Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Arayış İçerisindesin Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Haziran 2021, Pazar

Aşk 60%
Para 50%
Sağlık 50%

Alışılmadık bir şekilde birine karşı bir şeyler hissedebilirsiniz. Bu kişinin düşüncelerini okuyabilir ve duygularını anlayabildiğinizi hissedebilirsiniz. Birbirinizi daha önceden tanıyıp tanımadığınızı merak edebilirsiniz, çünkü aranızdaki bağlantı çok güçlü görünüyor. Geçmiş yaşamlarla ilgili araştırmalar hakkında bazı kitapları okumaktan zevk alabilirsiniz. Birçok ünlü psikiyatristin bu konuda yazılar var.

Her şeyi kendiniz halletmeye çalışmayın. Bağımsız bir yapınız var ve kendi başınıza projelere özen göstermeyi seviyorsunuz. Fakat bugün başkalarından bazı bilgilere ihtiyacınız olacak. Meslektaşlarınızdan fikirlerini paylaşmalarını isteyin. Ailenizi ve arkadaşlarınızı sohbete davet edin. Enerjinizi daha başarılı bir şekilde odaklamanıza yardımcı olacak bazı önemli fikirler duyabilirsiniz. Açık görüşler sizi ileriye götürecek.

Yazı yazma, aktörlük veya konuşmayla ilgili herhangi bir projeye başlamak için harika bir gün. Yaratıcı enerjileriniz bugün özgürce ve bolca akacak. Aklınıza gelen yeni fikirler hoşunuza gidecek. Yakın arkadaşlarınızla hararetli sohbetler enerjinizi arttıracak. Telefonda veya arkadaşlarınıza giderken arabada fazla zaman harcayabilirsiniz. Günün keyfini çıkarın!

Eğer günün yoğun enerjisiyle başa çıkabilecek birisi varsa; o sensin. Diğerleri küplere binip, çılgına dönüyor; derin, hassas meselelerle başa çıkmakta başarı sağlayamıyorlar. Yine de dikkat et. Planlarını toptan bozabilecek büyük çaplı bir muhalefetle karşılaşabilirsin. Operasyon metotlarını uzun uzun sorgulayacak bir güçle karşılaşacak ve yüzleşeceksin. Bu yaşadıklarından dersler çıkarmalısın.Artık insanların size cevval olmanızı söylemesine gerek kalmayacak. Hatta imparator havalarında ortada dolaşırken Napolyon gibi bile görünebilirsiniz! Ancak her şeyin istediğiniz gibi gitmesine güvenmeyin, zira rüzgar her an yön değiştirebilir ve sizi bekleyen sürprizler olabilir. Ne de olsa imparatorlar bile her şeyi kontrol altında tutamazlar! Bari umalım da günlük burç yorumlarını okumayı unutmasınlar.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün bir başkası hakkında konuşurken yanınızda olup söylediklerinizi duysa kırılmayacağından emin olduğunuz şeyler söylemeye dikkat edin. Dedikodu, kontrolden çıkabilir fakat bu, duruma dahil olmanızı gerektirmez. Söylediklerinizin, çevrenizdekiler üzerinde güçlü bir etkisi olduğunu ve sandığınızdan daha fazla kişinin kulağına gidebileceğini unutmayın.

6 Haziran 2021, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün daha kontrolcü, ısrarcı olabilir ve kendi bildiğiniz gibi ilerlemek isteyebilirsiniz. Ev halkıyla iletişiminizde uzlaşmacı olmakta fayda var. Evinizin düzen ve tertibiyle ilgilenebilirsiniz.

6 Haziran 2021, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ailevi konular bugün öne çıkıyor. Kardeşin ile aranızdaki problemleri geride bırakmak için büyük olarak ilk adımı sen atıyorsun. Geçmiş hatalarından ders çıkarıyorsun. Tecrübe kazandığını fark edeceksin. İlişkisi olan bir Kova burcuysan, ilişkinde özverili olman ve ayrıntılara dikkat etmen karşı sevgilinin hoşuna gidebilir. Sanata olan ilgin seni arayış içerisine sokabilir.

6 Haziran 2021, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İçinizde gizli kalmış duygularınızı açığa çıkartmak isteyebilirsiniz. Yeni bir başlangıç yapmak adına harekete geçebilir ve hayatınızda yeni bir döneme merhaba diyebilirsiniz.

6 Haziran 2021, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hafta sonunda evinizi ya da ailenizi ilgilendiren konulara daha çok zaman ayırabilirsiniz. Ev ve yerleşimle ilgili gelişmeler de sizi etkileyebilir.

6 Haziran 2021, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızda ikilemde kalabilirsiniz. Yeteneklerinizi sergileyebileceğiniz bir süreçten geçiyorsunuz. Günün kahramanı olabilirsiniz.

6 Haziran 2021, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Finansal durumunuz krediler, ortak gelirler, primler, burs, nafaka gibi parasal konular ve aşk hayatınızda fırsatlarla karşılaşabileceğiniz bu pozitif etkili günde, enerjinizi spora, işlerinizin tanıtımına yönlendirebilir, seyahatler, iletişim ve basın yayın işlerinizden fayda elde edebilirsiniz.

6 Haziran 2021, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün burnunuzu başkalarının işlerinden uzak tutun. İş arkadaşlarınız arasındaki bir çatışmayla ilgili bir şeyler hissedebilirsiniz, ancak sonuçta, bu sizin sorununuz değil, bu yüzden savaşmak için size ait olmayan bir savaşa karışmadan önce bunun dışında kalın.

6 Haziran 2021, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yaratıcılığınızı en iyi şekilde kullanarak, değişik düşünceler yaşayacaksınız. Duygusal anlamda geçmişten kalan sorunları bir kenara bırakma zamanı geldi. Bu nedenle oluşan gerilimleri ve stresleri bir kenara koymalısınız. 

6 Haziran 2021, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Uzun vadede gerçekleştirmeyi düşündüğünüz proje ve planlarınızı şu günlerde tatbikata geçirme fırsatı yakalayabilirsiniz. Bu fırsatı iyi değerlendirin. Zira her an insanın eline böyle önemli şanslar geçmez. Hayatınızı biraz renklendirin. Arkadaş ortamlarına katılın.

6 Haziran 2021, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Etkileyici havanız ve pozitif enerjiniz ile etrafınızdaki insanları kendinize hayran bırakıyorsunuz. Bugün karşınıza harika birfırsatı çıkabilir. Geleceğiniz için aklınızda birçok plan var ve kendinize güveniyorsunuz.

6 Haziran 2021, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, iç disiplinin mükemmel gelişecek. Satürn'ün karşıt burcunuzda Ay'la yaptığı açı, duygusal konularda partnerinizle istediğiniz iletişim şartlarını sağlayabileceğinizi gösteriyor. Yaşam kalitenizi yüksek tutmak isteyeceksiniz. İç dengenizi istediğiniz gibi yansıtabileceğiniz ortamlar sizi bekliyor.

6 Haziran 2021, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 11' 57" R
Ay
Balık
20° 04' 21"
Merkür
Koç
18° 53' 31"
Venüs
Boğa
05° 47' 28"
Mars
Koç
02° 43' 14"
Jüpiter
Boğa
24° 52' 01"
Satürn
Balık
16° 54' 36"
Uranüs
Boğa
22° 34' 13"
Neptün
Balık
29° 01' 23"
Plüton
Kova
02° 06' 13"
Chiron
Koç
20° 52' 34"
Lilith
Başak
23° 46' 09"
True Node
Koç
15° 23' 19"
Son Güncelleme : 04/05/2024 07:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>