Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Rekabetçisin Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Ocak 2022, Perşembe

Aşk 70%
Para 80%
Sağlık 60%

Bugün aşk hayatınızda her şey sizin için iyi gidecek. Sosyal ortamlarda yaratıcı projeleri takip edin. Başkalarıyla ne kadar çok zaman geçirirseniz, günün sonunda o kadar tatmin olmuş hissedersiniz. Başkalarının enerjisiyle besleniyorsunuz. Sevdiğiniz insanlarla ne kadar beraber olursanız, o kadar fazla güvende ve özsaygı hissedeceksiniz.

Bugün gününüzden en iyi şekilde yararlanın ve bu sabah işinizi bir kenara bırakın. Bu, bir süre üzerinde düşünmeden harekete geçilecek zaman değil. Bugün, hayatınızın yönünü değiştirebilirsiniz. Yatırımlarınıza iyi bakmanın zamanı gelmiş olabilir. Yok yere para kaybediyor olabilirsiniz!

Günlük zorluklardan kaynaklanan yılgınlıklaralışveriş yapmanıza ve para harcamanıza ya da dışarda yemek yemeye çıkıp a dan z ye masayı donatmanıza neden olabilir. Bunları hak ediyorsunuz fakat aşırıya kaçmamakta fayda var. Yoksa, pratik kişiliğiniz keyfinizin kaçmasına neden olabilir. Bir arkadaşınızla öğle yemeğine çıkın. Yeme içme yerine sohbet etmeye odaklanın. Böylece stresiniz hafifleyecek hem de hiç bir negatif etkisi yok.

Bugün rahatlama günü. Şatafatsız hatta ilham verici. Her zamanki isyankar tavrın yerine sakin bir şekilde favori fikirlerin üzerine konuşurken kendini bulabilirsin. Ayrıca yeni fark ettiğin bu makul olma kabiliyeti de mutlaka bir engel değildir; aksine faydalıdır!Günün üzerinde etkisini gösteren bunaltıcı bir yoğunluk sakin kalmanızı zorlaştırabilir. Güçlü fikirler ve büyük duygular dehşet verici bir şekilde birbiriyle çarpışıyor. Dikkatli olmazsanız kendinizi bir kasırganın ortasında bulmanız muhtemel. Başka insanların işlerini halletmeye çalışmak için ortaya düşmeden önce kendinize ve kendi ihtiyaçlarınıza öncelik verdiğinizden emin olun.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Gün içinde karşılaşacağın olayların seni gereksiz yere sinirlendirmesine izin vermemelisin. Sakinliğini korumak senin için önemli olacak. Yapıcı tepkiler verip alttan almaya çalışmak sıkıntılardan uzak durmanı sağlayabilir.

6 Ocak 2022, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bir hedefinizi gerçekleştirmeye çok yaklaşmış olabilirsiniz. Ancak bunun tadını çıkarmak yerine, bir başkasına yardımcı olmanız gerekebilir. Oysa vaktinizin birazını çevrenizdekilere ayırmak, birazını da kendi başarılarınızı kutlamak, şükretmek için kullanabilirsiniz.

6 Ocak 2022, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İsteklerin için rekabet etmekten geri durmuyorsun. Bu durum zihinsel olarak aktif kalmanı da sağlayacak. Geçmişten kalan borçlarını kapatmak için ailenden maddi destek talebin olabilir. Aile ilişkilerinde, aralarında soğukluk olan kişileri yakınlaştırmaya çalışabilirsin. Ortamın nabzını yükseltecek konuşmalardan uzak kalıyorsun.

6 Ocak 2022, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Maddi yatırımlarınızdan yararlanmaya başlıyorsunuz. Kazançlarınızı sağlıklı değerlendirmelisiniz. Bildiğiniz alanlarda yatırım yapmanız paranızı daha iyi yönetmenize sebep olacaktır. Kendinizi garantiye alarak ilerlemelisiniz.

6 Ocak 2022, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Maddi kaynaklı konular gündeminizi oluşturabilir. Kişisel yeteneklerinizi işinize taşıyabilirsiniz. Hayatınızda başkalarından alacağınız destekle ilerlemenizin daha rahat olacağı zamanlar var. Gelecek yönünde yeni kararlar alabilirsiniz. İletişimden kaynaklı sürtüşmelere dikkat etmelisiniz. Akşam saatlerinde keyif alacağınız konulara yönlenebilirsiniz.

6 Ocak 2022, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sevdiğinizle aranızdaki ilişkiler yeni boyutlar kazanacak. Ani değişiklikler yüzünden fazla etkilenebilirsiniz.

6 Ocak 2022, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Size oldukça yakın yaşayan bir kişi size karşı düşündüğünüzden daha güçlü duygulara sahip. Bu kişiyi çok iyi tanımamış olabilirsiniz, ama bugün onun şaşkın bakışlarını üzerinize çekerken bulursanız şaşırmayın. Bu cazibeyi sürdürmeye karar verseniz de vermeseniz de, bu tamamen size bağlı. Bununla birlikte, öyle ya da böyle bununla başa çıkmaya hazır olmalısınız.

6 Ocak 2022, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hedeflerinizi tamamlamak veya bekleyen tüm projeleri bitirmek için ekstra çaba göstermeniz gerekebilir. Aşk cephesinde bazı güzel anılar yaşayabilirsiniz. Bugünveya sadece eğlence amaçlı olsun, özellikle şehir dışı geziler planlamak için uygun bir gün. Gelirinizi artırmak ve giderlerinizi yönetmek için yeni fırsatlar arayabilirsiniz. Finansal konuda tam bir stabilliğe ulaşmadan önce sözler vermekten kaçının.

6 Ocak 2022, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay, sanatsal yeteneklerinizi ortaya çıkaracak; sosyal aktivitelere daha fazla yer verebileceksiniz. Bugün iletişim konusunda başarılısınız. Çevrenizde olağanüstü güzelliklere yer vermek gibi saplantılar içindesiniz.

6 Ocak 2022, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu dönemi aileniz ve akrabalarınızla bağlarınızı güçlendirmek için kullanın. Akraba ilişkilerinize göstereceğiniz ihtimam, herkes tarafından sevinç ve memnuniyetle karşılanacak. Aile içinde eskiden kalan düşmanlıklar varsa, bunları çözmek için son derece uygun bir zamandasınız.

6 Ocak 2022, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Parasal konular gündeminizde. Bugün rahat bir akışa kavuşmanız mümkün. Beklediğiniz bir ödemeyi alabilir, bir borcunuzu kapatabilirsiniz. Kredi başvurusu yapmak için de uygun bir gün.

6 Ocak 2022, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk hayatınızda ani bir başlangıç yapma düşüncesi sizi heyecanlandırsa da dengenizi korumaya çalışmalısınız. Hislerinizde değişimler olabilir. İşinizle ilgili sizi memnun edecek gelişmeler gündemde. Rahat ve kararlı bir tutum içinde bulunacak, çalışmalarınızı istediğiniz gibi sürdüreceksiniz. Yeni planlar yapabilir, bunları sevdiğinizle ve arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz. Bütçenizle ilgili yeni aldığınız kararlar oldukça işinize yaradı. Göz ağrılarından her zamankinden fazla şikayet edebilirsiniz.

6 Ocak 2022, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 36' 49" R
Ay
Başak
01° 03' 23"
Merkür
Boğa
00° 20' 32"
Venüs
Boğa
20° 19' 28"
Mars
Koç
11° 45' 48"
Jüpiter
Boğa
27° 38' 49"
Satürn
Balık
17° 48' 56"
Uranüs
Boğa
23° 15' 17"
Neptün
Balık
29° 20' 13"
Plüton
Kova
02° 03' 48"
Chiron
Koç
21° 30' 22"
Lilith
Başak
25° 04' 42"
True Node
Koç
14° 52' 34"
Son Güncelleme : 16/05/2024 02:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>