Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Güzel Gelişmelerin Peşindesin Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Mart 2020, Pazar

Aşk 30%
Para 20%
Sağlık 100%

Sezgileriniz bugün bir üst seviyeye çıkmış olabilir ve diğer insanların hislerini kolayca anlayabilirsiniz. Bu, bugün kiminle zaman geçirmek istediğinize karar vermenize yardımcı olacak. Bugün iyi ruhlu arkadaşlarınız veya sevdiklerinizle olmayı tercih edebilirsiniz. Bu şekilde, başka bir kişinin negatif enerjisine kapılmak yerine hoş zaman geçirebilirsiniz.

Bugün, romantik partnerinizle zaman geçirmekten gerçekten zevk alabilirsiniz. Bugün eğlenceli bir gün olabilir. Çok fazla neşe ve kahkahanın keyfine varacaksınız. İkinizin biraz eğlenebilmesi için özel bir şeyler planlayın. İşe ya da ev işlerine takılmayın. Zamanınızı onun için ortaya koyun ve yakınlaşın. Her şeyi daha sonra halletmek üzere ortadan kaldırmaya değer, çünkü bunun gibi günler nadirdir!

Bugün dünyadaki en sıkıcı saçmalıklarla dolu bir gün olabilir. Rutin işler, yazışmalar, fatura ödeme işleri. Hiçbirinden kaçamayacaksınız fakat bazı noktalarda kesinlikle bunun ne kadar gerekli olduğu ve ne kadar sonraya ertelenbildiği konusunda bazı kararlar verebilirsiniz. Huzursuz bir gün geçiriyorsanız, her şeyi bir kenara bırakın ve akşamınızın tadını çıkarın.

Duyguların, çevrendeki dünyayla bugün çok daha uyumlu gidiyor olacak. Hatta bir derece psişik hissediyorsun. İçgüdülerine güven. Şu anda rasyonel düşünce işleri çözmenin en verimli yolu olmayabilir. Eyleme geçmeden önce hislerini dinleyen kişi ol. Daha kuvvetli sonuçlar için insanlarla güçlerini birleştir.Son zamanlarda çalıştığınız şirkette bazı güçlüklerle karşılaşmış olabilirsiniz. Çalışanların huzurunu kaçıran kurumsal değişimler ya da birleşmeler olabilir. Bu durumların bilincinde olmalısınız, ancak paniğe kapılmayın. Vaat ettiğiniz başarıya ve istikrarınıza dair olumlu tepkiler alabilirsiniz. Muhtemelen yerinizi koruyabilecek ve fırtınalara göğüs gereceksiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün sıcak ve yardımsever yönünüzü ortaya koymanın tam zamanı. Genellikle dikkati üzerinize çekmekten hoşlanmıyorsunuz, hatta biraz utangaç olduğunuz bile söylenebilir. Ancak bugün içinizden sosyalleşmek, iletişim kurmak ve başkalarına ilgi göstermek gelebilir. İnsanları çekeceksiniz ve sizinle olmaktan keyif alacaklar. Arkadaşlarınızla öğle yemeğine çıkmaya ya da akşam bir yerde toplanıp başarınızı kutlamaya ne dersiniz?

29 Mart 2020, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Çalıştığınızyerinden biri bugün size karşı duygularını açıklayabilir. İlk başta bu sizi rahatsız edebilir çünkü bu kişiye daha önce başka bir gözle bakmamıştınız. Düşünün, anlaşıp anlaşamayacağınızı gözden geçirin. Kaybedeceğiniz bir şey yok.

29 Mart 2020, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Karşılaştığın davranışların tamamen senin üzerine olduğunu düşünebilirsin. Ancak soğukkanlı olduğun takdirde gıpta edilecek davranışlar sergileyeceğini sen de biliyorsun. Hafta içinde yaşadığın yoğunluk aileni özlediğini ve onlara pek zaman ayıramadığını sana düşündürebilir. İlişkisi olmayan bir Kova burcuysan uzun zamandır açılamadığın kişiye duygularını ifade etme cesareti topluyorsun.

29 Mart 2020, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Evde kaldığınız bugünlerde aile ilişkilerinde bazı durumlar hoşuna gitmeyebilir. Burada bazı özgürlük çatışmaları yaşanabilir. Bu yüzden sizlerde ilişkilerde zorluk çıkartmak yerine daha uzlaşmacı olmalısınız.

29 Mart 2020, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ay bugün İkizler'de. Bugün sevdiklerinizle bir arada olmak ve mutlu olmak konusunda daha coşkulusunuz. Ancak duygusal alanda abartılardan uzak durmalısınız.

29 Mart 2020, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygusal açıdan vurdumduymaz görünerek partnerinizin isyan etmesine neden olabilirsiniz. Aşk hayatınızı çekilebilir kılmak için bilinçli çaba göstermeniz gerekiyor.

29 Mart 2020, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde iletişim sorunlarına, kopukluklarına biraz daha dikkat etmeniz gerekebilir. Akşam saatleri yaklaşırken ev ve ailenize ilişkin konularla ilgilenmeniz gerekebilir. Ailenizin yakınlığıyla kendinizi daha iyi hissedebilirsiniz.

28 Mart 2020, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Son günlerde ekstra mesai yapıp aynı zamanda da akşamları arkadaşlarınızla görüşmekten geri kalmıyordunuz. Artık biraz evde dinlenme zamanı, yoksa sağlığınızla ilgili büyük sorunlar yaşayabilirsiniz.

29 Mart 2020, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın İkizler burcundaki seyahati romantik konuları ön plana çıkarıyor. Hayattan keyif almaya odaklanacağınız bugünü eğlenceli aktivitelerle değerlendirebilirsiniz.Partnerinizle ve çocuklarınızla keyifli zaman geçirmek için uygun bir gün olacak. Hobilerinizle ilgilenmek sizi mutlu edecektir.

29 Mart 2020, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İletişimci yönünüzün aniden köreleceği bir gün geçirmeniz mümkündür. Kendinizi dış dünyadan soyutlayarak yalnız başınıza kalabilir, işlerinizi bile gizliden gizliye yürütmeye başlayabilirsiniz. İnsanların sizi kabuğunuzdan çıkarmaları zor olabilir.

29 Mart 2020, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bir süredir yakalamak istediğiniz disiplini bugünden itibaren arkadaşlarınızın desteği ile yakalayabilirsiniz. Derinden derinden gösterdiğiniz çabanın karşılığını almaya başlayacaksınız. Belki kendinize göre büyük adımlar atmıyorsunuz, siz daha girişken olabilirsiniz, yine de emek veriyorsunuz. Her emek bir gün karşılığını bulur. 

29 Mart 2020, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Kova; son günlerde evden dışarı çıkmaya fırsat bulamamış olabilirsin; ancak bugün biraz daha sosyalleşmek veya keyiflerine zaman ayırmak isteyebilirsin. Sevdiklerinle ve çocuklarla vakit geçirebilir; eğitici ve seni geliştiren hobilere yönelebilirsin. Seni mutlu edecek uğraşların arayışında olabilirsin.

29 Mart 2020, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 54' 55" R
Ay
Başak
29° 19' 27"
Merkür
Boğa
03° 27' 25"
Venüs
Boğa
23° 15' 46"
Mars
Koç
13° 34' 57"
Jüpiter
Boğa
28° 12' 39"
Satürn
Balık
17° 58' 38"
Uranüs
Boğa
23° 23' 36"
Neptün
Balık
29° 23' 37"
Plüton
Kova
02° 02' 51"
Chiron
Koç
21° 37' 36"
Lilith
Başak
25° 20' 35"
True Node
Koç
14° 55' 45"
Son Güncelleme : 18/05/2024 12:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>