Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Dürüst Bir Yapıdasın Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

31 Aralık 2020, Perşembe

Aşk 10%
Para 10%
Sağlık 20%

Çok uzaklardan aldığınız bilgiler, konu hakkında daha fazla bilgi edinme tutkunuzu arttırabilir. Yeni bilgilerinizi, bir ortakla giriştiğiniz projenizde kullanmak isteyebilirsiniz. Şu anda son derece sezgiselsiniz, bu yüzden eğer karar vermeniz gerekiyorsa kesinlikle kalbinizi dinlemelisiniz. Telepatik yeteneklerinizi de geliştirebileceğiniz bir gün olacak!

Bir görevi yerine getirmek için gerekli olan süreçler hakkındaki tüm felsefi varsayımlar ve retorik ifadeler, bu günün gerektirdiği sıkıcı çalışma saatlerinin üstünü örtmeyecek. Ne yazık ki, bugünün gezegensel açıları size biraz kaba bir uyanış sunuyor. Ancak işiniz, kişisel memnuniyetinize göre hızla ilerledikçe, bugünü ödüllendirici bulacaksınız.

Belli projeler için ihtiyacınız olan olgular güvenilmez olabilir. İster kitap, ister websitesi isterseniz de gazeteye bakın, her şekilde ilginç şeylere rastlayacaksınız fakat bunlar tam olarak aradığınız şeyler değil. Eğer bu görev çok acil değilse, bir iki gün ara vermeniz iyi olabilir. Yoksa, bulunması imkansız gibi görünen şeyi aramada çok fazla zaman harcayacaksınız.

Bugün başkalarının sosyal ruh halleri tarafından etkilenebilirsin. Arkadaşların seni bazı grup aktivitelerine dahil etmeye çalışacaktır. Bir spor musabakasına gidebilirsiniz. Arkadaşlarınla vakit geçirmekten keyif alacak gibi duruyorsun. Çevrendekilerin enerjileri tarafından desteklenebilirsin. Kendini ana kaptır ve kaygılarını unut gitsin. 'Arkadaş terapisi'ne kendini bırak!Muhtemelen bugün geçmişte yaptığınız bir şeyin pişmanlığını yaşayabilirsiniz. Ama bir şekilde durum şu an epey farklı görünüyor. Bir mola verin ve geçmişte yaşanan bir şeyin suçunu bugün hissetmekten vazgeçin. Bu konuda diğer insanların fikirleri yalnızca "onların fikirleri"dir. Bu fikirlerin, sizin bu durumu değerlendirme biçiminiz üzerinde hiçbir etkisi olmamalıdır.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün biraz plan yapmanın tam zamanı. Yapmak ve başarmak istediğiniz şeyleri düşünmek için düzenli olarak zaman ayırmak, hayatınızın kontrolünüz altında olduğunu hissetmek açısından çok önemli. Somut bir plan olmadan hedeflerinize ulaşmak imkansız olabilir. Plansız nasıl ev inşa edilemezse hayat da inşa edilemez.

31 Aralık 2020, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün gün içinde bir koşturmaca içerisinde olabilir, zaman zaman gerilebilir, zaman zaman ısrarcı ve takıntılı tavırlar sergileyebilirsiniz. Gün içinde rahatlamaya ve negatif enerjilerden uzaklaşmaya çalışmalı. İş ilişkileri ön planda olabilir.

31 Aralık 2020, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yapmacık tavırlar sergilemek yerine her zaman kendin olmayı tercih ettin. Bu davranışının faydasını görebilirisin. İlişkisi olmayan bir Kova burcuysan çevrende dürüstlüğünden etkilenen biri olabilir. Ona karşı sende duygularını açık edebilirsin. Kişisel gelişimine daha çok önem verebilirsin.

31 Aralık 2020, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Geçmiş ilişkinizle ilgili aldığınız duyumlar size bazı sorgulamalar yaptırabilir. Doğruyu yanlışı ayırt ettikten sonra yeni bir sürece doğru ilerlerken yanınıza kimleri, neleri götüreceğinizi de belirlemiş olacaksınızdır.

31 Aralık 2020, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatınızdaki sorumluluklarınızla ilgileneceğiniz bir gündesiniz. İlgilendiğiniz işlerinizdeki engelleri açmak için kendinizi yorabilirsiniz. Sağlıkla ilgili sıkıntılarınızı göz ardı etmeyin. Beraber çalıştığınız insanların dertlerine ortak olacağınız zamanlar var. Öğle saatlerinde sürprizlerle karşılaşabilirsiniz. Ani değişiklikler olabilir.

31 Aralık 2020, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aile ilişkilerinde beklediğiniz pozitif adım hayatınızda bugün belirebilir. Aile üyeleri ile arası bozuk olan Terazi'ler barışma yaşayabilirler.

31 Aralık 2020, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün meydana gelen dolunayla birlikte çalışma ortamınız ve gündelik yaşamınıza ilişkin farkındalıklar söz konusu olabilir. Düzen, temizlik, sağlık, şifa konularında yaşamınızı etkileyebilecek yeni kararlar alabilirsiniz.

31 Aralık 2020, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Herkese eşit ilgi gösterdiğinizden emin olun, böylece işler daha iyi gidecektir. Özellikle çocukların birbirini kıskanmasını istemezsiniz.

31 Aralık 2020, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İyi bir dönemdesiniz. Sorunlarınızın, kendi içinde çözüldüğünü göreceksiniz. Güvendiğinizi kişilerle yapacağınızbirliği rahatlamanıza neden olacak. Yaşantınızla ilgili sorunların üstesinden kolay bir şekilde geleceksiniz.

31 Aralık 2020, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Merkür'ün burç değiştirmesiyle birlikte mistik ve spiritüel konulara merakınız artabilir. Bu konularla ilgili kişilerle bir araya gelebilirsiniz. Sessizlik, sakinlik arayışınız artabilir, zihninizi dinlendirip yatıştırmak için güzel bir dönem olabilir.

31 Aralık 2020, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

İlişkinizi mantıklı bir şekilde yönettiğinizden emin olun. İş yerinizdeki arkadaşlarınız sahip olduğunuz başarıları kıskanıyor olabilir. Bugünkü enerjinizi en iyi şekilde değerlendirmeye çalışın ve hayata pozitif bakın.

31 Aralık 2020, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, yatırımlar konusunda aklınız karışık. Bazı sorunlarınızı gözden geçirecek ve bütçenizi yeniden ayarlamak isteyeceksiniz. Harcamalarınızı kısıtlamak zorundasınız. Aklınıza taktığınız her şeyi yaşama geçirme konusunda acele ediyorsunuz. Başkalarının işinize karışmasından hoşlanmadığınız bir gün.

31 Aralık 2020, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
00° 20' 28" R
Ay
Terazi
29° 27' 37" R
Merkür
Boğa
06° 59' 47"
Venüs
Boğa
26° 21' 46"
Mars
Koç
15° 29' 52"
Jüpiter
Boğa
28° 48' 19"
Satürn
Balık
18° 08' 21"
Uranüs
Boğa
23° 32' 21"
Neptün
Balık
29° 27' 01"
Plüton
Kova
02° 01' 40"
Chiron
Koç
21° 45' 04"
Lilith
Başak
25° 37' 21"
True Node
Koç
14° 55' 34"
Son Güncelleme : 21/05/2024 00:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>