Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Mayıs 2019, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duyguların sorgulanabileceği zorlama bir sürece girmek üzeresiniz. Karşılıklı olarak samimiyet beklentileriniz var. İki tarafın da, daha samimi oldukları şeklindeki yanılgılar uzlaşmayı güçleştiriyor.

Önünüzdeki engelleri tek, tek yok ediyorsunuz. Şansınız açık, ama bundan da önemlisi çok emek harcıyorsunuz. Emeğinizin karşılığını gecikmeli olarak almanız, sizi bugünlerde bazı girişimlere yöneltebilir.

Geliriniz bir çok beklentinize karşılık vermiyor olsa da tutumluluğunuzla sıkıntıları azaltabiliyorsunuz. Planladığınız bazı harcamaları bir süre daha ertelemek zorunda kalabilirsiniz.

Sağlık sorunlarını abartılı yaşayan birinin duygusal sömürüsü altına girmek üzeresiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünlerde beklenmedik birtakım ilginç gelişmeler, yeni fırsatlar getirebilir. Kendinizi yeni fikirlerin, yeni atılım niyetlerinin başında bulabilirsiniz. Sevdiğiniz dostlarla keyiflendirici ve bazı konularda da umutlandırıcı beraberlikleriniz olabilir, destek ihtiyacı duyduğunuz küçük problemleri çözebilirsiniz. Özlem çektiğiniz bir ayrılıktan sevindirici haberler var.

4 Mayıs 2019, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay'ın Boğa burcunda ilerlediği bir güne başlıyorsunuz. Bugün sizler için daha sakin geçebilir. Aslında tek istediğiniz şey huzur olacak. Ay'ın Uranüs ile kavuştuğu bugün içerisinde sadece huzur değil, sizi mutlu edecek sürpriz gelişmeler de bekliyor olacak. Ailenizle ilgili bir konuda bu sürpriz gelişmeyi yaşayabilirsiniz. Ev değiştirmekle ilgili planlarınız varsa aklınızdaki ev karşınıza çıkabilir.

4 Mayıs 2019, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sorunlara çözüm üretiyorsun!Ay, toprak burcunda hareket ediyor. Bugün devamlılığı olan sorunlarınla ilgili çözümler bulabilirsin. Gökyüzü, bir süredir kişisel görünümünde yapmak istediğin değişiklikler için harekete geçme zamanı olduğunu işaret ediyor. İçindeki dünyayı insanların anlamadığını düşünüyor olabilirsin. Bu yüzden içinde kurduğun hayatla daha çok bütünleşebilirsin ve orda yaşamaya başlayabilirsin. Çevrendekiler bu durumuna anlam veremeyebilir. Duymak istediğin sözleri duyamayabilirsin ve bu sen de bir hayal kırıklığı yaratabilir. Eğer evli bir Kova burcuysan çocuklarının gelişimi ile ilgili kurslara katılmak isteyeceksin. Dağınık giden hiçbir şeye tahammülün yok aynı şekilde işlerini toparlıyorsun ve teslim etmen gereken konuları gönül rahatlığı ile bitirebiliyorsun.

4 Mayıs 2019, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Önemlisorumluluklarınızdan kaynaklı projelerinizle detaylı bir şekilde ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Biraz da kendinize zaman ayırmayı öğrenmelisiniz.

4 Mayıs 2019, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün eve ait konular ve sizi duygusal açıdan meşgul eden konularla daha çok ilgilenebilirsiniz. Gereksiz alınganlıklara kapılmamalısınız.

4 Mayıs 2019, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bazı olayları kayıp olarak görmektense iyi tarafına odaklanmanızda fayda var. Sorumluluklarınızın bilincinde olmak sizde mükemmeliyet hissi yaratmamalı.

4 Mayıs 2019, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kova; eve, aileye, işe dair alanlarda bazı bitiş ve başlangıçlar yapmanın arifesindesin. Ayağını yere sağlam basarak ilerleyebilir, içinde bulunduğun durumu çok yönlü değerlendirerek sıfır riskle harekete geçmek isteyebilirsin. Dağılmadan ve keyfiyete düşmeden hareket etmelisin.

4 Mayıs 2019, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün önemli imkânlar var. Bir süredir iç dünyanızdaki değişimlere paralel olarak hedeflerinizde ve yakın çevrenizde yapmak istediğiniz değişimler için koşullar uygun. Değişim, yenilenme motivasyonunuz tetikleniyor. Bugün tutkuyla sarıldığınız işlerden sonuç alabilir beklenen cevaplara ulaşabilirsiniz.

4 Mayıs 2019, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Eve sevdiklerinizi davet ederek hafta sonuna adım atabilirsiniz. Para konuları sıkıntı yaratabilir. Hayatın stresi yerine güzelliklerine ve keyfine odaklanmak günün mottosu olmalıdır. Sosyal ilişkilerinizde fikir ayrılıklarıyla karşılaşabilirsiniz. Zihinsel yorgunluktan kurtulmak için papatya çayı için. Burç burç yorumları Cumartesi günlük burç yorumları para

4 Mayıs 2019, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ev yaşamınız ve akraba ilişkileriniz, gözünüzdeki önemlerini bugün itibariyle artırmaya başlayabilirler. Tamamen bu konulara odaklanabilir, aile ortamını daha uyumlu, ev yaşamınızı daha sakin kılmaya çalışabilirsiniz.

4 Mayıs 2019, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 59' 37" R
Ay
Terazi
00° 17' 04"
Merkür
Boğa
03° 34' 01"
Venüs
Boğa
23° 21' 46"
Mars
Koç
13° 38' 39"
Jüpiter
Boğa
28° 13' 47"
Satürn
Balık
17° 58' 57"
Uranüs
Boğa
23° 23' 53"
Neptün
Balık
29° 23' 43"
Plüton
Kova
02° 02' 48"
Chiron
Koç
21° 37' 51"
Lilith
Başak
25° 21' 08"
True Node
Koç
14° 55' 51"
Son Güncelleme : 18/05/2024 13:57

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>