Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Nisan 2019, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Mutlu planlarınızın önünde kötü sürprizler görünmüyor. Ama bazıları için biraz daha zaman gerekebilir. Duygu dünyanız yenilikler istiyor, onu duymakta gecikmemelisiniz.

Kararlılığınızı korumanız çok güzel. Güne yine çok enerjik başlıyorsunuz. Hafta ortasının hareketliliği ve beklemediğiniz olumlu sonuçlar hepsi birlikte sizi yenilemiş gibi.

Bırakacağınız daha inisiyatifli bir izlenim, size yönelik farklı bakışları getirebilir. Paranızın kontrolünde söz sahibi ikinci, üçüncü kişiler var gibi. Bu para ilişkisinde zarar görmeyeceksiniz.

İkili bir ilişkinizde karşı tarafa sunduğunuz krediyi belli ölçüler içinde sınırlamanızda yarar var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Son günlerde yaşadıklarınızı yakınlarınızla paylaşma ihtiyacı duyabilirsiniz. Sizi destekleyecek dostlarınız olacak. Aile bağlarınızda kopukluk endişeleri biraz kuruntu gibi, bu ilişkilerde hoşnutsuzluklar gözlenmiyor. Yakın dostluk ilişkilerinde bazı hayal kırıklıkları söz konusu. Beklenmeyen tavırların neden olacağı incinmeler, birtakım sorgulamalara kadar gidebilir.

4 Nisan 2019, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay'ın boşlukta hareketini sürdürdüğü bir günün başındasınız. Sonrasında 05:56 itibariyle Ay Koç burcuna geçiş yapıyor olacak. Artık kendinizi bulunduğunuz ortamda ön plana çıkartma vaktinin geldiğini göreceksiniz. Hangi konuda olursa olsun artık geri planda değil yeteneklerinizi, zekanızı sergilemenizin gerektiğinin farkına varacaksınız. Ay bugün Kiron ve Mars arasında oluşan açıyı devreye sokuyor. Bu güzel görünümle beraber sizi yaralayan konuların aslında iletişim kopukluğundan kaynaklandığını, kendinizi ifade ederken biraz daha yumuşak olduğunuzda her şeyin tatlıya bağlanabileceğini göreceksiniz.

4 Nisan 2019, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yapacaklarına odaklanıyorsun!Ay, ateş burcunda hareket ediyor. Sadece yapacaklarına odaklanmak isteyeceksin. Yenilikçi ruhun birden fazla alana kanalize olmanı sağlayacak. İşini hakkıyla yapanlardan biri olmaya devam edeceksin. Kendini merkeze alırken, sevdiğin insanları ihmal etmemen gerektiğini fark edeceksin. Gün içinde eşinle aranda küçük çaplı gerginlikler yaşayabilirsin. Diyaloglarında, altından kalkamayacağın sözler söylememen konusunda dikkatli olmalısın. Sanatla ilgilenen bir Kova burcuysan, yeteneklerini ve birikimlerini başka bir alanla birleştirmek isteyebilirsin. Akşamüzeri yakın arkadaşından alacağın bir haber planlarının değişmesine neden olabilir. Ev içerinde ve çalışma ortamında yeni bir düzen yaratmak adına alışverişe çıkabilirsin.

4 Nisan 2019, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kariyerinizle ilgili hesapta olmayan bazı sorunlar yaşayabilir ve bunlara kalıcı bir çözüm bulmakta zorlanabilirsiniz. Aslında şu an yaşadığınız sorunlar geçmişte üstünü örtüp pek ilgilenmediğiniz konularda olabilir.

4 Nisan 2019, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hareket ve iletişimin yoğun olduğu bir gündesiniz. Gün içindeki ufak tefek kazalara karşı dikkatli olmalısınız. Yakın çevrenizdeki değişiklikler gündeminizi meşgul edebilir. Gün içinde yapacağınız ticari görüşmelere özenli davranmalısınız. Uğraştığınız işlerde tamamlanma söz konusu. Sosyal konular dikkatinizi dağıtabilir.

4 Nisan 2019, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Öğrenmek, sosyalleşmek ve bildiklerinizi uygulayıp pratiğe dökmekle alakalı çalışmalar yapacağınız bir gün geçireceksiniz. Aktif olup zamanınızı iyi kullanın.

4 Nisan 2019, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sevgili Kova; beklenmedik yolculuk fırsatlarıyla karşılaşabilir, hemen çantanı alıp yola koyulabilirsin. Kendini ifade ederken cesur olduğun kadar agresif ve hırslı da davranarak yakınlarınla ilişkini zora sokabilirsin. Biraz sakin olabilirsen önümüzde ki günlerde yeni fırsatlarla karşılaşabilirsin.

4 Nisan 2019, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İdealist Kovalar fikirlerinizi paylaşmak için dayanılmaz bir ihtiyaç içinde olabilirsiniz. Bugün rasyonel aklın çözümleyemeyeceği durumlarda sezgilerin önemi artıror. Sabah saatlerinde olası gerginliğin güne yansımasına izin vermeyin.

4 Nisan 2019, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün Koç burcunda seyahat ediyor. Kardeş ve yakın akrabalarla aranızda aniden anlaşmazlık çıkabilir. Komşularınızla iyi geçinmeye çalışın. Hayat paylaştıkça güzel. Negatif konular ruhunuzu sıkar. Yolda tesadüfen tanıştığınız insanlarla kalıcı dostluk kurabilirsiniz. Araba yolculuklarında kazalara açık bir gün, dikkatli olmakta fayda var.

4 Nisan 2019, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Üzerinize sorumluluk almaktan hiçbir zaman çekinmiyorsunuz. Uzun süredir yaşadığınız sağlık problemlerinizi dost ve yakınlarınızın desteği sayesinde atlattınız. Yalnız günlük kontrollerinizi ihmal etmemelisiniz. İrili ufaklı paralar alacaksınız.

4 Nisan 2019, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 43' 39" R
Ay
Başak
02° 27' 49"
Merkür
Boğa
00° 29' 26"
Venüs
Boğa
20° 28' 11"
Mars
Koç
11° 51' 12"
Jüpiter
Boğa
27° 40' 30"
Satürn
Balık
17° 49' 26"
Uranüs
Boğa
23° 15' 42"
Neptün
Balık
29° 20' 24"
Plüton
Kova
02° 03' 45"
Chiron
Koç
21° 30' 43"
Lilith
Başak
25° 05' 29"
True Node
Koç
14° 52' 39"
Son Güncelleme : 16/05/2024 05:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>