalışan Kova burcuysan,yerindeki uluslararası bağlantılar projeni büyütme konusunda sana yardım edebilir. Akşam saatlerinde yakın bir arkadaşınla yapacağın bir telefon görüşmesinden sonra düşüncelere girebilirsin.

12 Mart 2020, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişkilerde kıskançlık ve yanlış anlaşılmalar size bazı sorunlar yaşatabilir. Yaptığınız gizli paylaşımlar, sosyal çevrenizle olan ilişkilerinizde sorun yaşamınıza neden olabilirler. 

12 Mart 2020, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde yeni ufuklara açılmak için heyecan duyabilirsiniz. Akademik konular gündeminizi meşgul edebilir. Düşüncelerinizi paylaşmak için arkadaşlarınızla programlar yapabilirsiniz. Uğraştığınız işlerde kendinizi daha iyi ifade edebilmek için yaratıcılığınızı kullanabilirsiniz. Akşam saatlerinde kendinizi daha iyi hissedeceğiniz olaylar yaşayabilirsiniz.

12 Mart 2020, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kafa karışıklığınızhayatınıza da yansıyarak sizi demoralize edebilir. Kendinizi sonradan pişman bulmamak için öncelikle kendinize karşı sağ duyulu olun.

12 Mart 2020, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ikili ilişkilerinizde iletişim problemleri yaşayabilir, partnerinizin otoriter ve yönetmek isteyen tavırları ile karşılaşabilirsiniz. 17.00 sonrasında araştırmalar yapmak, eğitici faaliyetlere yönelmek ve gizli konuları araştırmak için uygun zamanda olacaksınız.

12 Mart 2020, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün kimseyle felsefe, din ve eğitim konularında fikir alışverişi yapmamaya özen gösterin. Yoksa masum konuşmalar büyük kavgalara dönüşebilir.

12 Mart 2020, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Terazi burcundaki seyahatine devam edecek olan Ay, Satürn ile kare açı yapacak. Sabah saatlerinde hukuk, yurt dışı ve eğitim konularında aksiliklerle karşılaşabilirsiniz.Ay'ın Akrep burcuna giriş yapacağı öğlen saatleri itibariyle kariyerinizle ilgili konular ön plana çıkacaktır. Ay ile Uranüs karşıtlığı aile ve kariyer hayatınızla ilgili sürpriz haberlere işaret ediyor.

12 Mart 2020, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugünün en önemli etkisi, kendisini, aşk hayatınızda romantizm olarak gösterebilir. Birlikteliğinizin büyüsünün farkına varabilirsiniz. Bir birlikteliğiniz yoksa bile, alışılmadık karaktere sahip bir insanla ilgilenmeye başlayabilirsiniz.

12 Mart 2020, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Maddi anlamda yüzünüzü güldürecek gelişmeler olacaktır. Özgüveniniz sağlamlaşıyor. Çevrenizle olan diyaloglarınız önem kazanıyor. Hem sosyal hem deçevrenizdeki insanlarla olan ilişkilerinizi sağlamlaştırmanız gerekiyor. Çevreniz yeni sınırlarınızı belirlemenize yardımcı olacak. Biraz sıkıldınız biliyorum ama alışmanız, kendinizi yeni düzenlere alıştırmanız gerekiyor.

12 Mart 2020, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Kova; kişisel gelişimine katkıda bulunacak ortamlarda; ufkunu genişletecek ve farkındalığını artıracak bilgiler eşliğinde kararlarını alabilirsin. Sana içten içe baskı yapan kişi ve kurumlardan gelebilecek durumlara karşı dikkatli olmalı; diplomatik tavrını bozmadan olayların üstesinden gelmeye bakmalısın.

12 Mart 2020, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
21° 46' 49" R
Ay
Yengeç
11° 41' 15" R
Merkür
Koç
25° 42' 39"
Venüs
Boğa
15° 26' 11"
Mars
Koç
08° 43' 49"
Jüpiter
Boğa
26° 42' 35"
Satürn
Balık
17° 31' 49"
Uranüs
Boğa
23° 01' 27"
Neptün
Balık
29° 14' 16"
Plüton
Kova
02° 05' 02"
Chiron
Koç
21° 17' 60"
Lilith
Başak
24° 38' 16"
True Node
Koç
15° 01' 30"
Son Güncelleme : 12/05/2024 03:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>