Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Kendini Kısıtlamıyorsun Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Mart 2020, Çarşamba

Aşk 10%
Para 80%
Sağlık 60%

Bugün özellikle güzel görünüyorsunuz ve dışadönük ve çekici hissediyorsunuz. Arkadaşlarınız, komşularınız ve hatta yabancılar ne kadar iyi göründüğünüzü söyleyebilir. İnsani iletişimleriniz sıcak, bilgilendirici ve destekleyici, bugün kurulan her türlü ilişki de güçlü bir kimlikte olacak. Sevgilinizle bu gece için bir buluşma planlayabilirseniz, ondan özellikle istekli ve tatmin edici geri dönüşler alabilirsiniz. İyi günler.

Bugün üzerinde çalıştığınız proje olsun ya da bir sebep dolayısıyla olsun insanları ve bazı şeyleri bir araya getireceksiniz. Enerjiniz problemleri çözmeye ve zaman kazanmaya odaklı olacak ve konsantrasyonunuz bunun için kuvvetli olmalı. Günün sonunda, başarabileceğiniz tüm olumlu şeyler konusunda kendinizi iyi hissedeceksiniz.

İnsanlara pembe gözlükle bakmaya fazlasıyla eğilimlisiniz. Bu hayranlık uyandıran bir durum... tabii bir noktaya kadar. Bugün birisi güven verici kişiliğinizden faydalanmaya çalışabilir. Eğer biri size inşaata elverişli batalık bir arazi satmaya çalışırsa, ona kesinlike "hayır" diyin. Bir insanın sizi kandırmaya çalışmasına inanmak size zor gelebilir ancak dünyanın düzeni bu. Bunu acı bir deneyimle öğrenmektense bizden duymanız daha iyi.

Bedenine dikkat etmek için uygun bir gün. Sağlıklı gıdalar tüketip düzenli olarak egzersiz yapıyor musun? Bunu gerçekleştirmek elbette zorlayıcıdır. Ama şu anda yorgunsun ve düzgün bir sağlık kontrolü senin için her şeyden çok daha önemli. Kendi sağlığına yönelmelisin. Vitaminlerini al veya vücudunu dengeye getirecek bitkiler tüket. Yürüyüşe çık, üzerine bastığın toprağı hisset.Bugün beklenmedik değişimler yaşanabilir. Bugün, daha önce hiç kullanmadığınız, son teknoloji ürünü altlere alışmak zorunda kalacağınız durumlar içinde bulabilirsiniz. Panik yapmayın. Gayet güzel idare edeceksiniz ve bir kez alıştınız mı bu işin piri olacaksınız. Zihninizi şu ana odaklamaya çalışın ve öğrenebildiğiniz kadar çok şey öğrenmeye bakın. Bunu başarabilirsiniz!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İletişim bugünün kilit noktası. Her ifadenin doğru anlaşıldığına emin ol ki; gereksiz karışıklıklara meydan verme. Ne kadar açık olursan işlerin o kadar yaver gider. Yapbozun eksik parçası sensin, o yüzden sahneye çık ve önemli görevini yerine getir. Çünkü senin inşa ettiğin köprü büyük bir boşluğu doldurarak başkalarına büyük çapta yardım sağlıyor.

18 Mart 2020, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

İşinizle ilgili ortaklıklar gündeme gelebilir. Aşka hayatınızda yeni gelişmeler yaşanabilir. Hayatınıza heyecan katacak biriyle tanışabilirsiniz. Karar vermek için iyi bir zamandasınız.

18 Mart 2020, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hayata karşı olan bakış açını rahat bir şekilde yaşıyor ve çevrendeki insanlara eğlenceli bir biçimde aktarıyorsun. Önemli kararlar alırken kafanı karıştıran insanlardan uzak durmalısın. Çalıştığın işyerinde yeni yaptırımlar gündeme gelebilir. Çok sevdiğin bir arkadaşının işten ayrılmış olması seni üzebilir. Evli ve çocuk sahibi bir Kova burcuysan aile boyu bir rutin sağlık kontrolü maratonuna girebilirsin.

18 Mart 2020, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayata dair halbuki çok yeni girişimleriniz vardı ama ne olduysa şu son günlerde hepsi engellendi. Bu duruma hiç takılmayın. Ertelemek zorunda kaldığınız her şey yeniden yapılacak ve tüm coşkunuzu yeniden kazanacaksınız. Şimdi fırsat varken evinizde kalmayı seçin ve kendinizi ilerleyen günlere hazırlayın.

18 Mart 2020, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hayatınızda gizli kalan konular gündeminizi etkileyebilir. Ruhsal gelişiminizi etkileyecek olaylar yaşayabilirsiniz. Toplu konulara yönelmek isteyeceğiniz zamanlar olabilir. İlerleyen saatlerde işleriniz yoluna girecektir. Akşam saatlerinde yaşayacağınız ufak çaplı tartışmalardan uzak kalmanızda fayda var.

18 Mart 2020, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk ilişkilerinizde tutumunuz verimli olacak olsa da partnerinizden aynı oranda dönüş alamamak sizi şüpheye düşürebilir.

18 Mart 2020, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sevgilinizin işine ayırdığı zamanı problem ediyorsunuz ama belli etmemeye çalışıyorsunuz. O ise sorunun ne olduğunu bir türlü anlayamıyor. Açık olmanızda fayda var! İş yerinde yaşanan bazı olaylar sizi rahatsız edebilir. Normal zamanlarda fazla aldırmayacağınız durum ya da sözler bugün alınmanıza ya da üzülmenize sebep olabilir, dikkatli olun. Arkadaş ilişkilerinizde küçük meseleleri büyütmemeye özen gösterin. Alışveriş yaparken daha akıllıca ve işinize yarayacak şeyler almalısınız.

18 Mart 2020, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hayatınızın çok sıkıcı olmasından yakınıyorsanız heyecanlanacağınız şeyler yapın. Yeni bir hobi edinin ve ona yoğunlaşın.

18 Mart 2020, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay, tüm gün Oğlak burcunda seyahat etmeye devam edecek. Kendinizi içsel olarak huzursuz hissedebilirsiniz.Psikolojik olarak kendinizi güçlendirmeye yönelik adımlar atabilirsiniz. Gizli kalmış konulara olan ilginiz artacaktır.

18 Mart 2020, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, iyimserliğiniz üzerinizde olabilir ama bu, kolayca hayalciliğe de kayabilir. Herşeyin istediğiniz gibi gelişeceği inancına kapılabilirsiniz. Günlük işlerinize yönelin ve aşırı iyimserliğin zarar verebileceği planlamaları erteleyin.

18 Mart 2020, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kalıcı hale gelmesinden çekinilen bir soruna yaklaşımınızda, duyguları geri plana itmeniz gerekecek. Bu tutum, konuyla ilgili endişeleri yok edebilir. Bugünlerde ilgi alanlarınızı netleştirmeniz yararlı olacak. Belirlenen ilgiler, enerjinizin ve dikkatinizin dağılmasını önleyebilir. Kararsız olduğunuz bir konuda, olumluluk ve olumsuzluk yer değiştirebilir.

18 Mart 2020, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Kova; güne motivasyon olarak oldukça düşük başlayabilir ve psikolojik olarak kendini yorgun hissedebilirsin. Geçmişte olmuş ama kafanı kurcalayan meselelerde kendini suçladıkça enerjini daha da aşağıya çekmen seni mutsuz edecektir. Sağlığınla alakalı dikkat etmen gereken bir zamandasın.

18 Mart 2020, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 24' 31" R
Ay
Yay
27° 34' 05"
Merkür
Koç
16° 16' 30"
Venüs
Koç
28° 26' 30"
Mars
Balık
28° 07' 26"
Jüpiter
Boğa
23° 28' 25"
Satürn
Balık
16° 23' 25"
Uranüs
Boğa
22° 13' 44"
Neptün
Balık
28° 50' 40"
Plüton
Kova
02° 05' 57"
Chiron
Koç
20° 32' 28"
Lilith
Başak
23° 06' 27"
True Node
Koç
15° 26' 20"
Son Güncelleme : 28/04/2024 08:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>