Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Haziran 2019, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bu akşamı gönül almak için değerlendirebilirsiniz. Ona yaşadığınızyoğunluğunu, gerginliklerinizi anlatarak ilişkinizi yeniden yumuşatabilirsiniz. Bazı suçlarınız olduğunu biliyorsunuz.

Son günlerdehayatınızın gerginliklerini dışarıya taşır oldunuz. Kısa da olsa birkaç günlük dinlenme, size çok yararlı gelebilir. Önümüzdeki haftanın yarısında biraz rahatlama olabilir.

Kendini çok hissettirmiyor, ama belli bir ferahlama dönemine giriyorsunuz. Geride bıraktığınız ödemeler sizi epeyce rahatlatmış görünüyor. Bir para beklentiniz var. Bu konuda ümitlenebilirsiniz.

Tanığı olduğunuz bir gelişme sizi yanlış değerlendirmelere sevk edebiliyor. Daha derinlemesine değerlendirmeniz, bambaşka sonuçlara varmanızı sağlayabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ruhunuz şu sıralar bazı yenilikler istiyor. Daha huzurlu bir yaşam, daha sade ilişkiler arayışı içindesiniz. Fikrinizi pay etmek istediğiniz dostlarla bugünlerde karşılaşabilir, gelecek planları yapabilirsiniz. Gelecek günler içinde bir, iki küçük probleminiz olabilir. Sonradan caydığınız bir şey, önümüzdeki günler içinde kaçmış bir fırsat olarak karşınıza çıkacak.

1 Haziran 2019, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Günün genelinde Ay, Boğa burcunda hareket ediyor. Güne başladığınızda Ay-Neptün pozitif etkisiyle beraber partnerinizle birlikte duygusal anlar geçirebilirsiniz. Çocuğunuzla ilgili de umutlarınız, dilekleriniz gerçek olabilir. Ay akşam Venüs'le güzel açılar kuruyor. Şansınızın açık olduğu, aşk hayatınızdaki sorunların üstünden geldiğiniz bir akşam geçirebilirsiniz.

1 Haziran 2019, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Dikkatler üzerinde!Ay, toprak burcunda hareket ediyor. Bugün dikkatleri üzerine çekebilirsin. Kıskançlık konusu gündeminde geniş yer alabilir. Bu konuda sevgilini rahatlatmak sana düşüyor. Anlayışlı davranmanda fayda var. Adımlarını atarken düşünerek hareket etmen, ilerde yaşanabilecek sorunları da engelleyecektir. Kendi işini yapıyorsan, alım-satım işleri ile ilgili önemli anlaşmalara imza atabilirsin. Ailenin var olan sorunlarına kalıcı çözümler arayacaksın. Fikirleriniz ters düşse de bir şekilde orta noktada buluşmayı başaracaksın. Sanatla ilgileniyorsan, yeteneklerine engel oluşturan her detayı geride bırakmaya karar vereceksin.

1 Haziran 2019, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sakarlıklara karşı dikkatli olmanız gerekmektedir. Bugün Mars'ın etkisiyle birlikte hırslarınızı doğru bir şekilde kanalize edemeyebilirsiniz. Daha sakin kalarak algınızı iyi yönetmelisiniz.

1 Haziran 2019, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün Ay Boğa burcunda küçülmekte. Bugün sevdiklerinizle, çocuklarla ilgili konular sizi daha çok oyalayabilir. Aşk ve mutluluk teması da var.

1 Haziran 2019, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk ilişkilerinizde hatalarınızdan ders çıkartabilirsiniz. Evli Oğlak'lar kendilerini ilişkisiyle alakalı konuları iyileştirmek için çaba gösterirken bulabilir.

1 Haziran 2019, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Oğlak; romantik ilişkinde ve çocuklarla ilgili kararlarında istikrarlı bir şekilde ilerleyebilir,hayatında da mantıklı planlar içerisinde olabilirsin. Organizasyonlara katılıp sevdiklerinle zaman geçirebileceğin bir gündesin. Aşk ilişkilerinde bugün normalden fazla duygusallık gösterebilirsin.

1 Haziran 2019, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sıkıntıda ve stresli bir arkadaşınız varsa, onu eğlenmesi için dışarı çıkarın. Kendini iyi hissetmesi için sosyal buluşmalar, partiler, beraber spor yapmanız size de iyi gelecek. Beraber şifalanacaksınız.

1 Haziran 2019, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Dünden beri Boğa burcunda seyahat eden Ay size biraz da keyif yapmanız gerektiğini hatırlatıyor. Sevgilinizle uyumlu bir gün geçirmek için sabahtan akşama kadar detaylı bir program yapabilirsiniz. Güne keyifli bir kahvaltıyla başlar akışta sinema, tiyatro ve bir konsere giderek hayatın keyfine odaklanabilirsiniz. Yaşam her haliyle güzel, siz de bu güzellikleri yaşamayı hak ediyorsunuz.

1 Haziran 2019, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Parlak bir dönem başladı ama siz yine memnuniyetsizsiniz. Çünkü herzaman olduğu gibi şimdi de elinizdekilerle yetinmiyorsunuz. Bu nedenle güzel şeylerin de tadına varamıyorsunuz. Sevdiğinize biraz zaman ayırmanızda fayda var. Kendisini çok ihmal ettiğinizi düşünmeye başladı.

1 Haziran 2019, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 25' 48" R
Ay
Terazi
05° 39' 08"
Merkür
Boğa
04° 11' 10"
Venüs
Boğa
23° 55' 14"
Mars
Koç
13° 59' 21"
Jüpiter
Boğa
28° 20' 12"
Satürn
Balık
18° 00' 44"
Uranüs
Boğa
23° 25' 27"
Neptün
Balık
29° 24' 21"
Plüton
Kova
02° 02' 36"
Chiron
Koç
21° 39' 12"
Lilith
Başak
25° 24' 09"
True Node
Koç
14° 56' 23"
Son Güncelleme : 19/05/2024 00:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>