Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Mart 2019, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevdiğiniz kişiyle birlikte farklı ortamlara girebilirsiniz. Zaten bir değişikliğe en çok ilişkinizin ihtiyacı vardı. En azından artık daha az kavga edersiniz, eskiden tartışmadan başka yapabileceğiniz bir şey yoktu.

İşinizle ilgili yeni kararlar alabileceğiniz bir gündesiniz. Ayrıca yenigirişimlerinde bulunmak için son derece elverişli bir gündesiniz. Amirlerinizin gözüne yavaş yavaş girmeye başladınız.

Maddi konularda genel anlamda şanslı olacağınız bir gündesiniz ve kendinize yeni gelir kaynakları bulmak için çalışabilirsiniz. bunu borçlarınızı kapatabilmek için yapıyorsunuz.

Duygusal konularda yeni bir karar vermek ve girişimde bulunmak için uygun bir günde olmayacaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünlerdeki enerjinizi her konuda iyimserliğinize sunacaksınız. İdeallerinizi gerçekleştirme anlamında, destek bulabileceğiniz bir dönem. Sancılı beklentilerinize son verecek gelişmeler söz konusu. Dostluk ilişkilerinizde, önyargılarla belli oranda aşınmış beraberliklere yapıcı niyetlerle yaklaşma niyetinizden istediğiniz sonuçları alamayacaksınız.

6 Mart 2019, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay Balık burcunda ilerliyor olacak. Sizler gelirinize vakit harcayabilirsiniz. Yeni maddi kaynaklar yaratmak için eyleme geçebilirsiniz. Kendi fırsatınızı kendiniz yaratabilirsiniz. Saat 11:26'yla beraber Uranüs 7 seneliğine Boğa burcuna geçiyor. 7 sene boyunca ailenizde büyük değişimler yaşayabilirsiniz. Onlarla beraber yaşıyorsanız bu süreçte artık onlardan ayrılabilirsiniz. Aniden bir evlenme kararı da alıp evden ayrılabilirsiniz. Modern yöneticiniz Uranüs'ün yapabileceklerini kestirmek zordur. Yaşadığınız evi değiştirebilirsiniz. Hem de hiç planınızda yokken önünüze çıkan bir fırsat evinizi bir anda değiştirmenize destek olabilir. Şehir ya da ülke değişikliği de düşünebilirsiniz. Ayrıntılar için tıklayabilirsiniz. 19:03'te bu sefer Balık burcunda 15 derecede yeniay oluşuyor. Yeniay sizlerin maddi konularına destek sağlayacaktır. Gelirinizi ilgilendiren konularda gelişmeler yaşayabilirsiniz. Kazancınız artabilir. Fakat Merkür retrosunda olduğumuzdan bankacılık işlemlerinizi internet üzerinden yapmasanız iyi olur. Yeniay ile ilgili ayrıntılı yazıyı okumak için tıklayabilirsiniz. Sevgiler, Astromeri

6 Mart 2019, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Şaşırtan itiraflar duyacaksın!Gökyüzü bugün büyük bir devir teslim töreni gerçekleştiriyor. Devrim gezegeni Uranüs ateş burcundan çıkıp, toprak burcuna yerleşiyor. Aynı zamanda bugün akşam saatlerinde su burcunda gerçekleşecek bir Yeniay'a şahit olacağız. Yardımcı ve yönlendirici tarafının çok bariz dikkat çekiyor bugün?Potansiyelini boşa harcamak istemiyorsun ve yönetici pozisyonunda yer aldığın bölümdeki gelişmeleri herkesle eşit bir şekilde paylaşıyorsun. İlişkisi olmayan bir Kova burcuysan, yakın zamanda tanıştığın kişinin aşk itirafı seni epey şaşırtacak. Akşamüstüdışında yaşayacağın gelişmeler aslında yeniden ofis muhabbetini dönecek konuları işaret ediyor.

6 Mart 2019, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Maddi gelirlerinizle ilgili yeni başlangıçlar söz konusu olabilir. Güvenmediğiniz bir işe ve yatırıma başlamayın. Hayallerini oluşturduğunuz konulara yaklaşmanız için biraz daha sabırlı olmalısınız.

6 Mart 2019, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gündeminizi maddi kaynaklarınız ve gelir gider dengeniz oluşturmakta. Alış veriş yaparken kendinizi kaybetmemeye özen göstermelisiniz. İşinizle ilgili konularda daha fazla fedakarlık yapmalı ve sorumluluk almalısınız. Bu konuda size başkalarından destek gelebilir. Kişisel yetenekleriniz için daha fazla çaba sarf etmek size fayda sağlayabilir.

6 Mart 2019, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Verimli çalışma ortamının olması için şahsi dokunuşlarınızın içinde olması şart. İş alanınızla ilgili gerekli değişiklikler yapmak için oldukça uygun bir dönem.

6 Mart 2019, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Günlük rutinlerinizde atacağınız adımlar, çalışmalarınız bugün değer kazanacak. Yaptığınız çalışmalardan gelir elde edeceksiniz. Maddi akışınız artarken, harcamalarınıza dikkat etmeniz gerekiyor. Alışverişlerinizi, özellikle keyif için yaptıklarınızı, Nisan sonuna ertelemenizde fayda var.

6 Mart 2019, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ruh beden dengesini sağlamakta zorlanıp risk almak isteyebilirsiniz. Günlük rutinlerde özgür olmak adına yanlış yatırımlara yönelmeyin. Kendiniz için uygulanabilir hedefler koyun. Gün boyu olaylara fazla iyimser yaklaşıp kolay kandiralabilirsiniz.

6 Mart 2019, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün ani değişimler gezegeni Uranüs, 7 Temmuz 2025'e kadar Boğa burcuna geçiş yapıyor. Eve yıldırım düşmesine hazırlıklı olun. Bir uyanış zamanı başlıyor. İlk başta alışkanlıklarınızdan vazgeçmek zor olsa da zamanla değişimin getirdiklerini sevgiyle kucaklarsınız. Aile büyüklerinin sağlıklarıyla yakından ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz. Balık burcunda Yeni Ay meydana geliyor.

6 Mart 2019, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Neşe, keyif ve eğlence, günün ana konuları olabilir. Arkadaş ilişkilerinizdeki olumlu atmosfer ve uyum, kendinizi son derece iyi hissetmenizi sağlayacaktır. Yakın çevrenizden bir kişinin size şık bir hediye vermesi, sizi mutlu etmesi de söz konusu olabilir.

6 Mart 2019, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 59' 25" R
Ay
Balık
16° 56' 57"
Merkür
Koç
18° 45' 16"
Venüs
Boğa
05° 31' 33"
Mars
Koç
02° 33' 18"
Jüpiter
Boğa
24° 48' 59"
Satürn
Balık
16° 53' 31"
Uranüs
Boğa
22° 33' 28"
Neptün
Balık
29° 01' 00"
Plüton
Kova
02° 06' 13"
Chiron
Koç
20° 51' 52"
Lilith
Başak
23° 44' 43"
True Node
Koç
15° 22' 60"
Son Güncelleme : 04/05/2024 02:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>