Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Sosyalsin! Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Nisan 2024, Pazar

Aşk 100%
Para 60%
Sağlık 90%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, bazı konuları yeniden gözden geçirmek durumunda kalabilirsiniz. Beklenmedik problemlere hazırlıklı olmaya çalışın.

Karmaşık durumlarla karşı karşıya kalacak olsanız da üstesinden gelebilirsiniz. Her türlü problemin üstesinden gelmeye çalışın.

Maddi anlamda kendinizi köşeye sıkışmış hissedecek olsanız da üstesinden gelebilirsiniz. Arayışlarınızın olumlu sonuçlanma ihtimali var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Uyum sağlamak, inanmadığınız fikirleri kabul etmek olmadığı gibi düşüncelerinizi de gizli tutmak demek değildir. Özellikle yakın bağınızın olduğu kişilere karşı hem destekleyici hem de yönlendirici bir tutum sergilemek önemlidir. Bugün arkadaşlarınızın ya da aile üyelerinizin desteğinize, fikirlerinize veya sadece yanında olmanıza ihtiyacı olabilir.

7 Nisan 2024, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün iletişim becerileriniz ön planda olacak. İnsanlarla olan ilişkilerinizde açık ve net iletişim kurmaya özen gösterin. Ayrıca zihinsel aktivitelerde bulunmak ve yeni konular öğrenmek için de uygun bir gün olabilir. Kendinize zaman ayırarak içsel yolculuğunuza odaklanabilirsiniz.

7 Nisan 2024, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yarın, yılın ilk Güneş tutulması yaşanacak. Bugün arkadaşlarınla birlikte geç saatlere kadar dışarıda eğlenmek isteyebilirsin. Eğlenmek için yeterli enerjiyi bulamasan da dışarıda arkadaşlarınla birlikte olmak sana iyi gelecek. Mutfaktaki eksiklerini tamamlamak için alışverişe çıkman gerekebilir.

7 Nisan 2024, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün radikal kararlar almaktan kaçının. Yaşamınızdaki değişiklikleri ağır adımlarla yapın. Bugün karar almak zorundaysanız bu kararın bir süre sonra yeniden gözden geçirilmesi gerebilir. Psikolojik anlamda hassas olduğunuz bir gün. Hafif gıdalar tüketin.

7 Nisan 2024, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Günün ilk yarısında destek bulmak pek kolay olmayabilir. Yine de öğleden sonra daha ilginç fikirler ve yenilikler içinde olabilirsiniz.

7 Nisan 2024, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Varmak istediğiniz noktaya biraz daha ağırdan gidebilirsiniz, ancak yine de gidebileceksiniz, ilerleyen günleriniz başarı ve düzlük bu yüzden aceleye gerek yok.

7 Nisan 2024, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün halletmen gereken işlere odaklanmak için iyi bir gün. Birden fazla sorumluluğu yerine getirerek kendini daha iyi hissedebilirsin. Özen göstermen gereken konulara vakit ayırmak ilerisi için daha güzel stratejiler geliştirmeni sağlayacak.

7 Nisan 2024, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün sizi bir arkadaşınızla, muhtemelen tamamen yeni bir seviyede bağlantı kurmanız için iyi bir konuma getiriyor. Diyaloglar artık oldukça tatmin edici ve iletişimleriniz özellikle iyi karşılanıyor. Kişisel çekicilik için iyi bir zaman. Gün, her zaman işlemek için zamanınız veya enerjiniz olmayan daha derin duyguları bile, kabul etmeyi ve keyif almayı kolaylaştırır. En iyi sonuçları elde etmek için ilişkilerinizde ve iletişiminizde yenilenmeye, iyileşmeye ve bağ kurmaya odaklanmanın zamanıdır. Değerli bir şeye katkıda bulunma, uzmanlaşma ve bir konuyu daha derinlemesine öğrenme arzusu büyük bir motivasyon kaynağı olabilir.

7 Nisan 2024, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Dostlukların pekişeceği ve sizi olumlu yönlendirecek enerjiler alacağınız bir gün.. Güçlü kişilerin desteğini üzerinizde hissedecek ve onlarla ilişkilerinizi olumlu tutmayı başaracaksınız. Duygularınıza kurallar getirdiniz.

7 Nisan 2024, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Beklenmedik olaylara hazırlanın. Hoş sürprizlerle karşılaşma ihtimaliniz çok yüksek. En önemlisi, partneriniz sizin için özel bir şey hazırlıyor. Ama beklentilerinizi fazla yüksek tutmayın ve gelen ne olursa olsun müteşekkir olun. Arkadaşlarınız size son derece olumlu davranacak. Özellikle olası partnerler sizi beğenecek ve ışıltılar saçan hareketlerinizin cazibesine kapılacaklar.

7 Nisan 2024, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Kova; bugün para, kazançlar ön plana çıkabilir ve ailenizle ilgili harcamalarınız artabilir. Gününüz şahane geçsin.

7 Nisan 2024, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Son günlerdeki vurdumduymaz ve umarsız tavırlarınız sevgilinizi hırçınlaştırıyor. İnce eleyip sık dokumaya başlamalısınız! Sevginizi ve ilginizi karşı tarafa hissettirmeyi unutmayın. İş hayatınızın olumsuz etkilenmemesi için önemli kararlar konusunda acele etmemeye dikkat edin. Ayrıca yeni yatırımlara karşı da daha temkinli olun. Başardığınız işler karşısında fazlasıyla takdir alacaksınız. Beklediğiniz paranın gelmesi, küçük bir aksilikten dolayı gecikebilir. Ayaklarınızı üşütmemeye dikkat edin

7 Nisan 2024, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 00' 20" R
Ay
Başak
18° 10' 31"
Merkür
Boğa
02° 11' 50"
Venüs
Boğa
22° 06' 04"
Mars
Koç
12° 51' 50"
Jüpiter
Boğa
27° 59' 16"
Satürn
Balık
17° 54' 51"
Uranüs
Boğa
23° 20' 19"
Neptün
Balık
29° 22' 17"
Plüton
Kova
02° 03' 14"
Chiron
Koç
21° 34' 45"
Lilith
Başak
25° 14' 18"
True Node
Koç
14° 54' 19"
Son Güncelleme : 17/05/2024 13:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>