Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Sakarlıklar Sorun Yaratabilir Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Eylül 2020, Perşembe

Aşk 70%
Para 100%
Sağlık 40%

Bugün elinize kalem alıp anılarınızı yazmalısınız. Duygularınız ve hisleriniz şu anda çok canlı ve ulaşılabilir olduğu için yazıklarınızdan sürükleyici bir kitap çıkabilir. Şu anda terapiye katılmış ya da yeni bir aşka başlamış olanlarınız için, bugün saf duygular yaşamak için uygun bir gün olacak.

İşinize yönelik tutumunuzda iki ana eğilim tespit edilebilir. Bir yandan, yeni emellerin zenginliğine ve özgürlüğünüze karşı doymayan bir iştahınız var. Fakat öte yandan, çok fazla risk almanız halinde oluşabilecek maddi sıkıntıların acımasızlığının farkındasınız. Görünüşe göre, günümüzde iyi keşfedebileceğiniz gibi, özgürlüğün bir bedeli vardır. Ani hareketlerden kaçının.

Telefon, belgesel veya internet aracılığıyla tuhaf ve ilginç bilgilere ulaşabilirsiniz. Bu bilgiler size etkileyici gelebilir fakat bunlar daha önce duyduğunuz türden şeyler değil. Bir yerden sonra, çıkıp yakınlarda bir yürüyüş yapmaya ve komşularınıza merhaba demeye karar verebilirsiniz, fakat bu kişiler çok da görmek isteyeceğiniz kişiler olmayabilir. Günün tadını çıkarın!

Bazen insanların ağzından aslında öyle demek istemedikleri şeyler çıkıyor. Bugün başkalarının fikirlerini çok takmamalısın. Sana yakın birisi bir konu hakkında olumsuz yorumlar yapabilir ama bu modun geçici olduğunu bil. Yarın itibariyle, fikirleri değişecek! O yüzden anlamsız tartışmalardan ve üzücü çatışmalardan kaçın. Biraz mesafeli bir yaklaşım ve sessizce yapılan bir gözlem seni kurtarır.Bugün bazı güçlü, sezgisel anlar yaşayabilirsiniz. Her zaman biraz psişik biriydiniz fakat bazen zihniniz başka şeylerle perdelenmiş oluyor. Bugün kendinize biraz vakit ayırmak isteyebilirsiniz. Meditasyon yapmak, dua etmek ya da günlük yazmak isteyebilirsiniz. Hayatınızı başka bir biçimde sürdürebilmek üzerine aydınlanmalar yaşayabilirsiniz. Mevcut enerjiler sizi yüksek bir huzura yönlendiriyor, bırakın sizi sarmalasınlar.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Son günlerde zaman sizin için su gibi akıyor. Öyleki sanki gün yeni başlamış ve hemen geceyarısı olmuş gibi görünüyor. Bir süredir tamamlamanız gereken bütün işleri halletmekte zorlanıyorsunuz. Bugün muhtemelen kendi hayatınız üzerindeki kontrolü kaybetmiş gibi hissettiğiniz için bu ihmal edilmiş görevlerden bir kısmı sizi kızdıracak. Tek yapmanız gereken, işlerin istediğinizden daha uzun sürmesini kabul etmek ve sabırlı olmak.

3 Eylül 2020, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugünhayatında, kariyerinizde ve mesleğinizde ilerleme kaydedebilir; bu konularla ilgili yeni planlamalar içinde olabilirsiniz. Özgüveni korumalı,hayatında yeteneklerinizi ortaya çıkarmalısınız.

3 Eylül 2020, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Öğleden sonra ayın dağınıklığı telefon trafiğinde büyük dedikoduları da öğrenmene neden olacak. Küçük sakatlanmalar ve aksaklıklar söz konusu olabilir. Yaralanmak istemiyorsan gözlerini dört aç. Etrafında, gizli kapaklı işlerin döndüğünden şüphelenebilirsin. Gizli dosyaların saçıldığına şahit olabilirsin.

3 Eylül 2020, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Gizli olaylar ve sansasyonel gerçek yüzleşmelerle gününüz oldukça aktif geçebilir. Sakince davranışlar sergileyerek olayları açığa kavuşturmaya çalışmalısınız. Ruhunuza iyi gelebilecek bir ilişki başlamak üzere olabilirsiniz. Aşk sizinle özgür olacaktır. Ekonomik harcamalarınıza dikkat etmelisiniz.

3 Eylül 2020, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Parasal konularla ilgili dalgalanmalar gündeminizi etkileyebilir. Kişisel yeteneklerinizi kullanmanız gereken işlerle uğraşabilirsiniz. Maddi kaynaklarınızla ilgili yeni kararlar alabilirsiniz. İş hayatınızdaki mücadele etmeniz gereken olaylarla karşılaşabilirsiniz. Cesaretiniz tüm olayların üstesinden gelmenize yardımcı olacaktır.

3 Eylül 2020, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Ortada kalmak için elinizden geleni yapsanız da gün sonunda stresiniz sizi ciddi anlamda kavga çıkartmaya yönlendirebilir, sakin olmaya çalışın.

3 Eylül 2020, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Dolunayın ardından kaynaklarınızı geliştirmekle ilgili pek çok düşünceniz olabilir. Yeteneklerinizi daha iyi değerlendirmek isteyebilirsiniz. Maddi konulara daha fazla kafa yorabilirsiniz.

3 Eylül 2020, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün yapmayı planladığınız birgörüşmesi varsa iyi geçeceğinden emin olabilirsiniz! Pozitif enerjiniz ve çalışkanlığınız sayesinde işi sizden başkasına veremeyecekler.

3 Eylül 2020, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Dün gerçekleşen Dolunay'ın ardından, Ay Balık burcundaki seyahatine devam ediyor. Gelirler, giderler ve bütçe yönetimiyle ilgili konular gündeminizi meşgul edecektir. Mars ile Venüs arasındaki sert etkileşim yakın ilişkilerinizde yaşanabilecek gerginliklere işaret ediyor. Birlikte çalıştığınız kişilerle kurduğunuz ilişkilere ekstra dikkat etmelisiniz.

3 Eylül 2020, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Katılacağınız bir arkadaş toplantısında çok eğlenecek ve uzun zamandır birlikte olmadığınız arkadaşlarınızla birlikte olma fırsatı yakalayacaksınız. Bugünlerde yaşamınıza yeni birisi girebilir. Yalnız bu insan sizin gibi otoriter ve bağımsızlığına düşkün.

3 Eylül 2020, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partneriniz, sizden önemli bir konu hakkında cevap vermenizi bekliyor. Finansal durumunuzu düzeltmek için, ihtiyacınız olmayan şeylere para harcamayın. Tanımadığınız insanlar hakkında ön yargılı davranmamaya özen gösterin.

3 Eylül 2020, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgiliniz için kapanmış olan bir konu, sizin için hala anlamını taşıyor. Üzerinden uzun zaman geçmiş olan bu olayı bugün yine gündeme getirebilir ve bu yüzden eleştirilebilirsiniz. İş yaşantınızdaki belirsizlikler, sizi haklı olarak yeniarayışlarına yöneltiyor. Karmaşık bir konuda birkaç kişi, sizin sergileyeceğiniz tutuma göre davranış gösterecekler. Bu nedenle tavrınız önemli. Bazı masraflar yüzünden bütçenizdeki delik bir süre daha açık kalacak

3 Eylül 2020, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 35' 02" R
Ay
Terazi
07° 32' 49"
Merkür
Boğa
04° 24' 23"
Venüs
Boğa
24° 07' 01"
Mars
Koç
14° 06' 38"
Jüpiter
Boğa
28° 22' 28"
Satürn
Balık
18° 01' 22"
Uranüs
Boğa
23° 26' 01"
Neptün
Balık
29° 24' 34"
Plüton
Kova
02° 02' 32"
Chiron
Koç
21° 39' 41"
Lilith
Başak
25° 25' 12"
True Node
Koç
14° 56' 31"
Son Güncelleme : 19/05/2024 04:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>