Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Acele Etmiyorsun Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Eylül 2021, Perşembe

Aşk 60%
Para 70%
Sağlık 90%

Kalbiniz küt küt atıyor gibi hissedebilirsiniz. Etrafınızda büyük bir sevgi dalgası var, fakat aynı zamanda bunun getirdiği şeyler sizi değersiz hissettirebilir. Belki de gerçekten öyle bir şey olmamasına rağmen hayatınızda harika şeyler olduğunu düşünerek kendinizi incitmek istemediğiniz için tetiktesinizdir. Daima en iyisini hak ettiğinize ve en iyisine sahip olduğunuza inanın.

Bugün her şeyi tek seferde halletmeye çalışmak yerine - ki bu imkansız- neden vaktinizi en verimli biçimde kullanabilmek için bir strateji geliştirmiyorsunuz? Belki de bazı işleri çalışma arkadaşlarınıza vermelisiniz. Ya da belki de teslim tariherinizden birini ileri atmalısınız. İşinizi hakkıyla teslim etmenizi engelleyecek kadar yakın bir teslim tarihine takılıp kalmak istemiyorsunuz. Bu sizin tarzınız değil.

İş ve sosyal yükümlülükleriniz arasında biraz sıkışmış gibi hissedebilirsiniz. Bu gece eğlenceli bir şey yapacaksınız, ekstra yardıma ihtiyacınız olabilir. Yemek için mümkünse yardımcı olacak birini ayarlayın. Misafirleri eğlendirmek ve mutlu olmalarını sğalamak zordur. Superwomen gibi olmaya çalışmayın.

Bugün anaç bir ebeveyn olmak isteyeceksin. Eğer çocukların varsa, onların seninle yakın temaslar kurmak ve bolca vakit geçirmek istediğini göreceksindir. Onlarla oynamak için vakit ayır ve sevgini göster. Eğer bir ebeveyn değilsen de, öğleden sonrasını yeğenlerinle geçirebilirsin. Miniklerle etkileşimde ol ve onlara pozitif enerji yay.Unutmayın ki etrafta gerginlik ve kargaşa bile olsa bunun sizi etkilemesine izin vermemek elinizde. “Dahilim ama müdahil değilim” sloganını benimsemelisiniz. Şunu anlamalısınız ki bütün anlaşmazlıkların temelinde yatan şey eski ve yeni arasındaki çekişmedir. Bunu kendi savaşınız haline getirmemeye çalışın. Gözlemleyip bir şeyler öğrenebileceğiniz kadar yakında, ancak ellerinizi kirletmeyecek kadar da uzakta durun.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Evdeki günlük problemler nedeniyle evde kalmak ve bunları halletmek isteyebilirsiniz. Ancak bir yandan da diğer sorumluluklar bastırdığı için biraz ikilemde kalmanız muhtemel. Şu anda, en akıllı karar, ilk önce kişisel hayatınızdaki sorunları halletmek olabilir. Zira nasılsa diğer meseleler yarın hala sizi bekliyor olacak!

9 Eylül 2021, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay Terazi burcunda ilerliyor. Gün içerisinde sosyalleşebilir ve ilişkilerinize daha odaklı ilerleyebilirsiniz. Aşk hayatınızda yeni bir sayfa açılabilir veya yeni duygular içerisinde olabilirsiniz. Çocuklarla ilgili konularda ise sorumluluk odaklı ilerleyebilirsiniz.

9 Eylül 2021, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Planlarını gerçekleştirme sürecine girdiğinde, zamanın hızlı geçmesini istesen de bu konuda aceleci yaklaşmayacaksın. Beklemek belki de senin için daha doğru bir tercih olabilir. İkili ilişkinde iletişim dilini sadeleştirip, partnerine karşı duygularını açıkça ifade etmen gerektiğini fark edebilirsin. Ailesiyle yaşayan bir Kova burcuysan, arkadaşlarına fazla vakit ayırman ailen tarafından eleştirilmene yol açabilir.

9 Eylül 2021, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Uzun mesafeli seyahat gündeminizde olabilir. Gitmek ve görmek için can attığınız yöreleri ziyaret etmek için fırsat yakalayacaksınız. Bavulunuzu hazırlayın.

9 Eylül 2021, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yeni şeyler öğrenmek için hevesli bir gündesiniz. Yeni başlangıçlar yapmak için uygun bir gün olmayabilir. Gün içinde akışta kalmaya özen gösterin. Tartışmalara açık zamanlar var. Öfkenizi kontrol etmeye çalışın. Düşüncelerinizi paylaşmak için acele etmemenizde fayda var. Uluslararası konular gündeminizi meşgul edebilir.

9 Eylül 2021, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün ufak bir dinlenme süreci olabilir sizler için. Pratikliğinizi sergilemeyi ilerleyen günlere bırakabilir ve yavaş adımlarla ilerleyebilirsiniz.

9 Eylül 2021, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Dürtüleriniz bugün size farklı kapılar açıp zengin bir takım kazançlar elde edebileceğiniz grup aktiviteleri için sizi ziyaret edebilir. Doğuştan gelen bu yeteceğiniz birden ortaya çıkabilir. Çevrenizdeki insanlarla gerçekleştireceğiniz bazı tartışmalar sosyal, ruhsal, politik, felsefi açıdan size yeni anlayışlar kazandırabilir, entelektüel ufkunuzu genişletebilir. Artan kabiliyetiniz ne isterseniz onu başarıyla ulaştırmanız hakkında size önderlik edebilir, bu konu hakkında daha çok konsantre olmanızı sağlayabilir. Vazgeçmeyin!

9 Eylül 2021, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ruh eşiniz olan tek bir insan olmayabilir, bazı dostlarınız, aile üyeleriniz ve hayatınıza girip çıkmış kişilerle ruhunuzun farklı yanları eşleşmiş olabilir. Sizden bir tane daha olmayacağı için böyle bir anlaşma halini yeterli bulmaya başlayabilirsiniz. Kalbiniz, aynı anda birçok şeye attığı için sizi zor durumlara sokabilir.

9 Eylül 2021, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün, maddi konulardaki beklentilerinizi kişisel çabalarınızla birleştirmek isteyebilirsiniz. Yaratıcı yönünüzü istediğiniz zaman kullanıyorsunuz. Aslında farklı olan taraflarınızı her zaman ortaya çıkarmak istemiyorsunuz.

9 Eylül 2021, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sıkıntılı günler artık geride kaldı. Şimdi önünüze bakmanın tam zamanı. Çünkü fırsatlar sizi bekliyor. İyi yatırımlar yapabilir, maddi gücünüzü arttırabilirsiniz. Bu sevdiğinizle olan ilişkinizi de olumlu yönde etkileyecektir. Sizi güçlü ve çalışkan görmek onu etkiliyor.

9 Eylül 2021, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

İçinizden geldiği gibi hareket etmek isteyeceksiniz. Keyfinizin genel olarak daha iyi olabileceği bir süreçten geçiyorsunuz. Dengelerin daha karmaşık olmaması için daha sabırlı olmaya çalışın. Belirsizliklerin önüne geçmeyi başardığınız sürece sorun yaşanmayacak.

9 Eylül 2021, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Yaşadığınız ilişki yeni gelişmelerle yön değiştirebilir. Bununla ilgili belirtiler var ama biraz daha dikkatli olmalısınız. Uzun süredir boğuştuğunuz sorunlar yine gündeme gelebilir. İş hayatınızdaki başarınızın sebeplerinden bir tanesi de hırslı ve tuttuğunu koparan biri olmanızdan kaynaklanıyor. Küçük çaplı ortaklıklar içinde özellikle biri, bugünlerde sizin için anlamını yitirebilir. Biriktirdiğiniz küçük bir parayı hiç istemediğiniz halde harcamak zorunda kalabilirsiniz. Ayak sağlığınıza özen gösterin.

9 Eylül 2021, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 04' 57" R
Ay
Terazi
01° 22' 36"
Merkür
Boğa
03° 41' 33"
Venüs
Boğa
23° 28' 35"
Mars
Koç
13° 42' 52"
Jüpiter
Boğa
28° 15' 06"
Satürn
Balık
17° 59' 19"
Uranüs
Boğa
23° 24' 12"
Neptün
Balık
29° 23' 51"
Plüton
Kova
02° 02' 46"
Chiron
Koç
21° 38' 07"
Lilith
Başak
25° 21' 45"
True Node
Koç
14° 55' 59"
Son Güncelleme : 18/05/2024 16:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>