Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Yardımı Eksik Etmiyorsun Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Mart 2020, Pazartesi

Aşk 50%
Para 80%
Sağlık 60%

Bugün herhangi bir söz vermeden önce iyice düşünün. Özellikle de aşk hayatınız söz konusu olduğunda bazı şeyler tehlikede. Bazı teklifler almanız muhtemel. Bu tekliflere nasıl cevap vereceğinizi biliyor musunuz? Aslında doğru yoldasınız ama bugünkü yollar bir yol ayrımındaymışsınız gibi hissettirebilir. Bugünün anahtar kelimesi, içgüdülerinize güvenmek ve ideallerinize sadık kalmak.

Bugün biraz huzursuz ve heyecanlı hissedebilirsiniz. Gün boyu bilgisayarınıza bağlı kapalı yerlerde kalmamaya çalışın. Uzun, yalnız bir şekilde çalışmanız gerekiyorsa sık sık ara verin. Yapabilirseniz, kan akışınızı düzenlemek ve temiz hava almak için uzun bir yürüyüşe çıkın ya da bisiklete binin. Günün enerjisi de kısa görevlerin tamamlanması ve işlerin yürütülmesi için elverişli olacak. Hareket etmeye devam ederseniz daha rahat hissedeceksiniz.

Beklenmedik talih kuşlarıın yalnızca masalda olduğunu düşünmeyin. Fakat hemen de şans oyunlarına koşturmayın. Onun yerine, size içinizde normalde olduğundan daha fazla güven olduğunu kanıtlayabilecek olan bankacınızla görüşün. Ya da daha iyisi, size sermaye sağlayacak birini bulun. Sadece teklifinizin en iyisi olduğundan emin olun yeter.

Seçeceğin kelimelere dikkat etmelisin. Fevri bir moddasın ve biraz ukalalık yapabilirsin. İnsanların yanlış anlayabileceği dikkatsizce yapılmış yorumlar söz konusu olabilir. Veya fikirlerini belirtirken pot kırabilirsin. Kimseyi uzaklaştırmadan doğruları konuşmanın yolunu bulmak senin elinde. Sadece tonuna dikkat et!Bugün her şey şen şakrak görünse de dikkate alınması ve davranışlarınıza hakim olması gereken bir nebze ciddiyetin de söz konusu olduğunu unutmamalısınız. Her ne kadar canınız gülüp eğlenmek ve rahat takılmak istese de biraz ciddiyete de zaman ayırmaya özen gösterin. Bazı önemli hedefler belirlemeyi ve önümüzdeki yılın etkinliklerini de göz önüne alarak planlar yapmayı düşünebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Son birkaç günde, yavaşça bataklığın dibine doğru çekiliyormuşsunuz gibi hissetmiş olabilirsiniz fakat artık işler yoluna girmeye başlıyor. Üzerinizden büyük bir yük kalktı ve artık uçmaya hazırsınız. Birden eski halinize döndüğünüzü fark edebilirsiniz. En kötü ihitmalle, kendiniz olmak iyi hissettirecektir. Kutlama yapmak ya da dışarı çıkıp bir grup arkadaşınızla dedikodunun dibine vurmak için en doğru zaman.

16 Mart 2020, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Hayatınızın çok sıkıcı olduğunu düşünebilirsiniz. Hayatınızda heyecanın olmadığını düşünerek kendinize acıyabilirsiniz. Duygularınızı en yakın arkadaşınız ya da ailenizde güvendiğiniz birileriyle dürüstçe paylaşın.

16 Mart 2020, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Her zamankinden daha yardımsever olduğun bir gündesin. Hemarkadaşlarına hem de ailene oldukça yardımcı oluyorsun. Bu kadar duyarlı olmak seni daha duygusal yapabilir. Kendi alanına uygun birarıyorsan, bu konuda olumlu gelişmeler ile karşılaşabilirsin. Sporu hayatının önemli bir parçası haline getirmek istiyorsun. İlişkisi olan bir Kova burcuysan sevgilinle akşam saatinde önemli bir etkinliğe katılabilirsin.

16 Mart 2020, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İş hayatınızda bazı değişimler şaşırtıcı olabilir. Bazı konuları akışına bırakmayı öğrenin. Her şey sizin kontrolünüz de gerçekleşmeyebilir. Daha pratik ve üretken bir akış içinde olun.

16 Mart 2020, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gelecek beklentilerinizle ilgili gelişmeler yaşanabilir. Hayatınızda ani kararlarla değişiklikler yapabilirsiniz. Heyecan duyduğunuz yerleri keşfetmek için tatil planlayabilirsiniz. Arkadaşlarınızla görüşmek ve fikirlerinizi paylaşmak iyi gelebilir. Kendinizi özgür hissedeceğiniz yerlerde olmak isteyebilirsiniz. Kendinizi şanslı hissedeceğiniz zamanlar var.

16 Mart 2020, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hayattan ilham ve keyif alabileceğiniz bir gündesiniz. Özellikleve aile yaşantınızda krizleri nasıl fırsata çevirebileceğinizi bilecek ve başarılı olacaksınız.

16 Mart 2020, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 19.08'de Başak burcunda gerçekleşen ve etkisini ilerleyen üç güne yayacak olan dolunay ile birlikte, güçlü duygular hissedecek, cinsellik, gizli olanı araştırma merakı ve partnerinizle duygusal olduğu kadar fiziksel yakınlık da sizin için önemli hale gelecektir. Ameliyat olacaksınız, bu Dolunay sizin için iyi bir zamanlama olacaktır. İlişkilerle ilgili yeni teklifler alabilir, bu süreçte ani gelişen görüşme ve tekliflerden fayda görebilirsiniz.

16 Mart 2020, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kendinizi ifade ederken yanlış anlaşılmalar oluşmasına izin vermemelisiniz. Açık ve net bir şekilde ne istediğinizi belirtmek bunun için yeterli olacaktır.

16 Mart 2020, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İlişkinizdeki çelişki ve stres sona ermek üzere. Çelişkilerinizi çözmek için bulduğunuz yol en doğrusu. Eğer partnerinizle bu dönemde birbirinizi desteklerseniz ilişkinizde büyük ilerlemeler olacak. Her teşebbüsün karşıdan gelmesini beklerseniz boşuna zaman kaybedersiniz. Şanslı ve uyanık olduğunuz bir devredesiniz, biraz kıpırdanın, cesur davranın yeter! Maddi açıdan parlak bir dönem değil, harcamalarınızda dikkatli olmanızda yarar var. İştahınızda ki artış yüzünden kilo alabilirsiniz.

16 Mart 2020, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Tüm gününüzü zevk aldığınız özel uğraşlarınıza veya eğlenceli sosyal faaliyetlere ayırabilirsiniz. Yakın çevrenizle, hatta küçük çocuklarla yapacağınız aktiviteler, size, tahmininizin ötesinde bir tatmin sağlayabilir.

16 Mart 2020, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kendinizi değerlendirme haliniz dışında her konuda gayet iyi gidiyorsunuz. Kendinizi neden bu kadar küçümsediğinizi bilemiyorum. Ancak insanların sizi gördüğü yer ile sizin kendinize baktığınız yer arasında dağlar kadar fark var. Güzel şeyler yapıyorsunuz, vazgeçmeyin.

16 Mart 2020, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Kova; bugün bazı ailevi veya gelirindeki ekonomik dalgalanmalarla alakalı konularda yardıma ihtiyacın olabilir. Yeni ufuklara açılmak veya bazı başlangıçlar istesen de bunların gerçekleşmesi için doğru bir zaman diliminde değilsin. İsteklerin, arzuların veya hayallerin için plan yapmaktan vazgeçmemeli ve nereye gitmek istediğine karar vermelisin.

16 Mart 2020, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
19° 54' 28" R
Ay
İkizler
15° 32' 28" R
Merkür
Koç
23° 43' 08"
Venüs
Boğa
13° 03' 05"
Mars
Koç
07° 14' 50"
Jüpiter
Boğa
26° 15' 11"
Satürn
Balık
17° 23' 02"
Uranüs
Boğa
22° 54' 41"
Neptün
Balık
29° 11' 12"
Plüton
Kova
02° 05' 29"
Chiron
Koç
21° 11' 49"
Lilith
Başak
24° 25' 22"
True Node
Koç
15° 12' 05"
Son Güncelleme : 10/05/2024 04:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>