Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Haziran 2019, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Kapris yaptığının kendisi de farkında gibi. Sabrınızı test eden tavırlar sizi zaman, zaman yorabiliyor. Aklınızdan geçen sürprizi yapmaktan vazgeçmemelisiniz. Onu kırmaktan çekiniyorsunuz, o halde biraz daha sabır.

Başarınızda şansın payı çok büyük. Şanslı döneminiz bir süre daha devam edecek. Karşılıklı bir memnuniyet gözleniyor. Kısa vadede herhangi birproblemi görülmüyor.

Bugün yine gereksiz harcamalar yapabilirsiniz. Bu konudaki uyarılara kulak asın. Kendinize verdiğiniz sözü tutamıyorsunuz. Bütçenizin üzerinde harcamayı alışkanlık haline getirmemelisiniz.

Hiç ummadığınız biri şu günlerde size hayranlığını dile getirebilir. Aklınızdan hiç geçmeyen bu yakınlaşmaya hazır olun.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Birçok özelliğinizle benzeştiğiniz biriyle geleceğe yönelik planlarınız var. Bazı sorumluluklarınızın bu kafa birliği içinde sekteye uğradığı düşünülüyor. Bugünlerde, zihninizi meşgul eden düşüncelerin bir kısmı zorlama alınmış kararlara dönüşebilir. Bu düşünceleri birlikte paylaştığınız insanların heyecanlarının etkisinde kalmış gibisiniz.

4 Haziran 2019, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, bugünün genelinde İkizler burcunda ilerliyor. Yine aşk hayatınızın öne çıkacağı bir gündesiniz. Ani çıkışlar yapmazsanız sevdiğinizle beraber güzel bir gün geçirebilirsiniz. Ay ve Merkür kavuşumu da akşam saatlerinde çocuğunuzla ilgili haberler getirebilir. Ay, 18:41-19:16 aralığında boşlukta olacak. 19:16'da ise Yengeç burcuna geçiyor. Merkür Yengeç burcuna bugün itibariyle geçiş yapıyor. 27 Haziran'a kadar çalıştığınız ofiste işinizle alakalı haberler alabilirsiniz. Bir terfi haberiyle karşılaşabilirsiniz. Sağlığınızla ilgili bir test sonucu da bu dönem sonuçlanabilir.

4 Haziran 2019, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sorunlar çözüme kavuşuyor!Uzun zamandır çözemediğin sorunların sonuca kavuşması içini rahatlatacak. Bugün aldığın güzel haberleri kimseyle paylaşmak istemeyebilirsin ve emin ol bu konuda çok da haklısın. Evliysen, eşinle beraber yeni bir bütçe planlamasına gidebilirsin. Geçmişe yönelik bazı maddi paylaşımlar üzerinden de belli sorunlar yaşayabilirsin... Borç para almak ya da borç vermek konusunda, kime güveneceğine iyice düşünmeden karar verme. Geçmişten kalan alacaklarınla ilgili olumlu gelişmeler duymak keyfini yerine getirecektir. Ailenle aranda ne zamandır süregelen sıkıntılar varsa, tüm bu sorunların son bulması için yapıcı gelişmeler yaşanabilir. Can ciğer olduğun dostlarınla aran açılırken bir yandan eski arkadaşlarının tekrardan hayatına girmesi seni şaşırtacak.

4 Haziran 2019, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çevrenizdeki ilişkilerinizi düzene soktuğunuz ve daha uzlaşmacı olmayı seçtiğiniz bir gündesiniz. Haklılık ve haksızlık gibi konularını bugün fazla sorgulamayınız.

4 Haziran 2019, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kendinizi ifade etmek isteyeceğiniz, iletişimi bol bir gün sizi bekliyor. Zihninizin hızına siz bile yetişemeyebilirsiniz. Sabah saatlerinde cömert davranacağınız zamanlar var, harcamalarınızda dikkatli olmalısınız. Çocuklarınızla zaman geçirmek size iyi gelebilir. Risk alacağınız konularda uygun imkanlar var. Aşkta kısıtlayıcı durumlar oluşabilir

4 Haziran 2019, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Platonik aşk konularında çekingen ve ürkek davranıyor olabilirsiniz. Biraz girişken olmanız yeterli olacak, sevdiğiniz kişi sohbetinize çekilecektir.

4 Haziran 2019, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kova; uzun yorucu ve mücadele dolu çalışmalarının ardından kendine ayıracağın keyifli molalarla çifte bayram yapabilirsin. Bu ara maddi manevi ve emeklerinle ilgili değerlerini önemseyebilirsin. Bugün karşındaki insan için yapacağın fedakârlık seni zorlayabilir. Keyfi harcamalar yapmaktan çekinmediğin bir gün.

4 Haziran 2019, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bilinçaltınızın size oyun oynadığınız bir gündesiniz, aman dikkat! Kafanız karışık olduğu için iletişim kurmakta ve kendinizi ifade etmekte zorluk çekebilirsiniz. Ama farkındalık kazanıp sakince kendinizi ifade ederseniz, derin ilişkiler kurabileceksiniz.

4 Haziran 2019, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

2 Ağustos'a kadar Yengeç burcuna yerleşen iletişim gezegeni Merkür, rutin hayatınıza hareket getirecek. Mesai arkadaşlarınızla yardımlaşabilir, birbirinizin ihtiyaçları için çözümler üretebilirsiniz. Hayalinizdeki ofise taşınmak bu dönemde mümkün. Ya da yeni birprojesine karar verirsiniz. Bayram alışverişinizi bugün A'dan Z'ye tamamlayabilirsiniz.

4 Haziran 2019, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yaratıcı bir gün. Yeni bir konuya el atarak başarılı ve zevkli bir çalışma yapabileceksiniz. Patronunuz da sizden uzun zamandır böyle bir atak bekliyordu. Candan dostlarınızdan yardım istemeyi unutmayın. Onlar buna hazır. İyi günler başlıyor.

4 Haziran 2019, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
17° 45' 28" R
Ay
Boğa
13° 53' 09" R
Merkür
Koç
21° 40' 11"
Venüs
Boğa
10° 18' 55"
Mars
Koç
05° 32' 36"
Jüpiter
Boğa
25° 43' 47"
Satürn
Balık
17° 12' 36"
Uranüs
Boğa
22° 46' 57"
Neptün
Balık
29° 07' 35"
Plüton
Kova
02° 05' 52"
Chiron
Koç
21° 04' 39"
Lilith
Başak
24° 10' 35"
True Node
Koç
15° 21' 59"
Son Güncelleme : 07/05/2024 23:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>