Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Öne Çıkıyorsun Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Haziran 2021, Cuma

Aşk 70%
Para 40%
Sağlık 50%

Her bir adım attığınızda, şans ve mutluluk yanınızda olacak, bu yüzden her detaya takılmayın. Bu, ne yapmanız gerektiğini öğrenme amaçlı bir şeyleri ekstradan düşünmek için harika bir gün. Yapmanız gereken şeylerin listesine hayatınızdaki dengeyi korumaya yardımcı olacak eğlenceli etkinlikleri eklediğinizden emin olun.

Bugün aynaya bakın ve kendinize gülümseyin. Gerçek ruhunuzla bağlantı kurun ve üzerinizdeki depresyon bulutunu temizleyin. Bu üzüntü size ait değil, onu çok uzaklara gönderin. Neşeli ve kaygısız bir hava var, bu enerjiyle bağlantı kurmaya çalışmalısınız. Her şeyi hafif, enerjik ve gerçekdışı tutun. Gerçeklikten kopmuş her şeyin uzmanı sizsiniz.

Gecikmeler ve yanlış anlaşılmalarla dolu can sıkıcı bir gün olabilir. Evle ilgili küçük bir problem evde tamirci beklemenize sebep olacak. Aslında sabah onu aradınız ama öğle ortasına kadar gelmedi. Bugünün çöp olduğunu düşünebilirsiniz ama onun yerine bunu avantaja dönüştürmeye ne dersiniz? Evden çıkamadığınıza göre, bunu masanızı ve elbise dolabınızı toplamak ve genel olarak evde canınızı sıkan tüm karmaşıklıktan kurtulmak için bir fırsat olarak görebilirsiniz.

Yüksek vitestesin. Sabah erken uyanmak istiyorsun ve yeni maceralara atılmayı düşünüyorsun. Bu ekstra enerjiyi iyi amaçlar doğrultusunda kullanabilirsin. Büyük projelerin üstesinden gelip gelemeyeceğine bir bak. Belki ısıtıcıyı ya da buzdolabını tamir edebilirsin. Ya da dosyalarını, belgelerini düzenleyebilirsin. Evinde her şey yerli yerinde olduğunda kendini iyi hissedeceksin.Bugün her şey evinizle ilgili olacak. Sonunda tesisatçıyı arayabilirsiniz ya da bu ev onarımlarını kendiniz yapmak için işe koyulabilirsiniz. Yeni insanlar hayatına girebilir. Aslında, akşam yemeği için davet etmek için kapınızın önünde belirebilirler bile! Bugün bekleyeceğiniz tek şey beklenmedik şeyler olacak. Elinizde ekstra yiyeceklerin olduğuna emin olun ve günün size ne getireceğini bekleyin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün spiritüel bir eğilim gösterebilirsiniz. Dindar biri olmasanız bile, hayatın anlamı üzerine kafa yorabilirsiniz. Hayatınızı doğru bir şekilde sürdürüp sürdürmediğinizi merak edebilirsiniz. Belki de şu sıralar yaşadığınız bir zorluk aklınızı karıştırıyor olabilir. Biraz rahatlamak için dua edebilir ya da meditasyon yapabilirsiniz. Bu sessiz anlarda önemli bir kavrayış yaşayabilirsiniz.

4 Haziran 2021, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün finansal konularda şans, bolluk ve bereket çalışıyor. Hediyeler alabilir ve mutlu olabilirsiniz. Kendinizi ödüllendirmek isteyebilir ve kendiniz için harcama yapabilirsiniz.

4 Haziran 2021, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çevrenin sana duyduğu güveni hissediyorsun. Sana uygun konularda öne çıkmayı, farklı performans sergilemeyi başarıyorsun. Yaşadığın maddi sıkıntılar, planlarını ertelemene neden olabilir. Bu engelleri aşmak için kendine finansal kaynaklar arayabilirsin. Kardeşin ile arandaki sorunları çözmek için ilk adımı sen atacaksın.

4 Haziran 2021, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İletişiminizdeki güçlü söylemleriniz karşı tarafın sizden etkilenmesini sebep olabilir. Size olan hayranlığını paylaşmak isteyen kişilere karşı anlayış ile yaklaşmanız sizde de bir aşkın kıvılcımlarına sebep olabilir. Bu şansı doğru değerlendirmenizi söyleyebiliriz.

4 Haziran 2021, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hareket ve iletişimin yoğun olduğu bir gündesiniz. Gün içindeki ufak tefek kazalara karşı dikkatli olmalısınız. Yakın çevrenizdeki değişiklikler gündeminizi meşgul edebilir. Gün içinde yapacağınız ticari görüşmelere özenli davranmalısınız. Uğraştığınız işlerde tamamlanma söz konusu. Sosyal konular dikkatinizi dağıtabilir.

4 Haziran 2021, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Özellikle flört aşamasında olan ikili ilişkilerde dikkatli olmalısınız ve hemen karşı cinse güven eğilimi göstermeden olayları zamana bırakmalısınız.

4 Haziran 2021, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün maddi konularda aradığınızı tam olarak bulamayabilir, ilişkilerinizde bastırılmış öfkenin yarattığı gerilim ve gizlenmiş duyguların açığa çıkması gibi durumlar yaşayabilirsiniz. Öğleden sonraki zaman diliminden gece yarısına dek, daha güçlü, moralli ve kuralları koyan taraf olabileceksiniz. Ani tavırlar göstermek yerine, ilişkilerinizde anlatmak istediklerinizi sakince paylaşmanız faydalı olacaktır.

4 Haziran 2021, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugünün genel görünümü siz için olumlu. Ev hayatınıza biraz daha karakter, ifade veya zenginlik kazandırmaya odaklanmayı bekleyebilirsiniz. Evin bir bölümünü yeniden dekore edebilir veya çocuklar için yeni boş zaman aktiviteleri bulabilirsiniz. Orijinal bir şey önermek konusunda isteksiz olmayın. Muhtemelen bundan zevk alacaklar!

4 Haziran 2021, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün, arkadaşlarınızla birlikte ortak çalışmalar içinde olmak isteyebilirsiniz. Mesleki anlamda başarınızı, çevresel destekleri olumlu bir şekilde kullanarak sağlıyorsunuz. Bugün çevrenize şüpheli bir şekilde yaklaşmanız mümkün. 

4 Haziran 2021, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yaratıcı bir gün. Yeni bir konuya el atarak başarılı ve zevkli bir çalışma yapabileceksiniz. Patronunuz da sizden uzun zamandır böyle bir atak bekliyordu. Candan dostlarınızdan yardım istemeyi unutmayın. Onlar buna hazır. İyi günler başlıyor.

4 Haziran 2021, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün yeni partner adaylarıyla tanışmak isteyeceksiniz. Kariyer planlarınızda bazı değişiklikler yapmayı düşünüyorsunuz ve çok kararlısınız. Duygusal olarak, kendinizi hiç bu kadar iyi hissetmemiştiniz.

4 Haziran 2021, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Geçmişten ders almasını bilen ender kişilerden birisiniz. Bugün, dengeli ortamları tercih ederek seviyeli sohbetlerde bulunmayı istiyorsunuz. Karşıt düşüncelerin verdiği sıkıntılar yüzündenpotansiyeliniz düşüyor ve kendinizi mutsuz hissediyorsunuz. Maddi konularda güven arayışınız sürüyor ve beklemekten sıkıldınız.

4 Haziran 2021, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
20° 18' 38" R
Ay
İkizler
21° 17' 28" R
Merkür
Koç
24° 07' 54"
Venüs
Boğa
13° 33' 52"
Mars
Koç
07° 33' 59"
Jüpiter
Boğa
26° 21' 04"
Satürn
Balık
17° 24' 57"
Uranüs
Boğa
22° 56' 08"
Neptün
Balık
29° 11' 52"
Plüton
Kova
02° 05' 24"
Chiron
Koç
21° 13' 09"
Lilith
Başak
24° 28' 09"
True Node
Koç
15° 09' 46"
Son Güncelleme : 10/05/2024 14:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>