Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Kalbinin sesini dinliyorsun! Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Ağustos 2019, Cuma

Aşk 20%
Para 20%
Sağlık 40%

Bugün duygularınız konusunda cesaretiniz var, her zamankinden daha özgüvenli hissedebilir, kendiniz için ayağa kalkma cesaretinde bulunabilir ve bunları duyması gereken insanlar için bir şeyler söyleyebilirsiniz. Son zamanlarda aşk ve romantizm hayatınızda tartışmalar ve anlaşmazlıklar yaşanmış olması muhtemel ancak bugünün sakin ve dingin enerjisi sayesinde bu olumsuzluklar sona erecek. Belki de neden gerginlik yaşandığına dair kafanızda biraz daha fikir oluştu. Bunu tartışma yaşadığınız kişi ile paylaşmayı unutmayın.

Kendiniz için mağazada harika bir gün geçirin! Bugünyerinde bir uyum içerisinde ilerlemek için mükemmel koşullarla karşılaşacaksınız. Ayrıca, diğer insanlarla müzakerelerinizde güçlü yanlarınızın neler olduğunu anlamak veya karakterinizin daha güçlü yönlerini not etmek için iyi bir gün. Risk almak ve geleceğe bakmak konusunda kendinize izin verebilirsiniz ...

Etrafınızdakilere yeni bir yakınlık duygusu hissetmenizle bugün özellikle mutlu olabilirsiniz. İş ve maddi hayatınız gayet yolunda gidiyor ve geleceğiniz parlak gözüküyor. Gelecekte denemek isteyeceğiniz projelere yönelebilirsiniz, bu da hevesinizi arttırabilir. Fikirler daha da hızlı ve daha fazla sıklıkla gelecek gibi görünüyor. Gününüz güzel olsun.

Zihinsel açıdan bir engelle karşılaşabileceğin bir gün. Her nedense işleri istediğin gibi kolay şekilde ilerletemediğini düşünebilirsin. Kilit nokta ise, geleneksel olmayan yöntemler benimsemek ve biraz ağırdan almak. Adeta diken üstündesin. Direkt ayağa kalkıp harekete geçmen senin için en iyisi olacaktır. Ne kadar uzun süre oturursan o kadar çok acı çekersin.Hayatınızın kimsenin ilgisini çekemeyecek kadar sıkıcı olduğunu düşünebilirsiniz. Kendinize acıma tuzağına düşüp hayatınızda yeterince heyecan olmadığı ve asla olmayacağı fikrine kapılmayın. Bugünlerde yaşayabileceğiniz her türlü mağduriyet hissinin üstesinden gelebilecek güçte olduğunuza inanın. Duygularınızı dürüstçe paylaşabileceğiniz bir manevi destek grubuna katılmayı düşünebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün dönüşüm için harika bir gün ve eylemleriniz normalden daha derin ve anlamlı. Okunuzun nereyi hedef gösterdiğine dikkat edin çünkü bunun ucu bugün fazladan acı verebilir. İnsanlar seni yanlış bir şekilde ovuştuyor olabilir, kendini sıcak bir tabakta bir su tenceresi gibi hissettiriyor olabilir. Sıcaklık yükseliyor ve kapak havaya uçmak üzere olabilir. Kapak uçtuğunda kimseye vurmadığından emin ol.

30 Ağustos 2019, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Boşluktaki Ay, saat 02:57 itibariyle Başak burcuna geçiyor. Günün kalanında olumlu etkiler bitmiyor. Başak burcunda 13:37'de 6 derecede yeniay oluşuyor. Yeniay maddi durumunuzdaki düzelmeleri daha da destekleyecek. Kredi başvurunuzla veya ödemelerinizle ilgili yapılandırma talepleriniz onaylanabilir. Yeniayın ayrıntılı etkilerini okumak için tıklayabilirsiniz.

30 Ağustos 2019, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kalbinin sesini dinliyorsun!Bugün toprak burcunda Süper Ay gerçekleşiyor. Çalışma ortamın, zarafetini yansıtsın isteyecek ve ona göre düzenlemeler yapacaksın. Kendini toparlamak adına çevrendeki insanlarla arana mesafe koyabilirsin. Kalbinin sesine bugünlerde kulak tıkaman imkânsız! Seni bilen bilir, birine ilgi duysan bile bunu saklamak için adeta o kişi hiç yokmuş gibi davranabilirsin bile. Fakat bugün farklı… Eğer kalbi boş olan bir Kova burcuysan, bugün kalabalıklara karış ve yeni insanlarla tanış. Farklı yaşam tarzı olan biri dikkatini çekebilir. Ailende, kafası epey karışık bir yakınının yardımına ihtiyacı olabilir.

30 Ağustos 2019, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Beklenmedik olaylar veya kişilerle karşı karşıya gelebilirsiniz. Fevri davranışlardan uzak durmalı ve olaylara empati ile yaklaşmalısınız.

30 Ağustos 2019, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İlgilendiğiniz konularda krizler yaşanabilir. Ortaklı para durumları gündeme gelebilir. Duygusal yönden bağlayıcı koşullar var. İşlerinizi planlamanız ve detaylandırmanız gerekebilir ve bu düzenleme size büyük kolaylık getirecektir. Akşam saatlerinde geleceğin belirsizliği sizi duygu ve düşünce karmaşıklığına sürükleyebilir.

30 Ağustos 2019, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Ticaret ile ilgilenen Kova'lar işlerindeki artışı görerek başarılı olmak adına heveslenebilirler. Tutumunuzu hırsa dönüşmeyecek şekilde dengeleyin

30 Ağustos 2019, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün gerçekleşen yeni ay ortak maddi konularda, para vekonularında yeni başlangıçları müjdeleyebilir. Ortak bir işe girişebilirsiniz ya da mevcuthayatınızda yepyeni bir dönemi kucaklayabilirsiniz. Güçlü kişiler gayret ve çabalarınızı perçinleyebilir ve sizi de güçlü, mücadeleci kılabilir.

30 Ağustos 2019, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Eşinizle ya da sevgilinizle ateşli bir tartışma yaşayabilirsiniz. İkinizin de biraz kendinizle ilgilenmeniz ve kendi ilgi alanlarınıza vakit ayırmanız gereken bir dönem. Hem böylece aranızdaki tartışma siz fark etmeden soğuyacaktır.

30 Ağustos 2019, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

14 Eylül'e kadar Başak burcuna geçen Merkür, sizin ortak kazançlardan gelir artışı elde etmenizi sağlar.Partnerinizin kazancında çoğalma olur. İş ilişkileri gelişme gösterir. Size de ortaklık teklif edilebilir. Alacak verecek dengesini iyi kurarsınız. Banka kredileri için bugünden bir plan yapmaya bakın. Finansal konularda sorunlar çözüme kavuşur.

30 Ağustos 2019, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hareketli bir gün sizi bekliyor. Kısa yolculuklar, görüşmeler yapabilirsiniz. Akşam saatlerinde duygusal tepkiler vermeye daha açık olabilirsiniz. Ancak yanlış anlamalara karşı dikkatli olmalısınız, sözleriniz beklemediğiniz şekilde algılanabilir, beklemediğiniz karşılıklar görebilirsiniz.

30 Ağustos 2019, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kova burcu sosyal çevrenizi yeniden yapılandırabilirsiniz. Yakın arkadaşlıklarınız giderek değerli hale geliyor ve büyüyor. Sürpriz gelişmeler, yüzünüzü güldürecek haberler, daha iyi hissetmenizi sağlayacak olaylar söz konusu olabilir. Güzel günler geçiriyorsunuz ve tatil boyunca da güzel zamanlar geçireceksiniz.

30 Ağustos 2019, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Kova; ortak kaynaklarını arttırma yönünde beklenmedikbirlikleri yapabilirsin. Geçmiş hatalarını tekrarlamamak ve kriz yaşamamak adına konu ve koşullara daha realist yaklaşabilir, biraz titiz ve hesapçı davranabilirsin. Öngöremediğin olaylar özveri sınırını zorlasa da sonuçları seni tatmin edecek.

30 Ağustos 2019, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 43' 17" R
Ay
Başak
26° 56' 43"
Merkür
Boğa
03° 11' 07"
Venüs
Boğa
23° 00' 55"
Mars
Koç
13° 25' 45"
Jüpiter
Boğa
28° 09' 48"
Satürn
Balık
17° 57' 50"
Uranüs
Boğa
23° 22' 54"
Neptün
Balık
29° 23' 20"
Plüton
Kova
02° 02' 56"
Chiron
Koç
21° 36' 60"
Lilith
Başak
25° 19' 15"
True Node
Koç
14° 55' 28"
Son Güncelleme : 18/05/2024 07:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>