Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Sabırsız Olabilirsin Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Ekim 2020, Salı

Aşk 80%
Para 50%
Sağlık 70%

Gelecek günün aşk hayatınız için yenilik tohumlarını içerdiğini bilmek mutluluk verici Bugünden itibaren, gelecek ay başkalarıyla olan ilişkilerinizde olayların nasıl geliştiğine şaşıracaksınız. Yeni insanlarla tanışmaya başladıkça işler daha karmaşık bir hal alıyor. Önümüzdeki yol, her zamankinden daha az bireysel bir yol olacak.

Kariyeriniz için bir yol ayrımında gibi hissedebilirsiniz. Son zamanlarda profesyonel gelişiminizin bir aşamasını tamamladınız ve şimdi artık yeni bir yolculuğa çıkmanın zamanı geldi. Üniversiteyi yeni bitirdiyseniz, profesyonel dünyaya girmeye çoktan hazırsınız. Zaten bir süredir çalışıyorsanız, şu anki şirketinizde bir takım değişikliklerle karşılaşabilirsiniz. Kendiniz işinizi kurmaya bile hazır olabilirsiniz. Cesur ve iddialı olun.

Bugün modunuz biraz düşük olabilir fakat böyle hissetmenizde bir neden bulamıyor ve neden böyle olduğunuzu anlamıyor olabilirsiniz. Bu durum fiziksek veya mental yorgunluktan kaynaklanıyor olabilir ya da geçmişteki bir şeye olan öfkeniz yeniden ortaya çıkıyor olabilir. Eğer ikinci durum söz konusuysa, bir şey yapmayın. Onunla başa çıkmanın en iyi yolu koşuya çıkmak veya bir aerobik kursuna yazılmak. Bu şekilde çok daha iyi hissedeceksiniz!

Darmadağın bir halde mi hissediyorsun? Bugün birbirinden farklı milyonlarca şeyi merak edebilirsin. Ailevi görevlerini üstlenecek kadar kuvvetli misin? Çekici misin? Önemli biri misin? Tabi ki bütün bu sorular kaygı yüklü hislerinin yansımaları. Endişelenme; önümüzdeki birkaç hafta daha stressiz geçecek.Günün geneli senin için pozitif olacak. Yine de ev hayatına biraz daha karakter, ifade ve zenginlik kazandırsan iyi olacak. Evin bir kısmını dekore edebilir veya çocukların için yeni hobi arayışına girebilirsin. Orijinal bir şeylere girişmekte çekingen olma; muhtemelen çocuklar bu yeni fikre bayılacak!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Dün gece olması gerekenden çok daha geç bir saatte eve dönmüş ve bu yüzden yorgun, bitkin hissediyor olabilirsiniz. Vitamin alın ve ayılmak için kahve içmeyin. Zihninizi temizlemek için temiz havada yürüyüşe çıkıp endorfin salgılayın ve enerjinizi yükseltin. Bu, normalde olduğunuz gibi bir gün geçirmenize yardımcı olacaktır. Bundan sonrası için tavsiyemiz: gece geç dönmeler alışkanlık haline gelmemeli!

6 Ekim 2020, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün iç motivasyonu koruyabilir, daha sosyal olabilir,ve özel hayatınızda görüşmeler içinde olabilirsiniz. Finansal konularda düzenlemelere gidebilir, harcamalar ve küçük yatırımlar yapabilirsiniz.

6 Ekim 2020, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş yerinde sabırsız davranışların ile dikkatleri üzerine toplayabilirsin. Öğle yemeğinde arkadaşlarının davetine katılıyorsun. Farklı bir lezzet denemek midene iyi gelmeyebilir. Riske atmamalısın. Çocukları olan bir Kova burcuysan onların fazla hareketli olması seni yoruyor olabilir.

6 Ekim 2020, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Maddi yaşantınızda harcamalarınızı duygularınıza göre yapmak sizleri biraz eksiye düşürmüş olabilir. Kısa süreli de olsa bu durum dikkat etmenizde yarar vardır. Zihniniz dalgın olabilir. Sözleşme imzalarken oldukça titiz davranmalısınız. Partnerinize yaptığı baskıdan dolayı sinirlenmiş olabilirsiniz. Empati yaparak onun duygularını da anlamaya çalışmalısınız.

6 Ekim 2020, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kendinizi ifade etmek isteyeceğiniz konularla ilgilenmek isteyebilirsiniz. Daha rahat risk alabileceğiniz bir gündesiniz. Keyif aldığınız şeyler için harcama yapabilirsiniz. Gündeminizi aşk hayatınız meşgul edebilir. Sabah saatlerinde engellendiğinizi hissedebilirsiniz. Gün içinde yoğun ve hareketli bir gündem sizi bekliyor olacak.

6 Ekim 2020, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Son zamanlarda mesleki konularda birtakım hırslarınızın artması, ilişki konusunda belirsizlikler yaşamanıza ve yaşatmanıza neden olabilir.

6 Ekim 2020, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Finansal durumunuz krediler, ortak gelirler, primler, burs, nafaka gibi parasal konular ve aşk hayatınızda fırsatlarla karşılaşabileceğiniz bu pozitif etkili günde, enerjinizi spora, işlerinizin tanıtımına yönlendirebilir, seyahatler, iletişim ve basın yayın işlerinizden fayda elde edebilirsiniz.

6 Ekim 2020, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gününüze yenilik katmanın birçok yolu var Aslında, bir kez bunu anladığınız yaratıcılığın size ne kadar avantaj sağladığını göreceksiniz.

6 Ekim 2020, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın İkizler burcundaki seyahati aşk, çocuklar ve hobiler konularını ön plana taşıyor.Bugün kendinizi romantik hissedebilirsiniz. Flörtleşmek iyi gelecektir. Sizi neyin mutlu ettiği üzerine düşünebilirsiniz, hobilerinizle ilgilenmek iyi gelecektir. Çocuklarınızla duygusal paylaşımlarda bulunmak için bugünü değerlendirebilirsiniz.

6 Ekim 2020, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün kısa bir yol yapacaksınız. Yaşamınızda yenilikler görülmekte. Bunların bir bölümünü siz yapacaksınız. Önemli bir bölümü de tesadüfler sonucu gerçekleşecek. Para durumunuz iyi. Bugün bir kısmeti bölüşebilirsiniz. Mutlu bir beraberliğiniz varsa ondan uzak kalmamalısınız

6 Ekim 2020, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Eşiniz ile birlikte ilişkinizi ateşlendirecek bir şeyler yapmayı deneyin. Son günlerde çok fazla harcama yaptığınızın siz de farkındasınız. Gereksiz bir konu yüzünden ailenizin veya sevdiklerinizin kalbini kırmadığınızdan emin olun.

6 Ekim 2020, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Beraberliğinize gittikçe yerleşen tekdüzelik, alışılması durumunda risk taşıyabilir. Daha hareketli günler için bugünden önlem almanız gerekiyor. Elinizdeki imkanların değerini iyi bilmemeye başladınız. Sizin durumunuzu kıskananlar var. Gelecek için ümidinizi sürdürmeniz, bu imkanları değerlendirmekle mümkündür. Yatırım konusunda acele ederseniz zararlı çıkabilirsiniz. Spor yapmanız bedensel ve zihinsel olarak kendinizi tazelenmenize ve güçlenmenize olanak tanıyacaktır.

6 Ekim 2020, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 12' 26" R
Ay
Aslan
13° 27' 37" R
Merkür
Koç
28° 33' 36"
Venüs
Boğa
18° 31' 49"
Mars
Koç
10° 39' 04"
Jüpiter
Boğa
27° 18' 10"
Satürn
Balık
17° 42' 48"
Uranüs
Boğa
23° 10' 12"
Neptün
Balık
29° 18' 05"
Plüton
Kova
02° 04' 18"
Chiron
Koç
21° 25' 52"
Lilith
Başak
24° 54' 60"
True Node
Koç
14° 53' 05"
Son Güncelleme : 14/05/2024 15:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>