Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Haliyle Ciddisin Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Mart 2020, Cumartesi

Aşk 80%
Para 90%
Sağlık 100%

Bugün biraz yalnız hissedebilirsiniz, bu yüzden sevdiklerinizle temas kurmaktan çekinmeyin. Belki de sizi önemseyen insanlarla biraz vakit geçirip kendinizi iyileştirmeye ihtiyacınız var. Ebeveynlerinizi ya da kardeşlerinizi ziyaret edin ve bir süre rahatlayın. Ya da aranızda daha fazla yakınlık hissi yaratmak için sevgilinizle samimi bir konuşma yapın. Kalbinizin şu anda bir miktar sevgiye ihtiyacı var, bu yüzden biraz ilgi isteyin!

Bugün sıcak ve şefkatli bir gün ve herhangi bir işin yapılması imkansızlaşabilir. Kendinize her zaman dinlenmek için bir gün izin verebilirsiniz; kesinlikle bunu hakediyorsunuz. Yarın daha da sıkı çalışarak bunu telafi edeceksiniz ve ekyapmak için fazladan enerjiniz de olacak. Hatta bugün günlük işlerin tamamını, tam bir rahatlama için atlamaya karar verebilirsiniz. Devam edin ve kendinizi şımartın. Bunu hakediyorsunuz!

İnternetiniz, bilgisayarınız ve diğer teknolojik ürünlerinizde gün boyunca ters giden şeyler olabilir bu yüzden bu tarz bir ekipman gerektiren işlerinizi tamamlamakta sıkıntı yaşayabilirsiniz. Bu sizin için çok stresli ve heves kırıcı olabilir bu nedenle bu şeyleri bir kenara bırakıp bu türden ekipman gerektirmeyen işlerinize konsantre olmanız çok daha iyi olacak. Sakin olun. Yarına kalmaz hepsi düzelecek.

Fazla şımarmamaya gayret et. Eğer evdeki bir kutu donut seni çağırıyorsa bile bunlara karşı koysan iyi edersin. Zaman zaman kendini ödüllendirmek iyi bir şeydir. Yine de her zaman yapmak, özellikle de sağlığına zarar verecek şekilde yapmak fazla müsamahaya girer - sınırını bilmelisin. Sevilen, iyi bir şeyin çok fazla olması seni uzun vadede zedeleyecektir. Öyleyse cazibe kapını çaldığında arkana bakmadan uzaklaş!Bugün sizin için kartlarda başarı ve iyi talih söz konusu olabilir. Her ne olursa olsun, muhtemelen başarılarınızdan özellikle memnun ve tatmin olmuş hissedeceksiniz. Herkese anlatmak isteyeceksiniz, ama bunu en çok söylemek istediğiniz insanlardan bazılarının ulaşılamaz olması sizi biraz sinirlendirebilir. En yakınınız öğrenene kadar olayı yaymayı erteleyin. Onlara ihtiyacın var ve desteklerini de istiyorsun.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Arkadaşlarınızla veya akrabalarınızla yapılan bazı konuşmalar, geçmişte baskılanmış olabileceğiniz eski travmatik anıları ortaya çıkarabilir. Bu, son zamanlarda karşılaştığınız birçok engele ışık tutabilir, böylece bu duyguları serbest bırakabilir ve engelleri ortadan kaldırabilirsiniz. Bir kez engelleri kaldırırsanız artık sınırınız gökyüzü olur! Kişisel gücünüz ve özgüveniniz her zamankinden daha güçlü olmalı. En iyisi için devam edin!

21 Mart 2020, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Şu an aklınızda çok şey var insanlar sessiz davranışınızı uzak durmanız olarak yorumluyor olabilirler. Düşünmeniz gereken bazı gerçek sorunlar ve ortaya çıkması gereken önemli sonuçlara sahip kararlarınız var. Şu anda, kendinize iyi bakmaya odaklanın.

21 Mart 2020, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün üzerindeki ifade oldukça ciddi bir ifade olacak. Bireysel tavırlar içinde olduğun takdirde yakınındaki kişileri zor durumda bırakabilirsin. Bugün oluşabilecek aksaklıkları önceden sezebilirsin. Bazı beklenmedik harcamalar maddi anlamda yeniden planlama yapmana sebep olabilir. Evli bir Kova burcuysan eşini ailesinde yaşanan sağlık sorunları daha fazla önlem almanıza sebep olabilir.

21 Mart 2020, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sabah saatlerinde Ay burcunuzda ilerlemeyi sürdürüyor, kendinize daha çok vakit ayırabilirsiniz. İlişkilerinizde iddialı ve cesur bir tutum izleyebilirsiniz. Akşama doğru ise maddi ve parasal konularla ilgilenebilirsiniz.

21 Mart 2020, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yeni başlangıçlar yapmak isteyebiliriz. Kararsız tutumlar içinde kalacağınız zamanlar olabilir. Kişisel açıdan önem verdiğimiz konular gündeminizi meşgul edebilir. İşlerinizin sıkışmasından çıkan gerilimlere dikkat etmelisiniz. Sağlığınızla ilgili konulara zaman ayırmak isteyebilirsiniz. İletişimde olduğunuz kişilere özen göstermenizde fayda var.

21 Mart 2020, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygusal konularda kendinizi keşfedip ne istediğinizi bildikçe partnerinizle olan ilişkiniz de daha güzel ve verimli bir seviyeye ulaşacak.

21 Mart 2020, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca aile büyükleriniz, patronlarınız, sizden yaşça büyük kişiler, resmi işler ve kurumlarla ilgili engellenmeler yaşayabilirsiniz. 17.40 sonrasında sosyal etkinliklerde yer alabilir, arkadaş çevrenizle eğlenceli vakit geçirebilir ve yeni insanlarla tanışabilir, flört anlamında tekliflerle karşılaşabilirsiniz. Akşam saatlerinde iletişim konusunda problemli bir zamandan geçeceğiniz için, söyleyeceklerinizi iki kere düşünmeli ve insanlara onları daha iyi tanıyabilmek, anlayabilmek için fırsat vermeyi tercih etmelisiniz.

21 Mart 2020, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün önemli kararlar alma konusunda hiç zorlanmayacaksınız. Kafanızda her şey çok net, uzatmadan kararlarınızı uygulama zamanı.

21 Mart 2020, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın burcunuzdaki seyahatine devam edeceği sabah saatlerinde kişisel konularınız ön planda olacak. Ay'ın Balık burcuna girişi ile gelirleriniz ve giderlerinizle ilgili konular ön plana çıkacaktır.Akşam saatlerinde finansal konularda duygusal kararlar alabilirsiniz. Bütçe planlaması yapmak için bugünü değerlendirebilirsiniz.

21 Mart 2020, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni şeyler öğrenerek bakış açınızı genişletmek, düşünce şeklinize yeni bir biçim vermek istemeniz mümkündür. Yeni bir eğitim programına kaydolabilir, araştırma yapmaya girişebilir veya yerinde inceleme yapmak için seyahate çıkabilirsiniz.

21 Mart 2020, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Maddiyat hepimiz için önemli ancak yaptığımız işin değeri her zaman ne kadar kazanç sağladığı değil. Bu konulara fazla takıldınız. En azından hafta sonu kendinizi rahat bırakın. Kendinizi parlatmak istiyorsunuz gayet normal. Yeterince çalışıyorsunuz ve gereken parıltıya sahipsiniz. Çalışma hayatınızla ilgili şüpheleriniz varsa değişim içim çözüm aramalısınız.

21 Mart 2020, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Kova; sabah saatlerinde burcunda ilerleyen Ay; finansal alanlarda girişimlerin ve fikirlerin için önüne çizdiğin yol haritasında seni destekleyecektir. Ancak gün içinde yapmak istediğin yenilikler varsa ertelemende fayda var. Sıra dışı bir bakış açısıyla içine bulundurduğun krizleri bitirebilir; uzun süredir devam eden sorunları çözebilirsin.

21 Mart 2020, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 31' 24" R
Ay
Yay
29° 06' 51"
Merkür
Koç
16° 18' 05"
Venüs
Koç
28° 35' 14"
Mars
Balık
28° 12' 54"
Jüpiter
Boğa
23° 30' 04"
Satürn
Balık
16° 24' 03"
Uranüs
Boğa
22° 14' 08"
Neptün
Balık
28° 50' 53"
Plüton
Kova
02° 05' 58"
Chiron
Koç
20° 32' 52"
Lilith
Başak
23° 07' 14"
True Node
Koç
15° 25' 58"
Son Güncelleme : 28/04/2024 11:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>