Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Farklı Atmosferler Tatmak İstiyorsun Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Mart 2020, Cumartesi

Aşk 40%
Para 50%
Sağlık 60%

Bu gece evinizde (belki de ruhsal veya metafiziksel anlamda) bir grup buluşması gerçekleşebilir. Bu grubun ulaşmak istediği hedef ne olursa olsun, muhtemelen bu gece bunu ve daha fazlasını yapmayı başaracak. Sezgi, enerji ve hayal gücü şu anda hakim. Bugün vakit geçirmek istediğiniz kişilere yakınlaşavaksınız, bunlar bir arkadaşınız, sevgiliniz veya meslektaşınız olabilir. Gece ise; düşüncelerinizi ve görüşlerinizi not edin, çünkü dönüp bakmak isteyeceksiniz!

Yeni bir şeyler denemeye karar verebilirsiniz. Hayatınızda bazı değişiklikler yapma havasında olacaksınız. Belki de spora başlamanın vakti geldi. Daha iyi bir şekle girmenin tadını çıkarabilirsiniz. Spor salonunda bir egzersiz rejimi başlatabilirsiniz. Veya günlük beslenmenizi iyileştirmeye odaklanabilirsiniz. Vücudunuz için hangi yiyeceklerin en iyi olacağını bulmak için biraz araştırma yapın. Daha iyi yemeye başlarsanız daha fazla enerjiniz olacak.

Bugün telefonlarınız susmayacak. Arkadaşlarınız ve ailenizin sizinle paylaşmayı beklediği iyi haberleri ve ilginç bilgileri var bu yüzden onlarla telefonda uzun bir süre geçirmek isteyebilirsiniz. İlginizi çeken yeni çıkan kitaplar hakkında bir şeyler öğrenebilirsiniz. Yapılması gereken onlarcasizi bekliyor fakat bunları yaparken eğleneceksiniz de. Keyfini çıkarın!

İnanılmaz derecede yüksek bir enerjin var. Hatta, bu senin en önemli özelliklerinden biri. Ayağının altı hiçbir zaman yosun tutmaz; çünkü her daim ilerliyorsun. Fakat madalyonun öteki yüzüne gelirsek, bu da geceyi gündüzüne katıp çalışmana yol açıyor. Bedenine daha fazla dikkat etmelisin. Biraz dinlenmelisin. Her ne kadar uyuşmuyor gibi görünse de; 'ne kadar dinlenirsen o kadar ilerleme kaydedersin'.Bugün sizinle konuşmak biraz zor olacak. Siz, herkesin kolayca etkileyebileceği bir kişi olduğunuz halde bugün size anlatılan her şeyi dinliyor ve eleştiriyor olacaksınız. Duygusal ya da belirsiz hiçbir şey kafanıza giremeyecek. Sanki beyninize, sadece izin verdiğiniz şeyin içeri girmesine izin veren çok iyi bir filtre takmış gibisiniz. Bugün gerçek bir uzman gibi görüneceksiniz. Çok fazla gösteriş yapmamaya dikkat edin!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ailenizden birileri aklınızın aynı anda birçok konuya odaklanması gereken bir durum için sizden yardım isteyebilir. Bu çok gurur verici ama sizi yapmanız gereken diğer şeylerden uzaklaştırabilir. Onları kitaplara veya web sitelerine yönlendirmeyi deneyin! Bir telefon görüşmesinden, sizi sersemletecek beklenmedik haberler alabilirsiniz ve bunları sindirmek için de biraz zamana ihtiyacınız olabilir. Bugünün en önemli ve zorluğu, öz güvenli olmanın bir yolunu bulabilmek!

14 Mart 2020, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Yüklerinizden kurtulmak istiyorsunuz ancak bu bilinçte devam ettikçe dertlerden, sıkıntılardan arınmanız çok zor. İnatlaşmayı bırakın.

14 Mart 2020, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hayatında değişim rüzgarları esiyor. Farklı yerlere gitmek farklı insanlar tanımak isteyeceksin. Ailendeki bazı kişilerle aklındaki planlar yüzünden ters düşebilirsin. Eğitimini ilerletmek isteyen bir Kova burcuysan burs fırsatları için araştırmalar yapabilirsin. Ailenden birinin beklenmedik bir durumu planlarının değişmesine sebep olabilir. İlişkisi olan bir Kova burcuysan, yoğun duygular ilişkinin farklı bir seviyeye çıkmasına olanak tanıyor.

14 Mart 2020, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sabah saatlerinde biraz daha temkinli ve ağır hareket etmeniz gerekebilir. Gözden kaçabilecek konulara dikkat etmelisiniz. Öğle sonrasında sosyalleşmek, arkadaşlarınızla bir araya gelmek için güzel fırsatlarınız olabilir.

14 Mart 2020, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Günün ilk yarısında sizi meşgul eden işler, sorumluluklar söz konusu. Akşam saatlerinde arkadaşlıklar içinde pozitif duygular söz konusu.

14 Mart 2020, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızda sorumluluk almaktan çekinmemeniz gereken süreç devam ediyor. Partneriniz istikrarlı bir şekilde ilişkiyi bir adım ileri götürmek isteyebilir.

14 Mart 2020, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ikili ilişkilerinizde iletişim problemleri yaşayabilir, partnerinizin otoriter ve yönetmek isteyen tavırları ile karşılaşabilirsiniz. 17.00 sonrasında araştırmalar yapmak, eğitici faaliyetlere yönelmek ve gizli konuları araştırmak için uygun zamanda olacaksınız.

14 Mart 2020, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün büyük sürprizlere hazırlıklı olun. Sizden hoşlanan birinin mesaj ile size duygularını itiraf etme olasılığı çok yüksek.

14 Mart 2020, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Akrep burcundaki seyahatine devam edeceği sabah saatlerinde kariyerinizle ilgili konular ön planda olacaktır. İş hayatındaki hedeflerinizi ve beklentilerinizi netleştirmek için sabah saatlerini değerlendirebilirsiniz. Ay'ın Yay burcuna giriş yapacağı 14:10 itibariyle arkadaş çevrenizle ilgili konular ön plana çıkıyor. Hafta sonunu kalabalıklara karışarak ve sosyalleşerek değerlendirebilirsiniz.

14 Mart 2020, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, rutin işlere odaklanmanız mümkündür. Çalışmalarınız sırasında mantıklı yaklaşımların ve herşeyin açıkça konuşulduğu iletişimin yararlarını göreceksiniz. Alacağınız sonuçlar, çevrenizin takdirini toplayacaktır.

14 Mart 2020, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Özel hayatınızda değiştirmek istediğiniz, sizi rahatsız eden konuları yumuşak bir dille anlatmayı denerseniz, karşınızdaki kişi de çözüm üretici tavırda olacak. Sert bir tepkiyle yaklaşırsanız üzülen siz olabilirsiniz. İşinizde size vaat edilenler gerçekleştirilmiyor. Adaletsizlikle karşı karşıyasınız, sakin olun. Zaman içinde sakinliğinizin yardımıyla olayların seyrinin değişeceğini göreceksiniz. Kenara köşeye para koyma alışkanlığınızın olmaması sizi zorluyor.

14 Mart 2020, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Kova; ikili ilişkilerinde veya sosyal hayatında, istek ve arzularını gerçekleştirmek için sezgilerinin gücünü kullanmayı düşünürken; adımlarını sağlam atmalısın. Gün içinde ruh halin değişken olabilir ve geleceğinle ilgili daha iyimser olabilirsin. Arkadaşlarınla bir araya gelerek sohbet edebilir veya evinde kalıp seni rahatsız eden konulara çözüm arayabilirsin.

14 Mart 2020, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
22° 02' 55" R
Ay
Yengeç
15° 18' 42" R
Merkür
Koç
26° 00' 41"
Venüs
Boğa
15° 46' 42"
Mars
Koç
08° 56' 34"
Jüpiter
Boğa
26° 46' 31"
Satürn
Balık
17° 33' 03"
Uranüs
Boğa
23° 02' 25"
Neptün
Balık
29° 14' 41"
Plüton
Kova
02° 04' 58"
Chiron
Koç
21° 18' 52"
Lilith
Başak
24° 40' 07"
True Node
Koç
15° 00' 09"
Son Güncelleme : 12/05/2024 10:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>