Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Uykusuzluk Gerginliği Arttırıyor Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Mart 2020, Cuma

Aşk 30%
Para 20%
Sağlık 80%

Evinizdeki yanlış iletişim, ev içindeki ve dışardaki olası çıkar çatışmalarıyla birlikte aile üyeleri arasında bazı geçici sürtüşmelere neden olabilir. Ancak, dikkatli bir açıklama ile çözülemeyecek hiçbir şey yoktur. Bu sayede bugün sizin ve aileniz için çok mutlu bir zaman haline gelebilir, yeni yakınlık ve anlayış bağları oluşabilir. Evi yeniden şekillendirmek veya yeniden dekore etmek için iyi bir gün ve herkes bir araya geldiğinde harika sonuçlar elde edeceksiniz.

İşle ilgili endişelerinizi ortadan kaldırmaya çalışmalısınız. Günün enerjisi siziyapmamaya teşvik edecektir. Bazen o kadar çok çalışıyorsunuz ki, zihinsel olarak her şeyi geceleri ve hafta sonları yanınızda eve getiriyorsunuz. Ofiste yapmanız gereken şeyleri düşünmeyi bırakmak size zor geliyor. Bugün düşünmeyin bırakın. Arkadaşlarınız ve ailenizle biraz sosyal zaman geçirin. Zihninizin pillerini pozitif enerji ile şarj edin.

Bugün kendinizi derin ve yoğun ve düşüncelere dalmış olarak bulabilirsiniz. Muhtemelen endişelendiğiniz belli bir konu veya mesela yok, ancak çok sayıda geniş bilgi kafanızı kurcalıyor ve beyniniz normalden daha fazla çalışıyor. Tipik bir davranış gibi bunları kafanızdan atmayın. Onun yerine, düşüncelerinizi yazın, sonrasında işinize yarayabilir.

Büyük bir güçle konuşmaya ve eyleme geçmeye hazırsın fakat duygularının ayaklarını yerden kesmediğine emin ol. Bir vahadan ibaret olan bir şeye inanmaya başlamana yol açabilecek cinsten; gerçek üstü bir gün. Ayrıca duygularının yaşatabileceği dramalara o kadar kapılabilirsin ki; bu güçlü konuşmanın hedefini kaybettirebilir.Arkadaşlarınızla veya akrabalarınızla yapılan bazı konuşmalar, geçmişte baskılanmış olabileceğiniz eski travmatik anıları ortaya çıkarabilir. Bu, son zamanlarda karşılaştığınız birçok engele ışık tutabilir, böylece bu duyguları serbest bırakabilir ve engelleri ortadan kaldırabilirsiniz. Bir kez engelleri kaldırırsanız artık sınırınız gökyüzü olur! Kişisel gücünüz ve özgüveniniz her zamankinden daha güçlü olmalı. En iyisi için devam edin!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Doğuştan gelen yaratıcılığınızı bugün yeni şeyler yaratmak için kullanın. Bu durum her zaman bir projenin son halini almasına yaramaz ama bir işe, projeye ya da probleme yaklaşırken yeni ve inovatif yaklaşımlar geliştirmemizi sağlayabilir. Bir çok yolla keşfedebileceğiniz bu özelliğinize güvenin. Çocukken burcunuza sahip kişiler, keskin düşünme ve yaratıcılık yeteceği ile bilinirler. Bu iki özelliği bir bütün haline getirerek durdurulamaz bir araç yaratabilir, neredeyse her şey için bir çözüm bulabilirsiniz. 'Keskin düşünme ve yaratıcılık yeteneğiniz ile tanınıyorsunuz. Bu iki özelliği bir bütün haline getirerek durdurulamaz bir araç yaratabilir, neredeyse her şey için bir çözüm bulabilirsiniz.

20 Mart 2020, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Şu an aklınızda çok şey var insanlar sessiz davranışınızı uzak durmanız olarak yorumluyor olabilirler. Düşünmeniz gereken bazı gerçek sorunlar ve ortaya çıkması gereken önemli sonuçlara sahip kararlarınız var. Şu anda, kendinize iyi bakmaya odaklanın.

20 Mart 2020, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Güne uykunu alamadan uyanmak seni daha gergin yapsa da karşı karşıya geleceğin durumlara karşı sakin bir tavır takınabilirsin. Bugün sana gelecek teklifleri kabul etmeden iki defa düşünmelisin. Olayları sağlıklı bir biçimde değerlendirdiğin takdirde yaşadığın sorunlar seni etkilemeyecektir. İlişkinde kısıtlandığını hissetmek sevgilin ile net ve önemli konuşmalar yapmana sebep olabilir.

20 Mart 2020, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sosyal ilişkilerinizi canlandırmak isteyebilir ve ilişkilerinizdeki değer duygusunu sorgulayabilirsiniz. Mümkün oldukça sosyal izolasyon yaşadığımız şu günlerde bana bir şey olmaz dememelisiniz. Daha izole ve kendinizle zaman geçirmeyi seçin.

20 Mart 2020, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yeni başlangıçlar yapmak isteyebiliriz. Kararsız tutumlar içinde kalacağınız zamanlar olabilir. Kişisel açıdan önem verdiğimiz konular gündeminizi meşgul edebilir. İşlerinizin sıkışmasından çıkan gerilimlere dikkat etmelisiniz. Sağlığınızla ilgili konulara zaman ayırmak isteyebilirsiniz. İletişimde olduğunuz kişilere özen göstermenizde fayda var.

20 Mart 2020, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Birkaç gün içerisinde bazı sorun ve umutsuzluklar geçici olarak hayatınızda olduğu için çıkacak ve eski ruh neşenize döneceksiniz.

20 Mart 2020, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bahar ekinoksu ve Güneş'in burç değiştirmesiyle iletişime daha da odaklanabilir, yakın çevreniz, komşu, kardeş ve akrabalarınızla ilişkilerinizi güçlendirebilirsiniz. Eğitimle ilgili konular sizi motive edecek, bilgiye, öğrenmeye meraklı, ilgili yönünüz ortaya çıkabilir.

20 Mart 2020, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Arkadaşlarınızla toplanıp birlikte aktiviteler yapmayı planlıyor olabilirsiniz ancak bunu bir süreliğine ertelemekte fayda var. Herkesin kendi evinde vakit geçirmesi daha iyi olacak gibi.

20 Mart 2020, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün burcunuzdaki seyahatine devam edecek. Ay ile Venüs arasındaki kare açı aile içinde yaşanabilecek problemlere işaret ediyor.Güneş bugün itibariyle Koç burcunda seyahat etmeye başlıyor. Önümüzdeki günlerde kardeşleriniz ve kuzenlerinizle ilgili konular ön planda olacaktır.

20 Mart 2020, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, çevrenizdeki insanlarla birbirinizi yanlış anlamanıza yol açacak bazı etkiler alabilirsiniz. Bu durumu engellemek için, hem kendinizi net biçimde ifade edin, hem de söylenenleri doğru anlamak için dikkat kesilin.

20 Mart 2020, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Maddi anlamda çok şanslı bir gün sizleri bekliyor. Yeni yeni projeler, yeni yeni kaynaklar üretebilecek güçtesiniz. Aynı şekilde hem kazanç elde etmek hem de daha çok çalışıp daha fazlayürütmek özgüveninizin de artmasına sebep olacak. Çevreniz çok güçlü ve sizi destekliyor.

20 Mart 2020, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Kova; burcunda ilerleyen Ay; kendine olan güvenini tazelemende ve hayallerini gerçekleştirmende sana yardım edecek konumda. Fakat günün göksel hareketlerinden ötürü; sağlığınla alakalı tüm endişelerini ertelemeden kontrol ettirmeli, hali hazırda kendini göstermeyen rahatsızlıklar içinde önlemlerini almalısın.

20 Mart 2020, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 23' 42" R
Ay
Yay
27° 23' 11"
Merkür
Koç
16° 16' 20"
Venüs
Koç
28° 25' 28"
Mars
Balık
28° 06' 47"
Jüpiter
Boğa
23° 28' 13"
Satürn
Balık
16° 23' 20"
Uranüs
Boğa
22° 13' 41"
Neptün
Balık
28° 50' 38"
Plüton
Kova
02° 05' 57"
Chiron
Koç
20° 32' 25"
Lilith
Başak
23° 06' 21"
True Node
Koç
15° 26' 23"
Son Güncelleme : 28/04/2024 07:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>